Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

haşimato hastalığından kaynaklı tarçınla adet oluyorum hemen söktürüyor ve hormanları dengeliyor

Canım bende de pko var.Normalde her gün 1 2 çay kaşığı tarçın yerim ama sen nasıl yapıyorsun? Kabuk tarçını kaynatıp suyunu mu içiyorsun? Pkode de işe yarar mı ki acaba...

Selam kizlar ben kadin hastaliklari bölümüne konu acmistim burayi görmeden
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-hastaliklari/578878-reglden-once-kahverengi-akinti.html

ben 21 yasimdayim. Bugüne kadar cok düzenli bir adet kanamam vardi.
28 günde bir olurdum ve yaklasik 7 gün sürerdi.
Regl olmadan önce veya sonra bulanik veya koyu bir akintim olmazdi.

Yalniz 2-3 regl kanamamdan beri, regl olmadan kahverengi akinti geliyor.
1gün akinti geliyor bir gün hic gelmiyor 3.gün yine geliyor tekrar kesiliyor sonra regl oluyorum.
Bu durumdan cok rahatsiz oluyorum, namaz kilip kilamayacagimida bilemedigim icin.

Birde ayin bu ayin 3 ile 7 arasinda reglim baslamasi gerekiyordu
fakat henüz sadece 2-3 günde bir kahverengi akinti geliyor.
regl agrim filan hic yok.

Acaba sorun ne olabilir?
Bu durumu yasayanlar var mi?
Bu durumda doktora gidenler var mi?

PKO veya erken menopoz olabilir mi biraz endiseleniyorum. Henüz bekar ve 21 yasimdayim.
Yardimci olursaniz cok sevinirim

canım pko olabilir doktora adetin 3. günü gidip hormon testi yaptır basit bir şey de olabilir ama yinede ihmal etme.

mrb kızlar size bir şey soracağım adet düzensizliği sorunu yaşamaktayım ve geç de olsa regl oldum hayıt tohumu ve bunun yanında bir kaç bitki ile kür yaptım adetden 7 gün sonra falan başladım ve 15 gün tekrardan regl oldum ve bunun üzerine geçen ay doktora gittim kan tahlili ve ultrason sonuçlarına göre herşey normal çıkıyor ve doktordan gittikten 1 hafta sonra tekrardan regl oldum regl bitti ve doktorumun bana verdiği doğum kontrol hapı kullanma ya başladım 3 gün kullandım ve 4 gün tekrardan regl oldum neyse o regl de bitti ve bittikten sonra ilişki yaşadım ve ilişkiden sonrada açık pembe lekelnme oldu sizce bu durum ne doktorlara göre herşey normal hiç bir sorun yok bebek düşünüyoruz ama regl düzensiz ne yapacağımı bilemiyorum bir akıl verin veya benim gibi böle bir şey yaşayan var mı?

merhaba bu kadar sık adet olmak normal degil ki ilişki esnasında kan gelmesi de normal değil başka bir doktora gitmenizi ve yaptırmadıysanız smear testi yaptırmanızı tavsiye ederim geçmiş olsun.

arkadslar yazımı okuyan varsa lütfen bana ulaşsın!!! gecen hafta aralıgın 4 ünde adetim bitti 5 inde esimle ilişkiye girdim sonra 7 sinde ertesi gün hapıda aldım bir sorun yoktu fakat 13 aralıkta kanamam oldu koyu kahverengi ve kırmızı kan seklinde bildigin adet gibiyim bu gebeliğin olmadıgını gösterr mi yada ertesi gün hapınn yan etkisimidir?? lütfen acil cevap

Canım bu ertesigün hapının etikisi ben zannetmiyorum hamile kalabileceğinide zaten korkma sen

Merhaba kızlar...
25 yaşındayım ve ben de kendimi bildim bileli adet düzensizliği yaşıyorum. Doktora gittiğimde aldığım cevaplar da klasik ya hap vermeye kalkıyor ya da evlenince geçer diyor.
Evlenince geçerden kastı cinsel birliktelik mi yoksa doğum yapmam mı anlayamıyorum?
Çünkü son 1 yıldır aktif bir cinsel hayata sahibim ve pek düzenle girmiş sayılmaz.
En fazla 3 ay aynı tarihlerde adet olup, sonra 10 -15 gün ileri atıyor tarihi...
Ne yapmam gerek bilmiyorum

[BMerhaba kızlar..
Bende 22 yaşında maalesef pko'lu bi bayanım, benim reglim ilaç içince gelir eyer ilacı bırakırsam gelmez taki ilaca başlayana kadar, bi arkadaş söylemiş ben her gün tarçın yiyorum diye acaba bende yesem faydası olurmu ki? soğan kürü diye bişey duydum onu denicem inş banada faydası olur yarabbim Allah herkese şifa versin dermansız hastalık vermesin..
[/B]

Son düzenleme:
Ben en son aralık ayında regl oldum, ocak ayı tamamen atladı.. En ufak bir belirtide yok, gögüslerde hassaslık veya bel ağrısı vs. Hiç bir şey yok... Sanki hayatımda hiç adet olmamış gibiyim. Çok ilginç. Doktora da gitmedim henüz. Korkuyorum açıkçası başıma büyük bir sağlık sorunu çıkacak diye.. İlk kez böyle bir düzensizlik oldu, önceden tam gününde olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…