- 3 Mart 2013
- 374
- 111
- 323
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.601
Bende progestan kullaniyorum 100 ml ise yaramadi 200 ml kullancam adetimin 16. Günü baslicam...yumurta tembelliginde kullaniliyor..hamilekte de düşük tehlikesi olanlar kullaniyor..insallah hamissindir..rabbim isteyen herkeze nasip etsin insaalllaahhhhh...arkadaşlar 1senelik evliyim 10aydır cocuk düşünüyoruz korunmuyoruz.3kasımda progestana başladım 10gün onu kullandım. Geçen ay 17sinde regl oldum bu ay 25inde siyah kahve karışık leke geldi az birşey bugün de aynı şekilde bunun nedeni ne olabilir beni bilgilendirebilir misiniz?
adet olamıyosan cıvan percemı cayı ıcmelısın gunde bır defa yeterlı oluyor.mukemmel bır adet sokturucuadetim 12.gün gecikti hamilelik falan da yok. doktor verdi ama daha ne kadar sürecek olması bilmiyorum. şiştim iyice de stres yaptım..
adet olamıyosan cıvan percemı cayı ıcmelısın gunde bır defa yeterlı oluyor.mukemmel bır adet sokturucu
Canim merhaba civan percemi cayi hazirmi alalim yoksa bizmi demleyelim nasil kullandin
adet sancısı çok çekiyorum üstelik adetlerimde düzensiz. bıde kistm çıktı başıma.. doktor progestan verdi bunla birlikte soğan suyu içsem zararı olur mu hem hap hem soğan suyu.*
sat 1 aralık düşünün yaniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?