Slm arkadaşlar ben yazılara pek katılmıyorum ama hepinizin yazılarını okuyorum. Bir hafta var adetime eğer belirtilerim artarsa test yapıcağım inş.
ay sıkıldım ya kasıklarım ağrıoya hasta olursam offffffffffffffffffffffff
hiç kendine eziyet etmeden kan tahlili yaptır bence canım. meraktan duramıo insan
merhaba arkadaslar sızlere bırsey sormak ıstıyorum
ekım 14
kasım 18 olarak gecen ay 4 gun gecıkmelı regl oldum normalde 30 gunde olurum nadıren 28 / 29 gun olur. oncelerı gecıkmellı oldugumda oldu ama suan hala regl olmadım. aralıgın 18 ınde beklıyordum ama yok ayın 20 si ve 21 ınden verı acayıp derecede bel agrım var bazen resmen kitliyo beni. kasıklarımda ara ara agrı var baskada bırsey yok. normalde regl öncesı agrım cok cok az olurdu regl oldugum ılk gun cok agrım olurdu ama sımdı sureklı agrı cekıyorum. acab bebekmı var dıyorum ama test yapmaya elıjm gıtmıyo uzun yıllardır okadar cok hüsran yasadımkı. cesaretım yok acıkcası. sızce neden bu kadar cok belım agrıyo bebek oldugumda boyle olurmu. bazen sankı benı belimden ikiye ayırıyolar gıbı agrım oluyo. düşüncelerınızı beklıyorum hepınızı sevgıyle öpüyorum
Yarin benim günüm ama ne hamilelik belirtisi ne de adet belirtisi hic birsey yokhic birsey hissetmiyorum zaten sabahki test de negatifti.
Sabah ola hayr ola insallah
şafakdaşım yarın güneş bizim ve bebelerimizin üzerine sdoğacak inş. ben de hiçbirşey hissetmiyot
rum üzerimde bir kırgınlık var bir de son bir sattir kaç kez lavaboya gittim hatırlamıyorum sabah test yaptım ama tam bir fiyaskoydu sabah sweetwitch in sağlık ocağında test yaptırdığınnı ve hemşirenin testte fazla idrar damlattığını ve çıktığını söylemişti bende aynen öyle yaptım ama baya fazlla kaçmış abidik gubidik oldu test ya ama 2.çizgi çıktı hemde zamanla belirginleşen bir çizigi hayır ya inanmıyorum diyerek ağlayarak 2.testi yaptım bu kez 3-4 damla koydum bu kez negatif çıktı hemde gölgesi bile olmayan mükemmel negatif yıklıdım bir yandan olmasa hiç çıkmazdı diyorum avutuyoorum birde fazla koyduğum için testi geçersiz sayıyorum en iyi sonucu yarın alacağıma eminim varsa 2.katına çıkmıştır ve yine görünecektir yoksa Rabbim sabır versin ne deyim nasibimse gösterir yoksa sdaha zamanı var demektir...sabahda yazdım ama k,mse yoktu sizlerden yardım destek istedim(((((( neyse yarın ola hayrolaaa
kızlarr merhaba bat bugündü ve bende kahverengi leke geliooo sabahhh geldiii ve bu saatt oldu hala tıkk yokk..yerleşme kanaması dedikleri bu mu anlamadımm yardımcı olur musunuz?
adetim 3 güm gecikmeyle geldi. hayatımda hiç böyle bir gecikme yaşamamıştım. psikoloji nasıl etkiliyor insanı. çok üzüldüm ama yapacak birşey yok. evde bebek mevzusunun konuşulmasını yasakladım:)
olursa olur artık kısmet. gerçi daha 2. denemeydi ama neden olmuyor diye de endişeleniyorum. neyse düşünmeyeceğim artık. hiçbir belirtinin de üstünde durmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?