Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Kizlar bu FSH hormonuna adetin 3.günümü bakilmasi gerekiyor.
Öylese eger doktor benim hormon degerlerme bkarken hiç öyle birsey söylemedi!

benim de bi sorum varr düzenszlik ben de yaşıyorum. bu durumda yumurtlama tarihi nasıl hesaplanıyo. mesela en son 13 temmuzda adet oldum. bu durumda ovulasyon takibini nasıl yapmam gerekiyor. yardımcı olursanız coookk mutlu olurum

Arkadaslar. Bende de aynı sorun var.bi kaç aydır gecikti hep 1 hafta kadar. Normalde 6 gün süren adet 3 gün oldu. Kesildi ve 3 gün sonra tekrar oldu.bu da 2-3 gün sürdü.haziran 17 de olan adetim geçen ay temmuz 22 de oldu. Yani 5 gün gecikti. Şimdi agustos bitti. Ağustos 22 veya 25 gibi olurum diye beklerken bugün 31 agustos. Yani 9 gündür adet olmayı bekliyorum. Sistim gerildim iyice. Son 3 aydır kiloda aldım normal yemem rağmen. Adet söktürücü ilaç aldım turuna mi adı öyle birşey. Hiç bişey olmadı. Dr.a gittim ultrasonda baktı kist falan yok overler normal dedi. Olduğunda 3.gun gel kan testi yapalım dedi. Ayrıca evli değilim. Gebelik durumu olamaz. Ne bu şimdi ya? Korkuyorum. Türlü türlü şeyler geliyor aklıma. Kanserinden menopozuna kadar. Bi de erken menopoz ailede ırsi. Sinirden patliyorum. Ateş alev yanıyorum. Delirmek üzereyim. Bildiğiniz gibi değil

Aynı sey bendede gecerlı artık kafayı yemek uzereyım bende evlı deılım ama bıkac aydır adetım gecıkmeye basladı ve ınanılmaz streslı ve gergjnım ayrıca şişim ve kılo aldım spor yapmasam heralde daha kotu olurdu doktora gıttım smear testıne kadar yaptrdım hıcbısey cıkmadı ama adetımın ıkıncı gunu hormon testı yapmam gerektıgını soledı onu bıturlu yaptıramadm sogan kuru bırebırmıs acaba uygulayan arkadas varmı?

arkadaşlar benim de ağrılarım çok oluyor o yüzden geçen ay ilaçsız zor durdum sabrettim ama bu defa hiç dayanamadım. daha öncede böyle ağrım olduğunda dolareks'ti sanırım adı,ağrı kesici kullanıyordum bugün de kullandım. çok iyi geldi ama bi zararı olur mu her seferinde 1 tane kullansam ??

öncelikle geçmiş olsun. bence hamilelik gibi bir şey söz konusu değil. bendede böyle sorun olmuştu ve kendimi hamile sanmıştım ama kist iltihap ve rahim duvarı kalınlaşması varmış. bu tarz rahatsızlıklar da bulantı kusma yapıyormuş. artık vücut kendini gebemi sanıyor da böyle tepki veriyor anlamadım. ama senin de olduğunu sanmıyorum. hemen aynı adet günü başlamaz belirtiler, en az 6. yada 8. haftadan sonra gebelik belirtileri başlar diye biliyorum ama, yinede bir görün tabiki doktoruna. aşağıdaki sorunlara tıkla bir göz at bakalım....
Adet Dönemi Sorunları

5 ay önce de benzer bir sorun yaşamıştım. En son reglim 22 ağustos tarihinde gerçekleşti. Ayın sonuna yaklaştık hala belirti yok. Ciddiye almalıyım acaba bilemedim?

