- Konu Sahibi katinaizmir
-
Silik bir çizgi görünüyor evet bu çizgi test süresi içinde oluştuysa bence başka bir marka ile bir iki gün sonra tekrarlayın, ben 28 günde bir regl olurum buna göre 28. günde test yapmıştım, şu an kan testi sonucunu bekliyorumKizlar yardımcı olur musunuz adetime 5 gün var ama hamilelik belirtisi yaşıyorum çok Kasım 6 da düşük yaptım doktor hemen gebe kalabilirsin dedi bugün test yaptım gölge gibi çıktı böyle olup hamilenolan var mı
2 gün önce de yapmıştım aynı marka ama hicbirsekilde çıkmamıştı bugün tekrarladım birde bu sabah ilk idrar değil ikincisi ve böyle belirdi inşallah canım 1 bebeğimi kaybettim tekrar yaşamak istemiyorum rabbim sana da hayırlı sonuçlar versin inşallah ikimizde hamileyizdirSilik bir çizgi görünüyor evet bu çizgi test süresi içinde oluştuysa bence başka bir marka ile bir iki gün sonra tekrarlayın, ben 28 günde bir regl olurum buna göre 28. günde test yapmıştım, şu an kan testi sonucunu bekliyorum
Allah yaşatmasın tekrar, ben de 10 aydır bekliyorum ve bu ay o kadar umutsuzdum ki görünce inanamadim, dilerim hayırlı sonuçlara yakınızdır2 gün önce de yapmıştım aynı marka ama hicbirsekilde çıkmamıştı bugün tekrarladım birde bu sabah ilk idrar değil ikincisi ve böyle belirdi inşallah canım 1 bebeğimi kaybettim tekrar yaşamak istemiyorum rabbim sana da hayırlı sonuçlar versin inşallah ikimizde hamileyizdir
Umarım canım güzel haberlerimizi buradan paylaşırızAllah yaşatmasın tekrar, ben de 10 aydır bekliyorum ve bu ay o kadar umutsuzdum ki görünce inanamadim, dilerim hayırlı sonuçlara yakınızdır
Cqnim testin beklemiş sanki hemn cikti mi silik çizgi yoksa bekleyince mi ciktiKizlar yardımcı olur musunuz adetime 5 gün var ama hamilelik belirtisi yaşıyorum çok Kasım 6 da düşük yaptım doktor hemen gebe kalabilirsin dedi bugün test yaptım gölge gibi çıktı böyle olup hamilenolan var mı
Canim burda baris ikinci çizgi görünüyor bence hamilesiniz yarın kan verin hemn derimbenimde böyle hamile mym acaba ama adet olacakmisim gbi kasik agrilarm var
Eki Görüntüle 2982496
cok heyecanliyim ya tesekkur ederimCanim burda baris ikinci çizgi görünüyor bence hamilesiniz yarın kan verin hemn derim
Yarın bence kan ver canm yada elinde test varsa yine yap ondada aynısı olursa hemn hastane yolu tutcok heyecanliyim ya tesekkur ederim
yarin sabah tekrar yapacağım o halde bugun 2kez yaptım. bakalim yarin ne olacak .. cok korkuyorumda bi tuhaf oldumYarın bence kan ver canm yada elinde test varsa yine yap ondada aynısı olursa hemn hastane yolu tut
Korkma içini rahat tut canım ikisde aynı mı tetslerin hemn mi ciktiyarin sabah tekrar yapacağım o halde bugun 2kez yaptım. bakalim yarin ne olacak .. cok korkuyorumda bi tuhaf oldum
Yok canım yani ilk 5 dakika içinde sadece beyazımsı gölge bir çizgi gördüm sonra koyulasti bugün dayanamadım yine öğlen yaptım bu sefer de böyle çıktı buda bir yarım saat sonra çıktı ama kaybettigim bebeğim de de böyle öğrenmiştim şimdi yine çok heyecanlıyım adetime de birkaç gün var çok kötü şişkinlik yaşıyorum halsizlik uyku hali ara ara mide bulantısı dunkine bakarak daha belirgin ve farklı yerde çizgilerCqnim testin beklemiş sanki hemn cikti mi silik çizgi yoksa bekleyince mi cikti
Bencede var canım bariz belli bir 3 4 haftalık vardır inşallah güzel haberlerini bizede yaz rabbim kucağını boş birakmasinbenimde böyle hamile mym acaba ama adet olacakmisim gbi kasik agrilarm var
Eki Görüntüle 2982496
hayir ikiside ayrı testlerdi 3 dk maksimum 4dkda cikti hemenKorkma içini rahat tut canım ikisde aynı mı tetslerin hemn mi cikti
amin cok tesekkur ederimBencede var canım bariz belli bir 3 4 haftalık vardır inşallah güzel haberlerini bizede yaz rabbim kucağını boş birakmasin
Aşırı dağılmış test idrarı 3 damladan fazla damlatmayınYok canım yani ilk 5 dakika içinde sadece beyazımsı gölge bir çizgi gördüm sonra koyulasti bugün dayanamadım yine öğlen yaptım bu sefer de böyle çıktı buda bir yarım saat sonra çıktı ama kaybettigim bebeğim de de böyle öğrenmiştim şimdi yine çok heyecanlıyım adetime de birkaç gün var çok kötü şişkinlik yaşıyorum halsizlik uyku hali ara ara mide bulantısı dunkine bakarak daha belirgin ve farklı yerde çizgiler
Ne yaptın cnmhayir ikiside ayrı testlerdi 3 dk maksimum 4dkda cikti hemen
amin cok tesekkur ederim
Maşallah sağlıcakla gelsinBetaHCG sonucu 1535Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu
tekrar test yaptınız mı? gebelik var mı? bende aşırı bi şişkinlik yaşıyorum, durumunuzu merak ettimYok canım yani ilk 5 dakika içinde sadece beyazımsı gölge bir çizgi gördüm sonra koyulasti bugün dayanamadım yine öğlen yaptım bu sefer de böyle çıktı buda bir yarım saat sonra çıktı ama kaybettigim bebeğim de de böyle öğrenmiştim şimdi yine çok heyecanlıyım adetime de birkaç gün var çok kötü şişkinlik yaşıyorum halsizlik uyku hali ara ara mide bulantısı dunkine bakarak daha belirgin ve farklı yerde çizgiler
Yok tekrar test yapamdim günü mü bekliyorum buraya yazarım bir değişiklik olursa zaten hamilelik yoksa enfeksiyon belirtisi olabilir çünkü aşırı sık idrar çıkma şişkinlik halsizlik bunların hamileliğin yanımda enfejsiyon belirtisi de siz test yapmadınız mı gününüze daha var mıtekrar test yaptınız mı? gebelik var mı? bende aşırı bi şişkinlik yaşıyorum, durumunuzu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?