Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

arkadaşlar konuyla alakası olmayabilir fakat bilgisi olanlara birşey sormak istyorum.diyelimki eşim bugün alkol aldı ve benle ogünilişkiye girdi o spermden bana hayır varmıdır?

arkadaşlar konuyla alakası olmayabilir fakat bilgisi olanlara birşey sormak istyorum.diyelimki eşim bugün alkol aldı ve benle ogünilişkiye girdi o spermden bana hayır varmıdır?

Slm cnm bir çok erkek alkol alır ilişkiye girer ve o spermler işe yarar yani Allahım ne zaman isterse o zaman olur alkollü veya alkolsüz farketmiyor kanımca.

slm kızlar benimde geldi bugün kırmızılar bu ayda tutmadı hissettiklerim psikolojikmiş demekki cnmda sıkkın bugün çok bu ay çok ümitliydim oysaki neyse yapacak bişi yok yrn da doğum günüm hiç sevinemiyorum bile ama eşim üzülmesin die toparlamak zorundayım sanırım bidahaki aylara kaldı şansımız hakkımızda hayırlısı yinede (((

Canim valla neyin ne zaman hayirli olacagini anca allah bilir sen bunlari dusunup sIkma canini

Demekki bu ay nasip degilmis bir dahaki ay calismalara devam edersiniz canim hayirlisi olsun

ovuasyon testleri yumurtlama günleri gün aşırı ilişkilere dvm kendine dikkat et çıplak ayak dolaşma dolaplara falan uzanma ağır iş yapma bunların yanında kürlere dvm et sonrasında büyük bir ümitle tatlı bir bekleyiş sonrasında ise koskocaman bi HÜSRAN hadi bakalım yeni bir ay ve yeni uğraşlar beni bekliyor sanırım bu kadar zor olacağını bilmiyordum inanın kızlar hamile kalabilmek için insan psikolojik olarak da çöküyor bütün bunların yanında

Cnm çok üzüldüm adına unut fazla kafana takma yanlış anlama ama hatta ben çocuk yapmayı dusunmuyorum istemıyorum amann off ya falan fılan de bak nasıl oluyor. çünkü benim bir arkadasımda bır kac ay ugraştılar sonra gına geldı kızcagıza yapmıyorum yeter ıstemıyorum ben cocuk falan olmuyor falan fılan pat hamıle kaldı. Ama elınde degıl anlıyorum seni çunku bende cok ıstıyorum gercı bu benım ılk ay çalışmam. Tutmucak biliyorum olmucak 2 ay oldu D.kontrol hapını bıraktım bide rahmim ters nebiliyim olursa ALLAHTAN İNŞ.

ahminelask ve eymen berat bugün şafak gününüzdü sonuçlarınızı çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz:)

ahminelask ve eymen berat bugün şafak gününüzdü sonuçlarınızı çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz:)

canım beklemedeyiz ne gelen var ne giden birkaç gün geçsin böyle inş. kan testine gidecem ben senin nasıl gidiyor inş. sen ve bebişin çok iyidir öp meleğini benim için :)))))

krdy arkadaşım kafanı hamılelıkle mesgul etme başka setlerle ugras,hobıler edın..bak obur aya hamıle kalırsın hemencık merak etme tamamen psıkolojık olarak olmuyo..
skafan rahat oldu mu hersey yolunda gıder..cocugun olmaz denılen bı arkadasımız kafaya takmayım dıye spora gıttı hobılerıyle ılgılendı ertesi aya hamıle kaldıgını ogrendı hem de hıc beklemıyorken..cok duyduk bu sekılde..oyuzden sen de umıdını kaybetme ve kafanı baska seylerle mesgul et..sonucu da buraya yaz olur mu canım..?
allah gonlune gore en ug-ygun zamanda hayırlısıyla nasıp eder ınşallah.. :))

tşk. ederim arkadaşlar destekleriniz için iyiki burdayım iyiki sizlerle tanıştım iyiki varsınız halimi en iyi sizler anlıyorsunuz çok tşk ederim hepinize tekrar tekrar

kizlarrrr bu ay hic beklemiyorum hazirlanmiyorum falan demistim hatta buna ragmen cok hamilelik belirtisi felan var demistim burda onceden..
adetime 3 gun var burda sabahin 7si ve test yaptim cok cok silik cikti ikinci cizgi boyle goruluyor ama cok silik... insallah pozitifdir beklicem bakalim..
eger dogruysa ne kadar ilginc planlamayi biraktigim aydi bu ay..

Canim hayirlisiyla gelmis senin mercimek silik cikmasi daha yeni oldugundandir adet gunun yine test yap cizgi netlesir allahin izniyle canim. Hayirli olsun demek icin erken belki ama yine hayirli olsun tatlim sevindim valla gelismelerden bizleri haberdar et canim merak ederiz

Son düzenleme:

insallah dogrudur canim.. valla 1 sene olucak evleneli bu bebis yuzunden yasamadiklarim kalmadi artik pozitif gorsem bile supheli yaklasiyorum dogrumu diye..
insallah rabbim bu ay bebisimi vermisdir.. o mercimege kurban bu konuya surekli ugruyorum yazarim tabiki :)

hadi hayırlısı canım seninle 1 gün aramız var bende bekliyorum bakalım adet günümü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…