Adet günü gelmeden silik çizgi

Silik bir çizgi görünüyor evet bu çizgi test süresi içinde oluştuysa bence başka bir marka ile bir iki gün sonra tekrarlayın, ben 28 günde bir regl olurum buna göre 28. günde test yapmıştım, şu an kan testi sonucunu bekliyorum

2 gün önce de yapmıştım aynı marka ama hicbirsekilde çıkmamıştı bugün tekrarladım birde bu sabah ilk idrar değil ikincisi ve böyle belirdi inşallah canım 1 bebeğimi kaybettim tekrar yaşamak istemiyorum rabbim sana da hayırlı sonuçlar versin inşallah ikimizde hamileyizdir

Allah yaşatmasın tekrar, ben de 10 aydır bekliyorum ve bu ay o kadar umutsuzdum ki görünce inanamadim, dilerim hayırlı sonuçlara yakınızdır

Cqnim testin beklemiş sanki hemn cikti mi silik çizgi yoksa bekleyince mi cikti

Cqnim testin beklemiş sanki hemn cikti mi silik çizgi yoksa bekleyince mi cikti
Yok canım yani ilk 5 dakika içinde sadece beyazımsı gölge bir çizgi gördüm sonra koyulasti bugün dayanamadım yine öğlen yaptım bu sefer de böyle çıktı buda bir yarım saat sonra çıktı ama kaybettigim bebeğim de de böyle öğrenmiştim şimdi yine çok heyecanlıyım adetime de birkaç gün var çok kötü şişkinlik yaşıyorum halsizlik uyku hali ara ara mide bulantısı dunkine bakarak daha belirgin ve farklı yerde çizgiler

Eklentiler

• IMG_20220105_233327.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20220105_233400.webp
    4 KB · Görüntüleme: 88
Aşırı dağılmış test idrarı 3 damladan fazla damlatmayın

tekrar test yaptınız mı? gebelik var mı? bende aşırı bi şişkinlik yaşıyorum, durumunuzu merak ettim

tekrar test yaptınız mı? gebelik var mı? bende aşırı bi şişkinlik yaşıyorum, durumunuzu merak ettim
Yok tekrar test yapamdim günü mü bekliyorum buraya yazarım bir değişiklik olursa zaten hamilelik yoksa enfeksiyon belirtisi olabilir çünkü aşırı sık idrar çıkma şişkinlik halsizlik bunların hamileliğin yanımda enfejsiyon belirtisi de siz test yapmadınız mı gününüze daha var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…