Ya arkadaşlar benimde düzensiz neredeyse 2 aydir gelmiyordu doktora gittim yumurtalıklar imin yavaş calistigini söyledi bir tane adet düzenleyici ile bir tane de söktürücü verdi ben sokturucuyu kullandim adetin geldikten sonra diğer ilaci içmeyi biraktim sonra su an adetinin üstünden 9-10 gün geçti ve dun tekrar gelmiş ve bugün kesildi neden olabilir sizce?

Arkadaşlar ben en son ağustosun 15i gibi regl oldum ve ekim 14teyiz. Anlayacağınız eylülde hic regl olmadım. Civanpercemi falan iciyorum ama hicbir etki yok. Ne yapacağım bilmiyorum. 2gün daha olmazsa doktora gideceğim. Sizce sorun ne olabilir. Kendimi yedim artik çok endişeleniyorum

a, post: 37305712, member: 169713"]Arkadaşlar ben en son ağustosun 15i gibi regl oldum ve ekim 14teyiz. Anlayacağınız eylülde hic regl olmadım. Civanpercemi falan iciyorum ama hicbir etki yok. Ne yapacağım bilmiyorum. 2gün daha olmazsa doktora gideceğim. Sizce sorun ne olabilir. Kendimi yedim artik çok endişeleniyorum [/QUOTE]
Suphe ettigin bir durum var mi peki? Ya bende vardi ama adet oldum sonucta ve doktora da gittim baktirdim yani bir sey cikmadi.

canım inşallah polikistik overin yoktur. benim de adetlerim düzensizleşmeye başladı dr. hittim polikistik överim olduğunu söylediler bence hiç vakit kaybetmeden doktora görün.

canım inşallah polikistik overin yoktur. benim de adetlerim düzensizleşmeye başladı dr. hittim polikistik överim olduğunu söylediler bence hiç vakit kaybetmeden doktora görün.
Canım bende yaklasık bes aydır adet duzenszlgı yasıorm 30yasındaym bu yasıma kadar hıc sasmaz 28gunde bır olurdum bundan ıkı ay once gıttm tahlıl yaptrdım dr ultrasonla baktı sadece onemsenmıcek 2cmlık kıstın var ama bu neden deıl dedı hormon testı yaptrman lazm dedı ama bıtırlu yaptıramamıstm bu ayda yıne gecıkınce sokturucu aldım yarın hormon testı yaptrcam adetımn 3.gunu nedenı stres olabılır dıorm ama bu kadar uzun sure olması benı öahvettı sormak ıstedgm pko oldugunu dr uştrasonla baktgındamı hemen soledı cnku bende arastrmalarm sonucu ole oldgumı sandm ama bısey demedı cevaplarsan cok sevınırm canım

hemen söylemedi ben bir çok dr. gittim pko nun en belirgi adet düzensizliği ve kilo almakmış. ayrıca kişide tüğlenme felanda oluyormuş ama bende ne kilo sorunu var ne de tüğlenme bundan dolayı ilk başka pkolusun demedi bir kaç tane dr. göründüm. ve sonunda pkolu olduğumu söylediler. dr. daha önceki hormon tahlillerime baktı. kendisi ultrasonla kontrol etti ve pkolu olduğumu ve devamlı dr. kontrolünde olmam gerektiğini söyledi.

Cok gecmıs olsun canım anladm tek bı doktora gıttım bu hormon tahlıllerımı yaptırım sonucunu baska bı doktora goturcem cnku dayanamıorm artık cok gerıo benı kılo aldım ben ıko ıc kılo falan ama delı gıbı spor yaparm belko yapmasaö daha cok alırdm

o zaman canım hiç zaman kaybetmeden git. bu piko denen illet basit görünsede çok tehlikeli.

Hadı yaa cok tedırgınım bende zaten sabah yedıde ılk ısım hormon testı yaptrmak olucak sonuclarını bıan once alım hemen gostercem doktora cok tskederm canım
tamam canım sonuçlarından beni de haberdan et. çok geçmiş olsun . İnşallah hiç de bizim dediğimiz gibi polikistik over felan yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…