- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.461
Bende de adet düzensizliği varbenim nedeni açık gerçi , polikistik over sendromu...Ama bu sefer hiç olmadığı kadar çok gecikti tam 5 hafta oldu.Çok sıkıntı çekiyorum
geçmiş olsun kadın olmak ne zor benimde hala devam ediyor
haşimato hastalığından kaynaklı tarçınla adet oluyorum hemen söktürüyor ve hormanları dengeliyor
slm 6 bucuk ay önce sezeryan doğum yaptım 19 gün önce mirena spiral taktırdım hala kanamam devam ediyor dr normal dedi ama öle sorun yaşayan var mı
Selam kizlar ben kadin hastaliklari bölümüne konu acmistim burayi görmeden
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-hastaliklari/578878-reglden-once-kahverengi-akinti.html
ben 21 yasimdayim. Bugüne kadar cok düzenli bir adet kanamam vardi.
28 günde bir olurdum ve yaklasik 7 gün sürerdi.
Regl olmadan önce veya sonra bulanik veya koyu bir akintim olmazdi.
Yalniz 2-3 regl kanamamdan beri, regl olmadan kahverengi akinti geliyor.
1gün akinti geliyor bir gün hic gelmiyor 3.gün yine geliyor tekrar kesiliyor sonra regl oluyorum.
Bu durumdan cok rahatsiz oluyorum, namaz kilip kilamayacagimida bilemedigim icin.
Birde ayin bu ayin 3 ile 7 arasinda reglim baslamasi gerekiyordu
fakat henüz sadece 2-3 günde bir kahverengi akinti geliyor.
regl agrim filan hic yok.
Acaba sorun ne olabilir?
Bu durumu yasayanlar var mi?
Bu durumda doktora gidenler var mi?
PKO veya erken menopoz olabilir mi biraz endiseleniyorum. Henüz bekar ve 21 yasimdayim.
Yardimci olursaniz cok sevinirim
mrb kızlar size bir şey soracağım adet düzensizliği sorunu yaşamaktayım ve geç de olsa regl oldum hayıt tohumu ve bunun yanında bir kaç bitki ile kür yaptım adetden 7 gün sonra falan başladım ve 15 gün tekrardan regl oldum ve bunun üzerine geçen ay doktora gittim kan tahlili ve ultrason sonuçlarına göre herşey normal çıkıyor ve doktordan gittikten 1 hafta sonra tekrardan regl oldum regl bitti ve doktorumun bana verdiği doğum kontrol hapı kullanma ya başladım 3 gün kullandım ve 4 gün tekrardan regl oldum neyse o regl de bitti ve bittikten sonra ilişki yaşadım ve ilişkiden sonrada açık pembe lekelnme oldu sizce bu durum ne doktorlara göre herşey normal hiç bir sorun yok bebek düşünüyoruz ama regl düzensiz ne yapacağımı bilemiyorum bir akıl verin veya benim gibi böle bir şey yaşayan var mı?
arkadslar yazımı okuyan varsa lütfen bana ulaşsın!!! gecen hafta aralıgın 4 ünde adetim bitti 5 inde esimle ilişkiye girdim sonra 7 sinde ertesi gün hapıda aldım bir sorun yoktu fakat 13 aralıkta kanamam oldu koyu kahverengi ve kırmızı kan seklinde bildigin adet gibiyim bu gebeliğin olmadıgını gösterr mi yada ertesi gün hapınn yan etkisimidir?? lütfen acil cevap
canım ya cok tesekkür ederm :)Canım bu ertesigün hapının etikisi ben zannetmiyorum hamile kalabileceğinide zaten korkma sen
Kizlar 50 mg lik lustral kullaniyorum..adetimi geciktirir mi sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?