benimde bugün BATın ilk günü.. ama sizinde dediğiniz gibi hiçbir belirti yok... eğer yoksa gelsin hemen kırmızılar lütfen... beklemek çok zor..
merhabalar bende 5 aylık evliyim 3 aydır istiyoruz çocuk olmadı bu ay adetim gecikti doktora gittim gebelik yok dedi adet söktürücü verdi bi gün kullandım ikinci gün adet oldum ama az oluyorum normalinden az üçüncüü denemedede olmayınca endişelenmeye başladım acaba doktora gitsemmi
Benimde bugun kirmizi kart bekliyorum kasiklarim agriyor canim ama normalde sabah olurdu suana kadar ne gelen var nede gidenbBaska kirmizi kart yiyen veya test yapan varmi huuuu kizlar? ahminelask cicek demeti naptiniz?
canımmmm hadi inş. bende de ne gelen var ne gidenn inş. gelmezler sabah bir test yaptım ama 2.çizginin gölgesi gibi birşey gördüm sanki dün yaptığımda belirgin bişekilde görmüştüm ama dünkü test sayılmaz bakalım bugün gelmezlerse yarın kan testine gidecem dayanamıyorummmmm müjdeni bekliyorum canım
canımmmm hadi inş. bende de ne gelen var ne gidenn inş. gelmezler sabah bir test yaptım ama 2.çizginin gölgesi gibi birşey gördüm sanki dün yaptığımda belirgin bişekilde görmüştüm ama dünkü test sayılmaz bakalım bugün gelmezlerse yarın kan testine gidecem dayanamıyorummmmm müjdeni bekliyorum canım
Selam kızlar..Geçmişi okuyamadım yaa hasta gibiyim zaten biraz duramıyorum bilgisayarın başında saygısızlık ettiysem kusura bakmayın konuyu falan bölmüş olmayayım:44:sizinle bir şey paylaşmak istiyorum ya ben dayanamadım gebelik testi aldım yaptım bu sabahs 2. çizgi silik olarak çıktı ne demek bu şimdiii:18::44:
Bebis gelmis demek sekerimhayirli olsun canim aman yarin kan testi yaptir kesin sonuc alirsin.
sweetwitchh canımmmm hayırlı olsun çokkk sevindim hele hele senle belirtilerimiz çok benziyordu biraz daha umutlandım yarın benim günüm eve tesleri depoladım kırmızılar gelene kdar yapacammm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua et darısı bize olsun...
bende bu ay incir kürü uyguladım ama faydası olmadı galiba 3 gün kaldı adetime hayırlısı bakalım
canım benim çok sağol darısı başına bence sende hamilesin hadi hayırlısı :)
ay ne güzel bi topikmiş..... bende yumurtlama dönemmdeyim..PPPP 15 gün sonra belli olur ... en aceleciniz beım galiba..heuehueheee
ay ne güzel bi topikmiş..... bende yumurtlama dönemmdeyim..PPPP 15 gün sonra belli olur ... en aceleciniz beım galiba..heuehueheee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?