- 21 Mart 2014
- 93
- 23
- 98
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.701
Seni çok iyi anlıyorum canım ateş basmaları vücudun su tutması şişmesi ama ilacını kullan ve adet olunca git belki hormon testi yaparlar.Olmadı doktorunu değiştir
kızlar benimde adetlerim düzensizdi ama çörek otu bal tarçın kürü satesinde düzeldi tavsiye ederim hem yumurtalarada çok iyi
kızlar benimde adetlerim düzensizdi ama çörek otu bal tarçın kürü satesinde düzeldi tavsiye ederim hem yumurtalarada çok iyi
Tam olarak karışım nasıl hazırlanıyor ve kullanımı ne sıklıkta
?adetin ikinci günü başlıyorsun 12 tatlı kaşığı dövülmüş çörek otu 10 çay kaşığı tarçın ve 10 yemek kaşığı bal karıştır sabah akşam yemekten 10 dk önce bit tatlı kaşığı yiyorsun yumurtaya da çok iyi geliyor benim her ay 1 yumurtam bile çıkmazdı ama bu ay 3 tane çıkta bir hafta kullandığım için fazla büyümemişler aşılama yaptıracağım bayramdn sonra kullanıraım bu kürü yumurtalarım fazla çıksın diye
Bu karışımı çok duydum bende adetimden sonra başlicam canım sende nasıl hazırladığını ne zaman başladığını ve ne kadar kullandığını bizimle paylaşırsan sewinirim
ablam aşağıda yazdmı oku yap gerçekten çok iyi
ablam aşağıda yazdmı oku yap gerçekten çok iyi
Sağol canım Allah razı olsun yapıcam peki ne kadar devam ediyorsun buna
Sağol canım Allah razı olsun yapıcam peki ne kadar devam ediyorsun buna
Nerdeyse ayni anda sorduk ayni soruyu :) hamilelik icinmi deneyeceksiniz bu karisimi ?
adetin ikinci günü başla 12. güne kadar yani 10 gün sadece tadı kötü ama çekecez
merhaba kızlar benimde adetlerim hep düzenlidir 26 günde bir adet olurum fakat yaklaşık 5-6 senedir adetlerimde belirgin bir azalma vardı yani öyleki bazı aylar sadece bir gün sürüyordu ve bu beni çok rahatsız ediyordu. bu süreçte bi çok kez doktora gittim ve doktorlar her şeyin normal oldugunu miktara takılmamam gerektiğini söylediler ama ben hep bişeylerin ters gittiğini hissediyordum neyse bu ay şu bal tarçın çörekotu kürünü kullanmaya karar verdim ve denemekten bişey çıkmaz diye düşündüm ve sonuç ilk kez 6 yıldır eskisi gibi normal adet oldum mucizem oldu bu kür benim gibi sorun yaşayanların denemesini tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?