- Konu Sahibi katinaizmir
-
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Hayirli olsun %100 gebesiniz ama kan testi ile teyt ettirmekde fayda varTeşekkür ederimYüksek ihtimal mi sizce ?
Bugün gittim sağlık ocağı yarın sabah alabiliriz kanı dedi, yrn sabah vericemBariz bir şekilde hamilesiniz. Kan verin.
Evettt hayırlı olsunMerhaba kızlar, bu ilk kez başıma geldiği için danışmak istedim 28 günde bir adet olurum. 28. ve 29.gun iki farklı marka ile test yaptım. İkinci çizgi hemen silik bir şekilde oluşuyor. Hafif adet ağrılarım da var, sizce hamile miyim? Yarın sabah kanda test yaptiricam
Canım belirtilerin neydi benim yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs ağrım varMerhaba kızlar, bu ilk kez başıma geldiği için danışmak istedim 28 günde bir adet olurum. 28. ve 29.gun iki farklı marka ile test yaptım. İkinci çizgi hemen silik bir şekilde oluşuyor. Hafif adet ağrılarım da var, sizce hamile miyim? Yarın sabah kanda test yaptiricam
Mide yanması ve göğüste hassasiyet, hatta adet ağrısı gibi ağrılar ara ara oluyor.Canım belirtilerin neydi benim yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs ağrım var
Benim de her ay ovulasyon sonrası göğüslerim agrimaya başlar, bu ay da öyle oldu, mide de yanma hissettim ama reflü kaynaklı sandım belki de hala o yüzden. İlk testi belirtilerden dolayı değil, antibiyotik kullanmadan önce kontrol amaçlı yapmak istedim, ikinciyi de testi doğrulamak adına, yani ilk testi yapmasam regl olacağımı düşünmeye devam ederdimCanım belirtilerin neydi benim yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs ağrım var
Yaaa hayırlı olsunnn evet hamilesin besbelli çizgilerMerhaba kızlar, bu ilk kez başıma geldiği için danışmak istedim 28 günde bir adet olurum. 28. ve 29.gun iki farklı marka ile test yaptım. İkinci çizgi hemen silik bir şekilde oluşuyor. Hafif adet ağrılarım da var, sizce hamile miyim? Yarın sabah kanda test yaptiricam
Kan vermeye gittim ama yarın sabah çağırdılar, yarın vericem beklemedeyimYaaa hayırlı olsunnn evet hamilesin besbelli çizgilerKan verdin mi
Merhaba bu ovulasyon testi sanırım?Merhaba kizlarOncelikle; hamile kalmak isteyen butun kadinlar insallah en kisa zamanda kalirlar, saglikli bir hamilelikten sonrada saglik sihhatle evlatlarina kavusurlar insallah
Gel gelelim bize..testime bi goz atmanizi istesem? Sabahi nasil edicem bilmiyorum bi test daha icin!
Çıktı mı sonucunuz ?Kan vermeye gittim ama yarın sabah çağırdılar, yarın vericem beklemedeyim
Merhaba, hayir hamilelik testi. Yurtdisinda boyleleride var haha..bugun maalesef dunki kadar silik cikmadi..ama icimde asiri bi hamileyim hissi var..Merhaba bu ovulasyon testi sanırım?
Malesef çıkmadı, aile hekimliğine gittim, diğer rutin testlerde yapıldı bekliyorumÇıktı mı sonucunuz ?
Ben bu konularda tecrübeli değilim ama bir kez bile silik çizgi çıksa testi bir kaç gün sonra yeniden tekrarlamak gerekiyormuş umarım bebisinize en hayırlı en yakın zamanda kavuşursunuzMerhaba, hayir hamilelik testi. Yurtdisinda boyleleride var haha..bugun maalesef dunki kadar silik cikmadi..ama icimde asiri bi hamileyim hissi var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?