Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Bende progestan kullaniyorum 100 ml ise yaramadi 200 ml kullancam adetimin 16. Günü baslicam...yumurta tembelliginde kullaniliyor..hamilekte de düşük tehlikesi olanlar kullaniyor..insallah hamissindir..rabbim isteyen herkeze nasip etsin insaalllaahhhhh...

kızlar size bişey sormak istiyorum konu açmak istemedim. ben geçen ay 9 aralık adet oldum ondan önce ki ayda 10 kasımdı sanırım fakat 3 ocak gece biraz kan geldi adet oluyorum sandım ped aldım fakat bende hiç bi şekilde adet belirtisi yoktu ve hala yok o kan haricinde bi daha kan gelmedi. bu neden olmuştur sizce :44:

adet sancısı çok çekiyorum üstelik adetlerimde düzensiz. bıde kistm çıktı başıma.. doktor progestan verdi bunla birlikte soğan suyu içsem zararı olur mu hem hap hem soğan suyu.*

sat 1 aralık düşünün yaniiiiii

Kızlar merhaba,
Benim de sorum olacaktı size.
Ben yılbaşında kendimce bi diyete başladım.(yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum) Yeşil çay içiyodum bi de akşam 6-7 den sonra hiçbişey yemiyodum. sadece su olsun çay olsun(şekersiz) içiyodum. Egzersizler yapıyodum.Fakat ben adet düzensizliği yaşadım. Önceden düzensiz oluyodum tamam ama bi zamandan sonra düzene girmişti ne güzel. sonra ben bu yılbaşında başladığım diyetten sonra erken adet oldum. yaklaşık 10 günüm daha vardı. ama böyle olunca çok moralim bozuldu. Kızlar bana yardımcı olun lütfen. düzene girer mi tekrardan adetim? Yemin ediyorum acayip stres yaptım ya. Ve yeşil çayı içmiyorum 1 haftadan beri.

adetim 12.gün gecikti hamilelik falan da yok. doktor verdi ama daha ne kadar sürecek olması bilmiyorum. şiştim iyice de stres yaptım..
adet olamıyosan cıvan percemı cayı ıcmelısın gunde bır defa yeterlı oluyor.mukemmel bır adet sokturucu

Merhaba kızlar bende aynı dertten muzdaribim 20 yaşındayım ve 4-5 aydır 12 gün arayla regl oluyorum ve hepsi 14 gün sürüyor 2 hafta boyunca agrı çekiyorum 12 gün abdestli geziyorum sonra bir daha ne yapmalıyım sizce? :26: :26:

merhaba arkadaşlar beni vajinismus topiğinden bilenler bilir 27 yaşındayım 1 yıl kadar vajinismus derdinden muzdariptim çok şükür yendim fakat şimdi de şöyle bir problemim var son 3 adetimde de miktarda azalma var. önceleri ilk gün kahvarangimsi lekelenme 2.3.4.5. gün yoğun 6.7.8.9.10. günler gitgide azalarak lekelenme şeklinde olup toplam 10 gün sürüyordu.son üç adet dönemimde ise ilk 2-3 gün kahverengimsi lekelenme sonraki 3 gün hiç yoğun olmayan bir şekilde kanama ve sonrasında da 3-4 gün lekelenme oluyor.annem de 35 yaşında menapoz başlangıcı olmuştu acaba bende mi giriyorum diye korkmaya başladım bebeğim olmadan böyle bir durum yaşamak istemiyorum fakat doktora gitmekten de çok çekiniyorum korkuyorum
istanbulda önerebileceğiniz iyi bir hastanede bayan kadın doğum uzmanı var mıdır?yardımcı olursanız sevinirim...

Kızlar merhaba, bende bu konudan müzdarip biri olarak civan perçemi çayından çok fayda gördüm ve ağrılı regl geçirenlere tavsiyem adetin 2 gün öncesinden muzun üzerine tarçın döküp yiyin çok iyi geliyor.

Merhaba kizlar bende bu lanet seyden sikinti cekiyorum uzun sure duphaston kullanip bir bucuk ay once biraktim 19 ocak son regl mi oldum ve hala regl olamadim ama surekli kasiklarimda agri var ozellikle sol tarafta sizce bu agri nedendir boyle durum yasayan varmi

Bugun sabah adet oldum ama sadece sol kasıgım agrıyor sağ kasığıma bastırınca ağrı oluyor acaba kist mi var yoksa normal mi tek taraflı ağrı?

Arkadaşlar Merhaba 2 bucuk aydir nerdeyse regl olamiyorum evliyim bebek degil test yaptirdim kanda muayenede oldum kist gorunmuyo normal dedi doktor hormon testi istedi netten sonuclarima baktim normal sonuclar persembe smear testinin sonuclari cikacak i zaman gidicem doktora tekrar neden olamiyorum acaba bir bilgisi olsn varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu sorunu çeken bi ben değilmişim ama artık sinirlerim bozuluo 5 aydır adet olmuyorum. ama bu hep böyleydi. evlenmeden öncede 1 sene olmadığı bile oldu. şimdi evliyim hala hastalanmıyorum. ilaç kullandım 4 ay düzenli hastalandım. doktor ilaçlar bitince düzelir dedi ama düzelmedi. bu sebepten kaç kere doktora gittim hep bişey yok dediler. yumurtalıkların sanki adet görüyormuşsun gibi temiz dediler. hayır hamile kalsam onun bile farkına varamıcam. doktorun bi taneside doğum kontrol hapı kullan istersen dedi. onuda kullanmak istemiyorum bi kaç ay sonra çocuk çalışmalarına başlıcaz ama bilmiyorum korkuyorum açıkçası çocuk olmaz diye. napıcam bilmiyorum. bişey yok diyorlar ama hastalanmıyorum işte. böyle şeyler genetik olur mu acaba annemde falanda böyleymiş çünkü.:18:

Adetlerim günü gününe çok nadir olur ama son zamanlar da süreler baya bi uzamaya başladı. Şuan 9 gün geçmiş durumda doktora gitmeli miyim diye düşünmeye başladım:26:

hayıt tohumu adet sancısına ve düzensizliğine iyimiş diye duydum istersen bi araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…