Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

ben de yıllardır düzensiz regl oluyorum, eskiden beri doktor kontrolünde söktürücüler, doğum kontrol ilaçları ile düzene girip sonra tekrar bozuluyor. fizyolojik bir durum sanıyorum, zaman zaman pko teşhisi de kondu, şimdi hamile kalma sürecinde zorlanıyorum bu durumdan dolayı, adet düzeni olmadığında yumurtlama ile ilgili hiçbir fikriniz olamıyor ki zaten, zormuşş çok zor ...

bu arada civanperçemini ben de duydum, çayını içmeye çalıştım ama çok kötü kokuyor diye içemedm, aslında her türlü kadın hastalıklarına şifası varmış bu otun, acaba yenileni daha mı kolay ?? kullananlar varsa anlatsın lütfen :44:

ben macununu aksam yatarken suyla lukkkk dıe yutuyorm sabahlarıda corek otu yıyorum 5 aydır duzene gırdı yanı

merhaba arkadaşlar 4 aylık evliyim düzensiz adet oluyorum adet dönemim haziran itibariyle sırasıyla 30, 36,37 günde bir oldu 35 günden sonrası sakıncalı diye duydum...( bebek istiyorum )

ama sen daha yenı ewlenmıssın yanı duzensızlık olması normal bıde bakıreysen daha da normal 38 gunden sonrası onemlı olan bı sure daha 5 6 ay bekle zaten onemlı olan her 38 gunde bır adet gormen ve ayda bır dogal olarak olman olmasaan sorun wardır korkaman grek yok yanı

Merhabalar. Nısanlımla agustos 24 te surtunme yoluyla
ılıskı
yasadık ılıskının sonunda aklımızda suphe kaldı acaba
hamılelık olabılırmı dıe sonra adet oldum eylul 14 te 2
gun gecıkme ıle. Tamam oldum adet hamılelık yoktur
dedım ama genede test yapalım dedım ve ıdrar testı
yaptık sonuc negatıf bıkac gun ıcınde tekrar test yaptık
gene negatıf. Fakat pesıne adetıme 10 gun varken
kahverengımsı bı sıvı geldı az bısey ama sıddetlı karın
agrısı yasadım gozumun onu bıle karardı o derece
sıddetlıydı.adet olmam lazım ekım 12 sınde ama hayla
olmadım 8 gun oldu bugun ıtıbarı ıle dun gene ıdrar
test yaptım negatıf cıktı. Icımde hayla suphe var neden
adet olmadım 8 gun gectı. Kan testı yaptırmayada
korkuom hastanede ewlı olmadıgım ıcın problem
cıkarmı aıleme haber verırlermı 20 yasındayım resıtım
ama. Bole bi deneyim yasayan varmiii yardimci olun.

Korkudan strese gıtmıssın sen zaten neden olmadın belli hem öle hamıle kalkmak kolay mı Adette 19 gun uzerı gecıkme varsa hormon dengene alakalı bısı warsın kı Ağustos'tan sonrakı eylül ayı gecmis aynıdır mevsımsel bı ay artı bı kadın hem duzenlı adet görmez kahwerengı akıntıda her kadının basına gelecek bısıler ılıskı sonrası dogum kontrol hap. Kullanımı enfeksıyon ya da adet sonrası adet oncesı belırtı gbı bır çok şey bunlardan sana uyan stres:)))doktora gıt oda aynısını söyler sana

Yaa ıns oyledır asırı stres yaptım aynen ılk defa bıde boyle gecıkme yasıyorum hep duzenlıydı bu olayın usdune boyle bısı olması o korkuya yerını bıraktı.5 ay sonra ewlencez kısmetse ama oyle bısı varsa anında ewlencez demektır sıkıntı ya bılmıom ıns dedıgın gıbıdır canım.yanı oyle gecıktı dıe hamıle kalmam dıosun kı zaten 3 test yaptık hepsı negatıf cıktı 2 sı yanlıssa 1 ı dogrudur dıe dusunuom kendımı oyle tesellı edıom.

benimde saniyesi şaşmayan regl günlerim bebek istediğimi anlamış olacakki bir şaştı pir şaştı.. 31 günde bir regl olan ben artık 35 48 50 artıık kafasına göre taklıyo benımle dalga geçiyo saf bende her ay hamılelık umudu ile kan testleri ve idrar testleriyle kanka oldum .. 8 aydır düzensizim. dr um yasmin verdi 6 ay kullanmam için .. 6 ay boyunca tüm umutlarım askıya alındı.. inşallah sonuç alırım..

