- 15 Temmuz 2013
- 575
- 90
- 53
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.721
Arkadaşlar dün çok kötü fenalaştım işyerinde. Bu yaşıma kadar ilk defa reglm gecikti.senağlama 5-6 gün....Bu zamana kadar çok düzenli gününden önce olurdum. Kaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum dün sabahtan başlayan şiddetli baş ağrısı mide bulantısı oldu Akşam üzeri izin alıp eve gittim eve adım atmamla baş ağrım şiddetini arttırdı ve söylemesi ayıp midemi boşalttım. Ölücem sandım o an çünkü böyle bişey hiç yaşamamıştım. Saçımı başımı yoldum baş ağrımdan sonra ilaç aldım biraz iyi oldum. saat 10 a kadar uyumuşum . Kendime geldim bugün ama hala regl olmadım elim ayağım uyuşuyor şimdi.. Yarın büyük ihtimal doktora gidicem. Aslında bugünde giderdim ama korkuyorum . ve bugünde olmadım regl. Böyle bir durum yaşayan varmı başağrısı mide bulantısı gibi ... Bilmiyorum arkadaşlar ya hiç böyle bir sorun yaşamamıştım çok düzenli adet gören biriyim ben neden böyle oldu korkuyorum artık . Yarın cesaretimi toplayım gidicem doktora..:sm_confused:
Arkadaşlar dün çok kötü fenalaştım işyerinde. Bu yaşıma kadar ilk defa reglm gecikti.senağlama 5-6 gün....Bu zamana kadar çok düzenli gününden önce olurdum. Kaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum dün sabahtan başlayan şiddetli baş ağrısı mide bulantısı oldu Akşam üzeri izin alıp eve gittim eve adım atmamla baş ağrım şiddetini arttırdı ve söylemesi ayıp midemi boşalttım. Ölücem sandım o an çünkü böyle bişey hiç yaşamamıştım. Saçımı başımı yoldum baş ağrımdan sonra ilaç aldım biraz iyi oldum. saat 10 a kadar uyumuşum . Kendime geldim bugün ama hala regl olmadım elim ayağım uyuşuyor şimdi.. Yarın büyük ihtimal doktora gidicem. Aslında bugünde giderdim ama korkuyorum . ve bugünde olmadım regl. Böyle bir durum yaşayan varmı başağrısı mide bulantısı gibi ... Bilmiyorum arkadaşlar ya hiç böyle bir sorun yaşamamıştım çok düzenli adet gören biriyim ben neden böyle oldu korkuyorum artık . Yarın cesaretimi toplayım gidicem doktora..:sm_confused:
canım inşallah polikistik overin yoktur. benim de adetlerim düzensizleşmeye başladı dr. hittim polikistik överim olduğunu söylediler bence hiç vakit kaybetmeden doktora görün.Arkadaşlar ben en son ağustosun 15i gibi regl oldum ve ekim 14teyiz. Anlayacağınız eylülde hic regl olmadım. Civanpercemi falan iciyorum ama hicbir etki yok. Ne yapacağım bilmiyorum. 2gün daha olmazsa doktora gideceğim. Sizce sorun ne olabilir. Kendimi yedim artik çok endişeleniyorum
Canım bende yaklasık bes aydır adet duzenszlgı yasıorm 30yasındaym bu yasıma kadar hıc sasmaz 28gunde bır olurdum bundan ıkı ay once gıttm tahlıl yaptrdım dr ultrasonla baktı sadece onemsenmıcek 2cmlık kıstın var ama bu neden deıl dedı hormon testı yaptrman lazm dedı ama bıtırlu yaptıramamıstm bu ayda yıne gecıkınce sokturucu aldım yarın hormon testı yaptrcam adetımn 3.gunu nedenı stres olabılır dıorm ama bu kadar uzun sure olması benı öahvettı sormak ıstedgm pko oldugunu dr uştrasonla baktgındamı hemen soledı cnku bende arastrmalarm sonucu ole oldgumı sandm ama bısey demedı cevaplarsan cok sevınırm canımcanım inşallah polikistik overin yoktur. benim de adetlerim düzensizleşmeye başladı dr. hittim polikistik överim olduğunu söylediler bence hiç vakit kaybetmeden doktora görün.
hemen söylemedi ben bir çok dr. gittim pko nun en belirgi adet düzensizliği ve kilo almakmış. ayrıca kişide tüğlenme felanda oluyormuş ama bende ne kilo sorunu var ne de tüğlenme bundan dolayı ilk başka pkolusun demedi bir kaç tane dr. göründüm. ve sonunda pkolu olduğumu söylediler. dr. daha önceki hormon tahlillerime baktı. kendisi ultrasonla kontrol etti ve pkolu olduğumu ve devamlı dr. kontrolünde olmam gerektiğini söyledi.Canım bende yaklasık bes aydır adet duzenszlgı yasıorm 30yasındaym bu yasıma kadar hıc sasmaz 28gunde bır olurdum bundan ıkı ay once gıttm tahlıl yaptrdım dr ultrasonla baktı sadece onemsenmıcek 2cmlık kıstın var ama bu neden deıl dedı hormon testı yaptrman lazm dedı ama bıtırlu yaptıramamıstm bu ayda yıne gecıkınce sokturucu aldım yarın hormon testı yaptrcam adetımn 3.gunu nedenı stres olabılır dıorm ama bu kadar uzun sure olması benı öahvettı sormak ıstedgm pko oldugunu dr uştrasonla baktgındamı hemen soledı cnku bende arastrmalarm sonucu ole oldgumı sandm ama bısey demedı cevaplarsan cok sevınırm canım
Cok gecmıs olsun canım anladm tek bı doktora gıttım bu hormon tahlıllerımı yaptırım sonucunu baska bı doktora goturcem cnku dayanamıorm artık cok gerıo benı kılo aldım ben ıko ıc kılo falan ama delı gıbı spor yaparm belko yapmasaö daha cok alırdmhemen söylemedi ben bir çok dr. gittim pko nun en belirgi adet düzensizliği ve kilo almakmış. ayrıca kişide tüğlenme felanda oluyormuş ama bende ne kilo sorunu var ne de tüğlenme bundan dolayı ilk başka pkolusun demedi bir kaç tane dr. göründüm. ve sonunda pkolu olduğumu söylediler. dr. daha önceki hormon tahlillerime baktı. kendisi ultrasonla kontrol etti ve pkolu olduğumu ve devamlı dr. kontrolünde olmam gerektiğini söyledi.
o zaman canım hiç zaman kaybetmeden git. bu piko denen illet basit görünsede çok tehlikeli.Cok gecmıs olsun canım anladm tek bı doktora gıttım bu hormon tahlıllerımı yaptırım sonucunu baska bı doktora goturcem cnku dayanamıorm artık cok gerıo benı kılo aldım ben ıko ıc kılo falan ama delı gıbı spor yaparm belko yapmasaö daha cok alırdm
Hadı yaa cok tedırgınım bende zaten sabah yedıde ılk ısım hormon testı yaptrmak olucak sonuclarını bıan once alım hemen gostercem doktora cok tskederm canımo zaman canım hiç zaman kaybetmeden git. bu piko denen illet basit görünsede çok tehlikeli.
tamam canım sonuçlarından beni de haberdan et. çok geçmiş olsun . İnşallah hiç de bizim dediğimiz gibi polikistik over felan yoktur.Hadı yaa cok tedırgınım bende zaten sabah yedıde ılk ısım hormon testı yaptrmak olucak sonuclarını bıan once alım hemen gostercem doktora cok tskederm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?