hamile misin sen canımm??hayırlı olsunnn çok sevindm inan
arkadaşlar konuyla alakası olmayabilir fakat bilgisi olanlara birşey sormak istyorum.diyelimki eşim bugün alkol aldı ve benle ogünilişkiye girdi o spermden bana hayır varmıdır?
adet oldum kızlar yarım saat önce
arkadaşlar konuyla alakası olmayabilir fakat bilgisi olanlara birşey sormak istyorum.diyelimki eşim bugün alkol aldı ve benle ogünilişkiye girdi o spermden bana hayır varmıdır?
slm kızlar benimde geldi bugün kırmızılar bu ayda tutmadı hissettiklerim psikolojikmiş demekki cnmda sıkkın bugün çok bu ay çok ümitliydim oysaki neyse yapacak bişi yok yrn da doğum günüm hiç sevinemiyorum bile ama eşim üzülmesin die toparlamak zorundayım sanırım bidahaki aylara kaldı şansımız hakkımızda hayırlısı yinede(((
ovuasyon testleri yumurtlama günleri gün aşırı ilişkilere dvm kendine dikkat et çıplak ayak dolaşma dolaplara falan uzanma ağır iş yapma bunların yanında kürlere dvm et sonrasında büyük bir ümitle tatlı bir bekleyiş sonrasında ise koskocaman bi HÜSRAN hadi bakalım yeni bir ay ve yeni uğraşlar beni bekliyor sanırım bu kadar zor olacağını bilmiyordum inanın kızlar hamile kalabilmek için insan psikolojik olarak da çöküyor bütün bunların yanında
ahminelask ve eymen berat bugün şafak gününüzdü sonuçlarınızı çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz:)
ahminelask ve eymen berat bugün şafak gününüzdü sonuçlarınızı çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz:)
kizlarrrr bu ay hic beklemiyorum hazirlanmiyorum falan demistim hatta buna ragmen cok hamilelik belirtisi felan var demistim burda onceden..
adetime 3 gun var burda sabahin 7si ve test yaptim cok cok silik cikti ikinci cizgi boyle goruluyor ama cok silik... insallah pozitifdir beklicem bakalim..
eger dogruysa ne kadar ilginc planlamayi biraktigim aydi bu ay..
kızlar hamile olupta karnı ağrıyan var mıııı
Canim hayirlisiyla gelmis senin mercimeksilik cikmasi daha yeni oldugundandir adet gunun yine yap cizgi netlesir allahin izniyle canim. Hayirli olsun demek icin erken belki ama yine hayirli olsun tatlim sevindim valla gelismelerden bizleri haberdar et canim merak ederiz
kizlarrrr bu ay hic beklemiyorum hazirlanmiyorum falan demistim hatta buna ragmen cok hamilelik belirtisi felan var demistim burda onceden..
adetime 3 gun var burda sabahin 7si ve test yaptim cok cok silik cikti ikinci cizgi boyle goruluyor ama cok silik... insallah pozitifdir beklicem bakalim..
eger dogruysa ne kadar ilginc planlamayi biraktigim aydi bu ay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?