benimde bu ay karnım ağrıyo ama hamilemiyim bilmiyorum 5 gün sonra belli olacak inşallah sen hamilesindir canım
benim 3 gün geçti karnım ağrıyor kırmızı kart geliverecek diye korkuyorum[/QUOT
test falan yaptın mı canım var mı gebelik inşallah vardır karın ağrısıda gebelikten diye okumuştum bi yerde ama nerde hatırlamıyorum canım:44::44::44::44:
benim 3 gün geçti karnım ağrıyor kırmızı kart geliverecek diye korkuyorum
insallah dogrudur canim.. valla 1 sene olucak evleneli bu bebis yuzunden yasamadiklarim kalmadi artik pozitif gorsem bile supheli yaklasiyorum dogrumu diye..
insallah rabbim bu ay bebisimi vermisdir.. o mercimege kurbanbu konuya surekli ugruyorum yazarim tabiki :)
kızlar benim de 6-7 gün sonra adet olmam gerekiyo. bu ay saldık çayıra. zaten öncesinde de korunmak için dikkat ediyoduk sadece herhangi bişey kullanmıyoduk. benim 2 gün (dün ve önceki gün su gibi akıntım olmuştu) dün gece sadece 2 damla kahverengi lekelenme oldu. bugün de adet sancısı gibi sol tarafımda bi ağrı var. ama yatarken geçiyo. gazım da var 3 gündür. sık sık da wc ihtiyacı hissediyorum. test yapsam mı bilemedim. sizin yorumunuz ne?
Canim daha test icin erken simdi, bebek varsa bile erken oldugu icin negatif cikabilir, buyuzden de bos yere huzun yasama azicik daha sabret soyle en belirgininden cift cizgi gorursun hayirlisiyla canimmmmm.....
çok sağol canım... beklemek ne zormuş yaaa:) keşke şööle bi alarmı falan olsa da döllenme oldu diye ötse. yok mu böle bi icat???:)))
Merhaba arkadaşlar uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum ama yeni üye oldum.3 senelik evliyiz.2 ay önce korunmayı bıraktık.Normalde adet düzenim her zaman gününden 4 gün önceye atıyordu.geçen ay 27'sinde oldum.yani bu ay 23'ünde olmam gerekiyordu ama olmadım.ama ümitlenmek istemiyorum arada bir tam günü gününede olabiliyorum.Büyük bir heyecanla ayın 27'sini bekliyorum.Bu arada ne kadar sitresli bişey ya.insan istesede aklından çıkaramıyor.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Merhaba arkadaşlar uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum ama yeni üye oldum.3 senelik evliyiz.2 ay önce korunmayı bıraktık.Normalde adet düzenim her zaman gününden 4 gün önceye atıyordu.geçen ay 27'sinde oldum.yani bu ay 23'ünde olmam gerekiyordu ama olmadım.ama ümitlenmek istemiyorum arada bir tam günü gününede olabiliyorum.Büyük bir heyecanla ayın 27'sini bekliyorum.Bu arada ne kadar sitresli bişey ya.insan istesede aklından çıkaramıyor.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
günaydın.. tık yok kimsede bi haber alalım şu haftanın ilk günü..
dün bi akraba ziyaretine gittim.. daha bir aylık bebeği yıkadılar.. ay içim gitti.. minnacık bişey...
sesi bile çıkmadı suyun içinde.. nasıl özeniyolar yıkarken. üç el vardı onu yıkayan. babane hala anne..
bi özenle giydirip sardılar. sonra meme.sonraa hoppp beşiğe.. uyudu uyudu uyudu.. ayy gelene kadar gık etmedi :))
bir kaç kişininde hamilelik haberini aldım... öfffff şu yüzden kimselerin yanına gitmek istemiyorum .. direk soramıyolar var mı?
korunmuyosun dimi? diye başlıyolar söze... he zaten varsa söylersin diye bekliyolar... öfffffffffffff..
bi haber verin bi hamilleik haberi verinde işim rast gitsin.
baska belirtilerin varmi canim /?
belki yardimci olabilirim onceden bir dusugum oldu.. ve belki bu ayda var gibi bebis (insallah)
kızlar 24 ü akşamı itibari ile kırmızı kart yemiş durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?