Ben Eylül'ün 23ünde regl oldum,regl dönemim genelde 3-4 gün erkene denk gelir yani ekimin 19-20 si gibi olmam gerekirdi ekimin 16sı ve 17sinde ilişkiye girmiştim ve regl olmadım hala 23ünde gebelik testi aldım 2. çizgi silik çıktı acaba hamile olmuş olabilirmiyim ? Birde faranjit geçiriyorum o da etkiler mi regl dönemini ve gebelik testini ?

Genel olarak ortalama adet süresinden 2-3 gün önce veya sonra adet olmak adet düzensizliğine mi girer yoksa bu kişinin adet düzeni böyledir diyebilir miyiz ? Düzenli adet görmek her zaman aynı gün aralığıyla adet olmak mıdır ? örn: her zaman 28 günde bir olmak gibi.

Merhaba benim normalde Adetlerim duzenlidr ama 3 ay once iliskiye girdim onun ustune 2 kere adet oldum gayet normaldiler ama bu ay icinde sanki adet gorecekmis gibi bi agri oldu kasiklarima ama sadece bi saat boyunca azcik kan geldi 3 hafta oluyor simdi yine ayni sey oldu ama adet degilim bunun nedeni ne olabilir kotu bisey olmasindan korkuyrum cevaplarjnizi bekliyorum kizlar :/

Üstüne iki kere regl olduysan sana müjde! Hamile degilsin bence ama bence diyorum sen yine bir idrar testi yap canm. Zten 6 tl fln tanesi, 5 dakikada çözüm :) olmadı, bi de üstüne kan testi yaptır o kesin sonucmuş.

Benm de bir sorum olucak, ben hep düzensiz regl oldum. Bi süre memleketimden uzak kaldım, çok sıkıntıya düştüm ve 48inci gün regl oldum.. Sonra 25inci gün regl oldum tekrar. Hep dengesizdi. En son Ekim'in 27sinde regl oldum. Kasımın 26sı gibi birkerecik iç çamaşırıma kan geldi, regl oldum sandım ama sadece birkaç damla.. Yani regl olmadım bu ay hala regl olmadım. Sinirlerim çok bozuk çünkü nişanlıma prezervatifle ilişkiye girdiğimiz oldu ve ben çok korkuyorum... Çünkü artık nişanlımla olmak istemiyorum, evlenmek istemiyorum.
İki tane idrar testi yaptım ikisi de net bi şekilde negatifti çok şükür. İkincisini son reglimden 51 gün sonra yaptım. Ama korkuyorum hala ve bu durum beni öldürüyor. En kısa zamanda bi kadın doğum uzmanına gidip kan testi ve Pko testi yaptırmak istiyorum. Bi gün mesai saatleri dahilinde özel bi hastaneye gitsem ne kadar ödemem gerekir bunlar için? Bi de bu sonuclar ne kadar gizli olur?

Şimdiden teşekkür ederim, forumdan çok şey öğrendim en önemlisi yalnız olmadığımı hissettim, iyi ki varsınız kızlar! :))

Son düzenleme:
adetim düzensiz oluyor doktora gittim ultrasona soktu kist yok dedi kan testi tirodi testi oldum bişi çıkmadı sizce neden adetim olmuyordur kızlar bu arada bekarım adaçyına başladım düzene girsin die bakalım faydasını görebilcekmiyim

Stresten olmuyor neden olmıcak sen bole olmuyor olmuyor desrsen tabeeeee olmaz

Ada cayına accık cıvan percemı alırsa. Iyı olur

Bıde sana tawsıyem kesınlıkle cıvan percemı macunu al. Adet gormeden yanı 20.gunu sabah aksam bır kasık ye
Adetın duzene gırer dene onerırım dogal soktorucu bende yasadım bunları ustelık bende polısıtıktık over var 2 sene yasmın 1 sene tarlutal sonrası aktar onerdı ıse yaradı masallah

Bende de adet düzensizliği var benim nedeni açık gerçi , polikistik over sendromu...Ama bu sefer hiç olmadığı kadar çok gecikti tam 5 hafta oldu.Çok sıkıntı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…