Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

BAT 23 aralıktaydı ama hala tam anlamıyla adet olmadım. sadece 2 gündür çok az lekelenme oluyor, günlük 2-3 damla ancak. dün test yaptım negatif çıktı yine ( korkuyorum artık. yarın doktoruma gideceğim (( pisikolok mi acaba, bu ay çok kafaya taktım ((

merhabalar bende 5 aylık evliyim 3 aydır istiyoruz çocuk olmadı bu ay adetim gecikti doktora gittim gebelik yok dedi adet söktürücü verdi bi gün kullandım ikinci gün adet oldum ama az oluyorum normalinden az üçüncüü denemedede olmayınca endişelenmeye başladım acaba doktora gitsemmi

benimde bugün BATın ilk günü.. ama sizinde dediğiniz gibi hiçbir belirti yok... eğer yoksa gelsin hemen kırmızılar lütfen... beklemek çok zor..

Benimde bugun kirmizi kart bekliyorum kasiklarim agriyor canim ama normalde sabah olurdu suana kadar ne gelen var nede giden bBaska kirmizi kart yiyen veya test yapan varmi huuuu kizlar? ahminelask cicek demeti naptiniz?

Doktorlar alti ay deneyin sonra gelin diyorlar ama icin rahat degilse git tabi

Benimde bugun kirmizi kart bekliyorum kasiklarim agriyor canim ama normalde sabah olurdu suana kadar ne gelen var nede giden bBaska kirmizi kart yiyen veya test yapan varmi huuuu kizlar? ahminelask cicek demeti naptiniz?

canımmmm hadi inş. bende de ne gelen var ne gidenn inş. gelmezler sabah bir test yaptım ama 2.çizginin gölgesi gibi birşey gördüm sanki dün yaptığımda belirgin bişekilde görmüştüm ama dünkü test sayılmaz bakalım bugün gelmezlerse yarın kan testine gidecem dayanamıyorummmmm müjdeni bekliyorum canım

hadi hayırlı haber bekliyoruz inşallah canım senden.. ben birkaç gün daha bekleyecem kızlar.. inşallah dayanabilirsem tabi..

Selam kızlar..Geçmişi okuyamadım yaa hasta gibiyim zaten biraz duramıyorum bilgisayarın başında saygısızlık ettiysem kusura bakmayın konuyu falan bölmüş olmayayım:44: sizinle bir şey paylaşmak istiyorum ya ben dayanamadım gebelik testi aldım yaptım bu sabah 2. çizgi silik olarak çıktı ne demek bu şimdiii:18::44:

Belki gec dollenme olduysa hormonlar yeni yeni kendine geliyordur, hayirlisi olsun mutlu haber gelcek senden insallahhhhh..... Valla zaten babam bugun gelcek diye telastayim yemek falan derken kirmizilar aklima ara ara geliyor ama tik yok :18: :18: bakalim belirsiz bir bekleyisteyim canim

Son düzenleme:

Bebis gelmis demek sekerim hayirli olsun canim aman yarin kan testi yaptir kesin sonuc alirsin.

bende bu ay incir kürü uyguladım ama faydası olmadı galiba 3 gün kaldı adetime hayırlısı bakalım

canım benim çok sağol darısı başına bence sende hamilesin hadi hayırlısı :)

ay ne güzel bi topikmiş..... bende yumurtlama dönemmdeyim..PPPP 15 gün sonra belli olur ... en aceleciniz beım galiba..heuehueheee

ay ne güzel bi topikmiş..... bende yumurtlama dönemmdeyim..PPPP 15 gün sonra belli olur ... en aceleciniz beım galiba..heuehueheee

Di mi bende çok sevmiştim fırsat buldukça girip okuyorum hep çok güzel insanların istekleri heyecanları..bunları paylaşmak falan.. aceleci?

hamişleri tebrik ederim Allah sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. Rabbim bize de göstersin.....
Benim bu ay ilk denememdi hüsranla sonuçlandı. Yumurtlama dönemimi kaçırmıştık 19 Aralıkta adet olmuştum.
Biz yeniden çalışmalara başladık. benim yumurtlama günlerim çok az 2-3 gün kadar. O günleri denk getirmek zor olmicak inşallah.
15 ocakta bekleniyor bir sonraki adetim ama ben daha erken bekliyorum gebelik oluşmazsa. normal düzenim 24-25 günde bir çünkü.
15 Ocağa yazarmısın arkadaşım benide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…