allah allah banada bişey olmadı sanki bu incirden her ay yumurtlamada mesela geçen ay için konuşayım bayramda bir akıntım geldi noluyoruz ya dedim
bildiğin yumurta beyazı kıvamında ama bayram telaşı kaçırdık tabi yapamadık bu ay incir yedim öyle bir akıntım olmadı kesmiş olabilir mi adaçayı neye iyi geliyor canım
Kızlarrr benim kırmızılar gelmeye başladı akıntım. Gene olmadı yaniiii(((
canım adetim korunduğumuzdada düzenliydi korunmayı bırakıncada düzenli olmaya devam etti yani anlamıyorum neden olmuyor tabiki vardır bir nedeni ya eşimde ya bende görünmek lazım sadece merak ettim düzenli madem neden olmuyor
ben geeldiiimm..nasılsınız canlar..doktora gıttım geldım nihayet.ultrasonda bısey gorunmedı.kan testı yapıldı degerım 696 cıktı.cok yenı dedı doktor tebrik etti.pazartesı tekrar bakılacak hormon sevıyesıne..gelişme olur inş..seviniyim mi sevinmeyim mi bilemedim:44::44::44:.anneme söylesem mi beklesem mi:44::44::44:
ben geeldiiimm..nasılsınız canlar..doktora gıttım geldım nihayet.ultrasonda bısey gorunmedı.kan testı yapıldı degerım 696 cıktı.cok yenı dedı doktor tebrik etti.pazartesı tekrar bakılacak hormon sevıyesıne..gelişme olur inş..seviniyim mi sevinmeyim mi bilemedim:44::44::44:.anneme söylesem mi beklesem mi:44::44::44:
seviniyim o zaman ..Allahım sağlık versın inş. haber verme konusunda bıraz daha beklıyım en azından pazartesıden sonra.folidoce yazdı doktor nöbetçi eczanede yoktu.kolay bulunmuomuş.bulcaz artık
tesekkur ederım canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.. ben ilçedeyim malum haftasonu olunca imkanlar kısıtlı..yarın merkeze bakcm, bulamazsam orduya gecerım..canım tebrik ederim...
RABBİM KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN İNŞALLAH...
folidoce ben kullanıyorum..
kolayca da buldum...
folidoce diğer folik asitlere göre b12 vitamini var içinde...
fiyatı 10 lira falan..
seviniyim o zaman ..Allahım sağlık versın inş. haber verme konusunda bıraz daha beklıyım en azından pazartesıden sonra.folidoce yazdı doktor nöbetçi eczanede yoktu.kolay bulunmuomuş.bulcaz artık
tesekkur ederım canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.. ben ilçedeyim malum haftasonu olunca imkanlar kısıtlı..yarın merkeze bakcm, bulamazsam orduya gecerım..
gözümle bi görym dımı..annemden de bişey saklayamam yumurtlarım hemen ama neyse ben beklıyım, Allah korusun kotu bı durum olursa onlar da uzulmesınpearl tebrik ediorum canım seni... allah sağğlıkla kucağına almaı nasip etsin... annenlere de bence bebeği görünce 6. 7. haftada görünür kesesi... o zaman söyle istersen biliorum zor ama :) :) :)
5+5= 5 hafta 5 gun demek mi? bilmiyorum kii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?