- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.661
hanımlr merhaba adetim birhafta gecikti testler negatif anlam veremedim korkuyorum kötü bişey olmasından bugünde beklicem doktora gidicem yarın :S ilişki sırasında sancım oluyor kist mi acaba böyle bişey yasayan varmı?
Bende anlamadım açıkçası ikimizde 21 yaşındayız ne bileyim bana sor dedi bende sordum açıkçası :) bana söylediği ya zevk suyu içine kaçıp hamile kalırsam oldu çok teşekkür ederim bu yazdığınızı aynen ileticem kendisine :))
arkadaşlar fikir verirseniz sevinirim..benm adetlerim düzenli oluyodu. hava değişiminden 3 -4 gün değişebilio tabi. akıntım var die doktora gittim antibiyotik ve fitil verdi bende antibiyotiği kullandım. şimdi adetim gecikti. evliyim eşimle zaten kondomla korunuyoruz. bi kere zaten adeteyakın birlikte olduk acaba hamilemiyim dikkat ediyoruz kondomda yırtılma fln olmadı ama. uff çok stres oldum antibiotik geciktirir mi biliyomusunuz??
Canım antibiyotikler adeti etkileyebilir, bazen geciktirir, bazen kanamayı uzatır. Stres yapma.
saol cnm civan perçemi otu aldım içsem mi bilemedim iç dediler ama zararı faln var mı bilmiom
Ben de duydum onu, kararında kullanırsan hiçbir bitkinin zararı olmaz canım
inşallah işe yarar canım. bide ew taşıma işi hepsi üst üste iyice gerildim hayırlısıyla adet olursam biraz rahatlicam
Ben de duydum onu, kararında kullanırsan hiçbir bitkinin zararı olmaz canım
inşallah işe yarar canım. bide ew taşıma işi hepsi üst üste iyice gerildim hayırlısıyla adet olursam biraz rahatlicam
Stresten, gerginlikten de olabilir gecikme.. En kısa zamanda düzelir inşallah..
Stresten, gerginlikten de olabilir gecikme.. En kısa zamanda düzelir inşallah..
civan perçemi işe yaradı canım aç karnına içtim iki gün bugün oldum şükür adet bide ew işini haledersem tamm :)
civan perçemi işe yaradı canım aç karnına içtim iki gün bugün oldum şükür adet bide ew işini haledersem tamm :)
Sevindim hadi gözün aydın :)
ı
arkadaşlar bende adet düzensizliği çekiyorum ve en son on gün önce bakü de gittiğim doktor bana adet söktürücü olan iğnelerden yaptı iki güne adet olursun dedi ancak iğnenin üstünden bir hafta geçti ve ben adet olmadım arkadasımın tavsiyesi üzerine basitbir koca karı ilacı yaptım bugun adet oldum üç gün önceden kaynattıgım sogan kabugu suyunu içtim arkadasım bunu içersen ertesi gün mutlaka adet olursun dedi ve ben adet oldum böylelikle anladım ki hormon ilaçları kullanıp günlerce beklemekten ve stres olmaktansa sogan kabuklarını kaynatıp üç gün bekletip içersem hemen adet oluyorum herkese tavsiye ederim emin olun hormon ilaçlarından daha faydal
canım eğer adet duzensizligin varsa süt hormonuna baktır o çok etkiliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ancak hamile degilim veyada çocuk sahibide degilim yinede baktırmam gerekirmi pazartesi tekrar doktora gidicem zaten tavsıyen için sağol
bir de çocok sahibi olmayı çok istiyorum dr sorun yok diyor her ikinizde ama ben hala çocuk sahıbı olamadım birbucuk yıldır evliyiz ve korunmuyoruz
ancak hamile degilim veyada çocuk sahibide degilim yinede baktırmam gerekirmi pazartesi tekrar doktora gidicem zaten tavsıyen için sağol
bir de çocok sahibi olmayı çok istiyorum dr sorun yok diyor her ikinizde ama ben hala çocuk sahıbı olamadım birbucuk yıldır evliyiz ve korunmuyoruz
Canım hamile kalamadıgim için birde adet duzensizligim vardı çok yüksek çıktı benim sonra ilaç kullandim hamile kaldım şimdi daha 1.haftalık filan ama kanamam var tutanamiyor bi türlü . İnşallah hamile kalirsin canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım zaten o yüzden baktıracaksın süt hormonuna.. Benim ablamda da aynı problem vardı, süt hormonu fazla salgılanıyormuş meğerse ilaçla düzeldi adeti, sonra da hamile kaldı. Hamile kalamamanın nedeni o olabilir.
teşekkürler pazartesi doktoruma söyleyecegim ilk şey bu olacak.inşallah çocugunu sağlıkla kucaklarsın
ı
arkadaşlar bende adet düzensizliği çekiyorum ve en son on gün önce bakü de gittiğim doktor bana adet söktürücü olan iğnelerden yaptı iki güne adet olursun dedi ancak iğnenin üstünden bir hafta geçti ve ben adet olmadım arkadasımın tavsiyesi üzerine basitbir koca karı ilacı yaptım bugun adet oldum üç gün önceden kaynattıgım sogan kabugu suyunu içtim arkadasım bunu içersen ertesi gün mutlaka adet olursun dedi ve ben adet oldum böylelikle anladım ki hormon ilaçları kullanıp günlerce beklemekten ve stres olmaktansa sogan kabuklarını kaynatıp üç gün bekletip içersem hemen adet oluyorum herkese tavsiye ederim emin olun hormon ilaçlarından daha faydal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?