Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Kizlarrr ben en az 10 tane doktora gittim bende anne karnindan itibaren varmis pko doktorun biri dedi ki menepoz sinirindasin rah duvarin cok kalin ama asla dogum kontrol hapi kullanma baska doktor adetimi duzeltsin diye 1 yil ic dedi icmeden once ben hergum adet oluyordum ve biktim ictikten sonra tamamen kesildi adetim ve 1 yilda 2 kez ilacla adet oldum sadece simdide hic olmuyorum aylardir ve evleneli 9 ay oldu bebegim se olmuyor doktora gittim dediki tedavisiz cocugun olmaz 1 yila tamamla gel sizce ne yapmaliyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi geceler tabiki nasıl yardımcı oabilirim ankaradayım

Doktor hanim ankaranin neresindesiniZ bana yardimci olabilir misiniz ? Kizlarrr ben en az 10 tane doktora gittim bende anne karnindan itibaren varmis pko doktorun biri dedi ki menepoz sinirindasin rah duvarin cok kalin ama asla dogum kontrol hapi kullanma baska doktor adetimi duzeltsin diye 1 yil ic dedi icmeden once ben hergum adet oluyordum ve biktim ictikten sonra tamamen kesildi adetim ve 1 yilda 2 kez ilacla adet oldum sadece simdide hic olmuyorum aylardir ve evleneli 9 ay oldu bebegim se olmuyor doktora gittim dediki tedavisiz cocugun olmaz 1 yila tamamla gel sizce ne yapmaliyim ?

galaxsy s 4

kadın doğum uzmnıyım istersen yardımcı olurum cnm sana

Mrb tulay hanim bende iki senedir adet duzensizligi yasiyorum ve hastaneye gittigimde bana tarlusal verip gonderiyolar. Yani artik ilacla adet olmaktan biktim. Martin 8 de adet oldum ve 18 de Hsg cektirdm. O gunden beri adet olmuyrm. Test yapiyrm negatif cikiyor. Eger onumuzdeki haftaya kadar adet olmazsm tekrar hastaneye gidcm.
Acaba siz ankara da hangi hastanede calisiyorsnz? Eger soylerseniz birde size gelip muayene olmayi isterim.

Merhaba ben 15 yasındayım ve 3-4 aydır adet olmuyorum . Annem sınav stresindendir diyip duruyo yakında doktora gidicez zaten ama ciddi bisi cıkar diye korkuyorum .adet oldugum zamanlarda da 3 gün olması gerekirken 1 günde olup bitiriyordu (adet olamamaya baslamadan 1-2 ay önce) 😑

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende okul is stresinden adetim cok duzensiz ve cok sik oluyorum bagzen her iki haftada bende doktora gittim dogum kontrol hapi yaziyim duzenlensin dedi ama kullanmak istemiyorum cunki yan etkilerini etrafimdaki insanlarda gordum

Mesela ne gibi yan etkilerini gördünüz? Ben devamlı kullanıyorum ama yan etki göremedim.

Asiri kilo alma, yuzde killanma, gunluk bas agrisi, bide tromboz

Aksine ben sadece olumlu bir yan etki gördüm o da cildi güzelleştirmesi, cilt kusurlarını ortadan kaldırması.. Tabi bu etkiler kişiden kişiye değişebilir. Sizde de olacak diye bir şey yok. Bence doktor tavsiyesi üzerine başlayın bu yan etkilerle karşılaşırsanız bırakırsınız. Ben 1 yıldır kullanıyorum, bir şikayetim olmadı henüz..

Hangisini kullaniyorsunuz?
Cildi guzellestiriyor dedinizde, cunki bagzi dogum kontrol haplarinda antibiotik oldugu icin cildi guzellestiriyor akne problemi olanlara yaziyorlar genellikle onu doktorlar.

Yazz kullanıyorum ben..

herkese merhaba :) Bir arkadaşım için soru soracağım size
Çocukluktan beri yakın bir arkadaşım var daha bakire yani hiç ilişkiye girmedi fakat arada mastürbasyon yaptığı oluyor. Adet gününe yakın tarihte kendini tatmin edebilmek için yine mastürbasyon yapmış. Ve adeti yaklaşık 10 gün gecikti acaba kendi gelen zevk suyuyla hamile kalma ihtimali var mı ? Bana sordu fakat ben cevabını bilmiyorum aklıma ilk gelen burası oldu belki siz bilirsiniz ?

Ay gülsemmi ağlasammı bilemedim .. Arkadaşın mastürbasyon yapacak yaştaysa kendi kendine hamile kalınamayacağınıda biliyordur..bunu sana sorarken ne yapmaya çalıştı acaba ??kusura bakma ama seninle dalga geçmiş bence

iyi geceler tabiki nasıl yardımcı oabilirim ankaradayım

Doktor Hanım merhaba :) Bir arkadaşım için soru soracağım size
Çocukluktan beri yakın bir arkadaşım var daha bakire yani hiç ilişkiye girmedi fakat arada mastürbasyon yaptığı oluyor. Adet gününe yakın tarihte kendini tatmin edebilmek için yine mastürbasyon yapmış. Ve adeti yaklaşık 10 gün gecikti acaba kendi gelen zevk suyuyla hamile kalma ihtimali var mı ? Bana sordu fakat ben cevabını bilmiyorum aklıma ilk gelen burası oldu belki siz bilirsiniz ?

Doğum kontrol hapı öyle tavsiye üzerine kullanılmazki canım... Zamanında bende düzensizlik ve şiddetli ağrı çektiğim için kullandım.. İlk kullandığım miğde bulantısı yaptı ikincisi inanılmaz migren yaptı üçüncüsü uzuuuuuuun süre adetimi getirdi son kullandığım adetimi düzene soktu ağrılarımı YOK etti sivilcelerim kayboldu.. Yani bana uygunu oymuş.. 14 yaşındaydım kullanırken 30 yaşındayım hala bir yan etkisini görmedim.. Bıraktığım ay hamile kaldım falan.. Valla ben çok memnun kaldım doğum kontrol hapından

Bende anlamadım açıkçası ikimizde 21 yaşındayız ne bileyim bana sor dedi bende sordum açıkçası :) bana söylediği ya zevk suyu içine kaçıp hamile kalırsam oldu çok teşekkür ederim bu yazdığınızı aynen ileticem kendisine :))

hanımlr merhaba adetim birhafta gecikti testler negatif anlam veremedim korkuyorum kötü bişey olmasından bugünde beklicem doktora gidicem yarın :S ilişki sırasında sancım oluyor kist mi acaba böyle bişey yasayan varmı?

Mrb kizlar 5 yillik evliyim ve 2.cocugum 14aylik dogumdan beri hic adet olmamistim gecen ay doktora gittim adet söktürücü verdi ilac bitti 4 nisan aksami adet oldum ama bu ay 16 gun gecti hala olmadim hamile olmam da pek mumkun degil anlamadim yardim edin bi akil verin lutfen :-/

19 yasinda bekarim. Onceleri cok yogun adet donemleri yasardim. 6 ay kadar once azaldi, 4 ay cok az kanamam oldu. Simdi de adetimin uzerinden 64 gun gecti ve hala adet olamadim. Doktorun istedigi testlere baktim. DHEA-S max. 368 olmali iken benim 444 cikti. Burada yazilar gordum, anne olmaya engel falan oldugu yonunde. Doktora gitmek icin sonuclarimin kalanlarinin cikmasini bekliyorum. Ama endiseliyim. DHEA-S sizce cok mu yuksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…