- Konu Sahibi katinaizmir
-
Evet var canım, 9 unda bekliyorum. Bu sabah yaptım ama negatifti. Aşırı şişkinlik kasık ağrısı bende de varYok tekrar test yapamdim günü mü bekliyorum buraya yazarım bir değişiklik olursa zaten hamilelik yoksa enfeksiyon belirtisi olabilir çünkü aşırı sık idrar çıkma şişkinlik halsizlik bunların hamileliğin yanımda enfejsiyon belirtisi de siz test yapmadınız mı gününüze daha var mı
İnşallah pozitifleri görürüz benimde 3 gün kaldı ama en son 5 gün varken test yapmıştım birdaha yapmadımEvet var canım, 9 unda bekliyorum. Bu sabah yaptım ama negatifti. Aşırı şişkinlik kasık ağrısı bende de var
Bal gibi hamilesin hayırlı olsun güzelim ben de adetten 4 gün önce çok silik bir çizgiyle öğrendimMerhaba kızlar, bu ilk kez başıma geldiği için danışmak istedim 28 günde bir adet olurum. 28. ve 29.gun iki farklı marka ile test yaptım. İkinci çizgi hemen silik bir şekilde oluşuyor. Hafif adet ağrılarım da var, sizce hamile miyim? Yarın sabah kanda test yaptiricam
regl en azından 1-2 gün geçerse daha net olur bişeyler, hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh. sende 10 unda bekliyosun o zaman, benim de ayın 9 undaİnşallah pozitifleri görürüz benimde 3 gün kaldı ama en son 5 gün varken test yapmıştım birdaha yapmadım
1 gün var aramızda amin inşallah güzel haberlerleregl en azından 1-2 gün geçerse daha net olur bişeyler, hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh. sende 10 unda bekliyosun o zaman, benim de ayın 9 u1
Merhaba,Mide yanması ve göğüste hassasiyet, hatta adet ağrısı gibi ağrılar ara ara oluyor.
Çok teşekkür ederim 4+6 olduk bugünBal gibi hamilesin hayırlı olsun güzelim ben de adetten 4 gün önce çok silik bir çizgiyle öğrendim
Teşekkür ederim evet var akşamları artan bir gaz da eşlik ediyor şişkinliğe..Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallahh.. şişkinlik var mı sizde bu belirtilerin yanı sıra
Kan testi yaptırmanız iyi olurMerhaba kızlar, bu ilk kez başıma geldiği için danışmak istedim 28 günde bir adet olurum. 28. ve 29.gun iki farklı marka ile test yaptım. İkinci çizgi hemen silik bir şekilde oluşuyor. Hafif adet ağrılarım da var, sizce hamile miyim? Yarın sabah kanda test yaptiricam
Evet bu testten sonra kan testi yaptırdım o da pozitifKan testi yaptırmanız iyi olur
MaşallahÇok teşekkür ederim 4+6 olduk bugün
Hayırlı olsun canım benimEvet bu testten sonra kan testi yaptırdım o da pozitif
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım benim
Rica ederimTeşekkür ederim
Hayırlı olsun cnmMerhaba kızlar, bu ilk kez başıma geldiği için danışmak istedim 28 günde bir adet olurum. 28. ve 29.gun iki farklı marka ile test yaptım. İkinci çizgi hemen silik bir şekilde oluşuyor. Hafif adet ağrılarım da var, sizce hamile miyim? Yarın sabah kanda test yaptiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?