ay inşallah ya gerçi çok heveslenmek istemiorum çünkü geçen ay geç hasta oldum belki adet düzenm bozuldu die böyle olmuştur moralim bozuk gel gitlerdeyim
istanbuldan yengem ablama diyr. o kızın belini çekin.. kaynar sütün buharına , ya da soğan suyunun buharına oturtun.onun çocuğu olur.birde derler ki. ayak üşütmesinden, rahim çok etkilenirmiş. kadın her mevsim ayağından çorabını terliğini eksik etmicek. bi üşütme yaşadınmı çok zararı varmış.
ben de işyerinde ayağımın altına sıcak su torbası koyuyorum. yansada çekmiyorum. varsa üşütme geçer belki ne bileyim.
cimri patronum bana bi ayak ısıtma ufosu almadı... ff off
evet çiçekdemeti ben bakıldım . eşime başladık..
CANIM VALLA BEN BU SÜT BUHARINI DENEDİM.BANA ÇOK İYİ GELDİ ESKİDEN ADETLERİ 35-40-45 GÜNDE BİR OLURDU SÜT BUHARINI YAPTIKTAN SONRA DÜZENE GİRDİ ADETLERİM.ŞİMDİ ŞÜKÜR ALLAHIMA 30 GÜNDE BİR ADET GÖRÜYORUM....
ah canım benim senmi benmi ben bu ay soğan suyuna başlayacağım adetimde incir bol bol tüketicm birde diyet ve spor yapıcam bu ayda kocakarı takılayım bari:)
kızlar benim anneminde tam 12 sene çocuğu olmamış sonrasında da ben olmuşum bizde sorun babam daymış onlarında yapmadıkları şey kalmamış ah o babanem varya anneme yapmadığını bırakmamış o zamanlar benim cnm annem hepsine dayanmış nur içinde yat benim meleğim annem seni çok seviyorum
Bende süte mi otursam... kaynatıp buhara böyle sıcak sıcakk ohhh.. :)))))) uyur kalırım ay bi de.
bu süt buharı nasıl birşey canım nasıl yaptın sen
yapalım bence ne çıkar birşey kaybetmeyiz değil mi ya çok şey kazanırsak Eki Görüntüle 313240
hayırlı sabahlar canlarım ya ben az önce test yaptım 1.teste baya fazla damlattım çünkü dün arkadaşlardan biri hemşire bir çay kaşığına yakın koydu ve çıktı demişti bende öyle yaptım 2.çizgiyi çoooookk silik gördüm üzerinden 10 dk filan geçince tamamen belirginleşti dayanamayıp 2.testi yaptım ama bu kez 3-4 damla damlattım hiç bişey yok gölgesi bile yok hangisine inanmalıyım zaman geçtikçe 1.testteki 2.çizgi belirginleşiyor inanayım mı
Ah canim benim üzülme bu kadar senin saglam durman lazim unutma bebek olayinda hersey etki edebilir. Bu ay olmadi önümüzdeki ay denersiniz yine, yeterki sen ve esin sabredin sabrinizin sonucun en iyi sekilde alirsiniz insallah. Bak ben 707 defa "Ya Varis" , 1000 defa "Ya Evvel" tesbih cekiyorum ve duyduguma göre 4 cuma üst üste 1000 defa "Ya Evvel" tesbih edenin cocuk sahibi olacagi rivayet edilir. Hastayim belki bebis var diye ilac bile icemiyorum ama dün gece cok kötü olunca artik bu sabah gittim test aldim sonuca göre doktora gidiyim diye cünkü hamile olunca agri kesici bile vermiyor doktorlar. Ve sonuca gelirsek Negatif ama herseyde bir hayir vardir
Oy oy oyyyyyy canim cok sevindimtatlim iki testi üst üste yaptiysan 2. testin öyle cikmasi normal. Idrarini en az 4 saat tutman lazim ama sen yine morali bozma ki mercimegine birsey olmasin.
kızlar gebelik yeniyse eğer sabah ilk idrarla yapılması tavsiye edilio ilerleyen gebeliklerde gün ortasında da yapılır... siz gene de sabah ilk idrraınızla yapın...
Kızlarrr benim kırmızılar gelmeye başladı akıntım. Gene olmadı yaniiii(((
canım benim haklısın az önce bir söz okudum mevlananın çok hoşuma gitti paylaşmak istedim sizlerle BİRŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİNDİR YADA OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİNDİR. çok güzel değil mi
Kızlarrr benim kırmızılar gelmeye başladı akıntım. Gene olmadı yaniiii(((
Öyle tabi ya olurda hayirsiz evlat olursa birde, dünya neler yok ki anne babasini döven, sokaga atan, iskence eden bu örnekleri cogalta biliriz. Rabbim herseyin hayirlisini versin.
Cicekdemetim birde adacayini tavsiye ederim cok önceleri yapmistim ama yanilmiyorsam adetin 3.günü icmeye basliyorsun ya 11. ya da 14. güne kadar iciyorsun. Sütte yumurtalarin kalitesini arttiyor diye biliyorum süt icmeyi ihmal etme. Birde ne deneyeceksen cok seyi bir arada yapma sonra metabolizman bozulmasin. Tecrübe ile sabit oldugundan söyliyim dedim canim. Incir kürü yapmistim tövbe ettimo ay yumurtaliklarim dogum sancici gibi agirdi doktora gittim sen naptin diye sorunca utandim söyliyemedim valla ama adet olana kadar agridan sancidan perisan oldum. Tabiki her bünye ayni degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?