Bende bu sabah kirmizilari misafir etmeye basladimsaolsunlar hic aksatmadan her ay geliyorlar
:) ALlah canını sag etsın canım sende
sıkma canını
Bende bu sabah kirmizilari misafir etmeye basladimsaolsunlar hic aksatmadan her ay geliyorlar
Hayirlisi bu ay degilmis, önümüzdeki maclara odaklanalim dimi
ben startı beklıyorum bıle kuzum :)
bi ayda gelmese şu kırmızılar ne olur yaa.. canım bidaha ki aya inş. Allahım vakti zamanını biliyodur elbet dua etmekten başka çaremiz yok
canımmmmm ne yapalım ALLAH SABIR VERSİN bizlere demekki hayırlısı değilmiş Rabbimin bir bildiği var bende daha birşey yok ama dün sabaha kadar kasıklarım ağrıdı bende kırmızıları görücem ama bu sabah ilk kez midem bulandı tok karnına hemde birde ara ara gelen beyaz kremsi bir akımntım var anlayacağın hafüreca ümit ile korku arasındayım bir kaç gün bekleyecem sonra hop kan testine bu arada idrar testleri hep negatif çıkıyor gölge gibi birşey görüyorum sanki ama silik bile denemez yok yani hayırlısı bakalım...
hadi hayirlisi insallah sekerim, eee o zaman bizede ocak ayinda söyle en tatlisinindan müjdeli sonucu söylersin
Hayirlisi olsun canim, icin rahat olacaksa bekle. Insallah o korku ile ümit arasindaki duygun tarifsiz bir mutluluga dönüsür(Amin)
hayırlısı canım inan belirginleşmesini istiyorum bir an önce kabuslar görüyorum testler üstüme üstüme geliyor :)))) dua ediyorum hayırlısı olsun O nasip ederse herşey mutluluğa dönüşecek Allah yardımcımız olsun...
24 dü bat mı ne işte o. Dün temzide bugün çok afedersiniz sümüksü bi akıntıyla bulaşık geldi. Sadece kan gelmedei henüz. Hala bir şansım var mı acaba ? Anlamıyorum. Sökülemiyor mu. Yoksa adet olmuyor mu ? Anlayamıyorum. şu an hiç bişey yok. 2 gün geçti. Olacaksa dosdoğru olsun di mi ama.
Ben şimdi adet 1. Günü hangi gün alcam onada şaşırıyorum. Adet miyim değilmiyim onuda bilmiyorum. öffffffffff..help help
gelmesi bi dert gelmemesi daha dert al işte canım benim geldi üzüleyim mi sevineyim mi bilemiyorumbende senin sökülemiyor gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?