- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.641
iyi geceler tabiki nasıl yardımcı oabilirim ankaradayım
kadın doğum uzmnıyım istersen yardımcı olurum cnm sana
Bende okul is stresinden adetim cok duzensiz ve cok sik oluyorum bagzen her iki haftada bende doktora gittim dogum kontrol hapi yaziyim duzenlensin dedi ama kullanmak istemiyorum cunki yan etkilerini etrafimdaki insanlarda gordum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Asiri kilo alma, yuzde killanma, gunluk bas agrisi, bide tromboz
Aksine ben sadece olumlu bir yan etki gördüm o da cildi güzelleştirmesi, cilt kusurlarını ortadan kaldırması.. Tabi bu etkiler kişiden kişiye değişebilir. Sizde de olacak diye bir şey yok. Bence doktor tavsiyesi üzerine başlayın bu yan etkilerle karşılaşırsanız bırakırsınız. Ben 1 yıldır kullanıyorum, bir şikayetim olmadı henüz..
Hangisini kullaniyorsunuz?
Cildi guzellestiriyor dedinizde, cunki bagzi dogum kontrol haplarinda antibiotik oldugu icin cildi guzellestiriyor akne problemi olanlara yaziyorlar genellikle onu doktorlar.
herkese merhaba :) Bir arkadaşım için soru soracağım size
Çocukluktan beri yakın bir arkadaşım var daha bakire yani hiç ilişkiye girmedi fakat arada mastürbasyon yaptığı oluyor. Adet gününe yakın tarihte kendini tatmin edebilmek için yine mastürbasyon yapmış. Ve adeti yaklaşık 10 gün gecikti acaba kendi gelen zevk suyuyla hamile kalma ihtimali var mı ? Bana sordu fakat ben cevabını bilmiyorum aklıma ilk gelen burası oldu belki siz bilirsiniz ?
Hangisini kullaniyorsunuz?
Cildi guzellestiriyor dedinizde, cunki bagzi dogum kontrol haplarinda antibiotik oldugu icin cildi guzellestiriyor akne problemi olanlara yaziyorlar genellikle onu doktorlar.
Ay gülsemmi ağlasammı bilemedim .. Arkadaşın mastürbasyon yapacak yaştaysa kendi kendine hamile kalınamayacağınıda biliyordur..bunu sana sorarken ne yapmaya çalıştı acaba ??kusura bakma ama seninle dalga geçmiş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?