Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

iyi akşamlar kızlar 8 gün önce ilişkiye girdik 2 gün sonrada adet günüm ama normal bugünlerde gögsüm şişerdi sadece şimdi ise gögsüm şiş değil kasıklarım kasılıyor ve devamlı gaz halim var ve belim çok agrıyor sizce hamile olabilirmiyim..

kızlar benim de 6-7 gün sonra adet olmam gerekiyo. bu ay saldık çayıra. zaten öncesinde de korunmak için dikkat ediyoduk sadece herhangi bişey kullanmıyoduk. benim 2 gün (dün ve önceki gün su gibi akıntım olmuştu) dün gece sadece 2 damla kahverengi lekelenme oldu. bugün de adet sancısı gibi sol tarafımda bi ağrı var. ama yatarken geçiyo. gazım da var 3 gündür. sık sık da wc ihtiyacı hissediyorum. test yapsam mı bilemedim. sizin yorumunuz ne?

Mutlu haberlerini bekliyoruz insallah canim

Canim daha test icin erken simdi, bebek varsa bile erken oldugu icin negatif cikabilir, buyuzden de bos yere huzun yasama azicik daha sabret soyle en belirgininden cift cizgi gorursun hayirlisiyla canimmmmm.....

Canim daha test icin erken simdi, bebek varsa bile erken oldugu icin negatif cikabilir, buyuzden de bos yere huzun yasama azicik daha sabret soyle en belirgininden cift cizgi gorursun hayirlisiyla canimmmmm.....

çok sağol canım... beklemek ne zormuş yaaa:) keşke şööle bi alarmı falan olsa da döllenme oldu diye ötse. yok mu böle bi icat???:)))

Benim belirtilerim başım dönüyor anlık ama bide gögüslerimn üst kısmı acıyor bazen kasıklarım ağrıyor adet döneminde de olduğu için bu gibi etkiler pek tınlamıyorum

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum ama yeni üye oldum.3 senelik evliyiz.2 ay önce korunmayı bıraktık.Normalde adet düzenim her zaman gününden 4 gün önceye atıyordu.geçen ay 27'sinde oldum.yani bu ay 23'ünde olmam gerekiyordu ama olmadım.ama ümitlenmek istemiyorum arada bir tam günü gününede olabiliyorum.Büyük bir heyecanla ayın 27'sini bekliyorum.Bu arada ne kadar sitresli bişey ya.insan istesede aklından çıkaramıyor.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Amin canim Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah, nasil rahat olacaksan öyle yap yoksa stres insani yiyip bitiriyor.

Merhaba canım.bende 9 yıllık evliyim.3 aşılama 4 tüp bebek denemesi.2 düşüğüm oldu.bir süredir kendi haline bıraktım.benimde hep bi kaç gün öne atar adeti.bel ağrım,kasık ağrım,göğüs acısı en belirgindi adet için.bu ay ise göğüs ağrısı dışında bişey yok.sende durum nasıl...

Kasigimdaki agri birkac dakikaligina kendini unuttursada gün icinde gecmek bilmedi hatta ara ara agrisi bacagima vuruyor desem yeridir, kafayi yicem ya sanki kasigima bicaklar saplaniyor. Hayirlisi insallahhhhhh.........

Son düzenleme:
günaydın.. tık yok kimsede bi haber alalım şu haftanın ilk günü..
dün bi akraba ziyaretine gittim.. daha bir aylık bebeği yıkadılar.. ay içim gitti.. minnacık bişey...
sesi bile çıkmadı suyun içinde.. nasıl özeniyolar yıkarken. üç el vardı onu yıkayan. babane hala anne..
bi özenle giydirip sardılar. sonra meme.sonraa hoppp beşiğe.. uyudu uyudu uyudu.. ayy gelene kadar gık etmedi :))
bir kaç kişininde hamilelik haberini aldım... öfffff şu yüzden kimselerin yanına gitmek istemiyorum .. direk soramıyolar var mı?
korunmuyosun dimi? diye başlıyolar söze... he zaten varsa söylersin diye bekliyolar... öfffffffffffff..
bi haber verin bi hamilleik haberi verinde işim rast gitsin.

Son düzenleme:
ınsaallah eymen berat rabbım tez zamanda verır
ya bısı sorcam uzerıne adet gorunce aynı mı olur belırtıler
ben adet olacagım gunun aksamında test yaptım negatıfdı ama o bolgede hafif bı sıslık var bende
dun de sag bacagım agrıdı bıraz adetımde normalde cok olurdu 10 gun surerdı ama 5 gunde bıttı nerdeyse hatta eskılerınden daha azdı
bı tanıdıgım hamıle kaldıgında doktor bu belırtılerı sormus
hatta bebegıde soledıgı adet tarıhınden daha buyukmus yanı uzerıne gormus
ben mantar olabılır dedım kı buyuk ıhtımalle oyle ama kafam karıstı
baska belırtı falan da yok yanı

Cnm insanlar hep boyle merak etme
hadi bak buyuk ihtimalle bende bebis var gibi
adetime 3 gun var sabah ilk idrarimla test yaptim ikinci cizgi cok cok silik cikti oglen bidaha yaptim onda daha cok silik cikti ama gorunuyor. Bu ay bircok belirti yasadim o yuzden test yaptim ve belirtilerin psikolojik olmadigindan eminim cunku bu ay beklemiyordum planlamiyordum
suan bile umutlanmiyorum her sabah test yapcam
Rabbim isteyen herkese verir insallah​

baska belirtilerin varmi canim /?
belki yardimci olabilirim onceden bir dusugum oldu.. ve belki bu ayda var gibi bebis (insallah)

belirti mi yoksa psikolojik mi bilemiyorum canım ama hafif iç bulantım oluyor ara ara başım ağrıyor sık sık adet günümde kahverengi akıntı geldi bir gün kadar sonra kesildi 4 günlükde geçikmem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…