Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Seni çok iyi anlıyorum canım ateş basmaları vücudun su tutması şişmesi ama ilacını kullan ve adet olunca git belki hormon testi yaparlar.Olmadı doktorunu değiştir

Bayram haftası tarlusal kullancam adet oluncada unv.hastanesıne gıdecm. Bakalım ınsallah bı çözüm bulabılırız ((

kızlar benimde adetlerim düzensizdi ama çörek otu bal tarçın kürü satesinde düzeldi tavsiye ederim hem yumurtalarada çok iyi

kızlar benimde adetlerim düzensizdi ama çörek otu bal tarçın kürü satesinde düzeldi tavsiye ederim hem yumurtalarada çok iyi

Bu karışımı çok duydum bende adetimden sonra başlicam canım sende nasıl hazırladığını ne zaman başladığını ve ne kadar kullandığını bizimle paylaşırsan sewinirim

Merhaba arkadaşlar!
Kızım 14 yalında. ilk Adetini 8 ay önce gördü. Ama bu adet çok farklıydı kötüydü. Olmadan 1 gün önce karın kasık ağrıları başladı. Ancak bu işin garip tarafı 1 gün sürdü. Tamda sınavlarından 1 gün önce olduğu için stresten dolayı erken kesilmiştir diye düşündüm. Ancak 8 ay boyunca hala olmaması çok düşündürü sizce doktara götürmeli miyim? Yoksa böyle şeyler ergenlikte normal midir? Endişelenmeli miyim??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu karışımı çok duydum bende adetimden sonra başlicam canım sende nasıl hazırladığını ne zaman başladığını ve ne kadar kullandığını bizimle paylaşırsan sewinirim

ablam aşağıda yazdmı oku yap gerçekten çok iyi

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar genelde adetım düzenlidir. bu ay normalde 10nunda olmam gerekırken 7sınde oldum ilk gun normal adet yaşadım ağırsıyla beraber çok ağrım oldu apranax almak durumunda kaldım yalnız hep alırım hıc kesılme yasamadım ancak bu ay 2. gun de azalma oldu ama normaldi 3 ve 4 te kahverenegıye döndü , son gunler hepten kesildi
kasıklarıma bir ağrı va el süremiyorum bazen , sanki aşağı bölgemde bisey asılıyor bu şikayetlerle kadın doguma gittim
proteinim lökositim yassı epitel değerlerim cok yuksek cıktı
iltıbahın var dedi sistik durumun var gıbı dedi ve turlusal verdi birde antiyotık verdi ilacı aldıgım 3. gunum hala olamadım iltihap adet böyle geciktirir mi?

merhaba kızlar benimde adetlerim hep düzenlidir 26 günde bir adet olurum fakat yaklaşık 5-6 senedir adetlerimde belirgin bir azalma vardı yani öyleki bazı aylar sadece bir gün sürüyordu ve bu beni çok rahatsız ediyordu. bu süreçte bi çok kez doktora gittim ve doktorlar her şeyin normal oldugunu miktara takılmamam gerektiğini söylediler ama ben hep bişeylerin ters gittiğini hissediyordum neyse bu ay şu bal tarçın çörekotu kürünü kullanmaya karar verdim ve denemekten bişey çıkmaz diye düşündüm ve sonuç ilk kez 6 yıldır eskisi gibi normal adet oldum mucizem oldu bu kür benim gibi sorun yaşayanların denemesini tavsiye ederim.

arkadaşlar bende son 4 aydır falan sürekli adet düzensizliği yaşıyorum 2hafta gecikiyo bazen daha da fazla oluyo çok korkuyorum normalde de düzensizdi ama bu kadar değildi :18:

Bende de düzensizlik var haziran iki de adet oldum temmuz 2 de tarlusal başladım temmuzun 10 unda adet oldum bitti şimdi tekrar günlük pedi dolduracak kadar kanama var 2 gündür hiç adet olmamışım gibi karnım şiş ve bu pazar tatile gidiyorum ne yapacam ben

özele sms atan arkadaşlar olmuş sms gönderme hakkım yok.ben göz kararı yaptım bu kürü sabah ahkam aç karnına bir çay kaşığı ya da tatlı kaşığı onuda rastgele yaptım adetin 2. günü başlayıp 12. güne kadar sabah akşam yedim çok iyi geldi zaten hormonları düzenleyip adeti normalleştiriyormuş. Bana çokk iyi geldi ilk deneme de normale döndüm bu ay yine yapıyorum

Maalesef bu dert bendede var 2-3 ayda bir oluyorum.haftalardır bekliyorum adet olunca tüp bebeğe başlayacam ama bi türlü gelmek bilmedi kesin bayrama denk gelecek napacam bilmiyorumyaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok düzenli giden adetim 8 aydir tamamen bozuldu tarlusalla zoraki adet görüyorum erken menopoz olabilirsiniz diyenler bile oldu simdi adet gorebikirsem eğer 3.gün gidicem doktor FSH fln bakicak sonrasında hemen bebis için calismalara baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…