Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Canim kistler nadiren adet duzensizligi yapabiliyor ama iliskide sanci yaptigini hic duymadim. Eger kistse korkmana gerek yok dyebilirim. Kadinlarin %80'inde var bu mesele. InsALLAH daha kotu birsey yoktur.

Yalniz tavsiye ederim. Kendini tatmin ederken kizligini bozmasin. Ozellikle adetine yakin donemlerde (duydugum kadariyla) zar ileri dogru gidiyormus, yirtilmasi kolaylasiyormus. Aman diyeyim bosyere yanlis seyler olmasin.

arkadaşlar fikir verirseniz sevinirim..benm adetlerim düzenli oluyodu. hava değişiminden 3 -4 gün değişebilio tabi. akıntım var die doktora gittim antibiyotik ve fitil verdi bende antibiyotiği kullandım. şimdi adetim gecikti. evliyim eşimle zaten kondomla korunuyoruz. bi kere zaten adeteyakın birlikte olduk acaba hamilemiyim dikkat ediyoruz kondomda yırtılma fln olmadı ama. uff çok stres oldum antibiotik geciktirir mi biliyomusunuz??

Canım antibiyotikler adeti etkileyebilir, bazen geciktirir, bazen kanamayı uzatır. Stres yapma.

ı
arkadaşlar bende adet düzensizliği çekiyorum ve en son on gün önce bakü de gittiğim doktor bana adet söktürücü olan iğnelerden yaptı iki güne adet olursun dedi ancak iğnenin üstünden bir hafta geçti ve ben adet olmadım arkadasımın tavsiyesi üzerine basitbir koca karı ilacı yaptım bugun adet oldum üç gün önceden kaynattıgım sogan kabugu suyunu içtim arkadasım bunu içersen ertesi gün mutlaka adet olursun dedi ve ben adet oldum böylelikle anladım ki hormon ilaçları kullanıp günlerce beklemekten ve stres olmaktansa sogan kabuklarını kaynatıp üç gün bekletip içersem hemen adet oluyorum herkese tavsiye ederim emin olun hormon ilaçlarından daha faydal

canım eğer adet duzensizligin varsa süt hormonuna baktır o çok etkiliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım eğer adet duzensizligin varsa süt hormonuna baktır o çok etkiliyor

ancak hamile degilim veyada çocuk sahibide degilim yinede baktırmam gerekirmi pazartesi tekrar doktora gidicem zaten tavsıyen için sağol
bir de çocok sahibi olmayı çok istiyorum dr sorun yok diyor her ikinizde ama ben hala çocuk sahıbı olamadım birbucuk yıldır evliyiz ve korunmuyoruz

Canım zaten o yüzden baktıracaksın süt hormonuna.. Benim ablamda da aynı problem vardı, süt hormonu fazla salgılanıyormuş meğerse ilaçla düzeldi adeti, sonra da hamile kaldı. Hamile kalamamanın nedeni o olabilir.

Canım hamile kalamadıgim için birde adet duzensizligim vardı çok yüksek çıktı benim sonra ilaç kullandim hamile kaldım şimdi daha 1.haftalık filan ama kanamam var tutanamiyor bi türlü . İnşallah hamile kalirsin canım

teşekkürler pazartesi doktoruma söyleyecegim ilk şey bu olacak.inşallah çocugunu sağlıkla kucaklarsın

canım tavsiyen için tekrar teşekkürler bu konu üstüne mutlaka doktorumla konusucam

aynı sorunu bende yaşıyorum cnm sürekli soğan kürüyle geliyor fakat ben sadece soğan kabuğunu değil soğan kabuğuyla birlikte soğanını da kaynatıp her sabah içiyorum ama her ay bunu yapmadan gelsin istiyorum tibet yogasının 5 mucizevi hareketi de adeti düzenliyormuş geçen hafta ona başladım inş soğan suyuna gerek kalmaz bundan sonra gelişmeleri paylaşırım yarın 3x 5 e başlayacağım 21 x 5 olana dek devam edeceğim bakalım etkisini ne zaman gösterecek:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…