Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

kızlar merhaba benım de tarıhler 25 ekım 23 kasım bu ayda olmadım hala.ınsallah olmam.cuma aksamı ıdrar testı yaptım.negatıftı.tekrar da yapmaya cesaret edemıyorum.brz daha beklıcem ((

Bende bu sabah kirmizilari misafir etmeye basladim saolsunlar hic aksatmadan her ay geliyorlar

canımmmmm ne yapalım ALLAH SABIR VERSİN bizlere demekki hayırlısı değilmiş Rabbimin bir bildiği var bende daha birşey yok ama dün sabaha kadar kasıklarım ağrıdı bende kırmızıları görücem ama bu sabah ilk kez midem bulandı tok karnına hemde birde ara ara gelen beyaz kremsi bir akımntım var anlayacağın hafüreca ümit ile korku arasındayım bir kaç gün bekleyecem sonra hop kan testine bu arada idrar testleri hep negatif çıkıyor gölge gibi birşey görüyorum sanki ama silik bile denemez yok yani hayırlısı bakalım...

Hayirlisi olsun canim, icin rahat olacaksa bekle. Insallah o korku ile ümit arasindaki duygun tarifsiz bir mutluluga dönüsür(Amin)

Hayirlisi olsun canim, icin rahat olacaksa bekle. Insallah o korku ile ümit arasindaki duygun tarifsiz bir mutluluga dönüsür(Amin)

hayırlısı canım inan belirginleşmesini istiyorum bir an önce kabuslar görüyorum testler üstüme üstüme geliyor :)))) dua ediyorum hayırlısı olsun O nasip ederse herşey mutluluğa dönüşecek Allah yardımcımız olsun...

senin yine testler üstüne geliyor canım:) ben bütün siteyi hamile görüyorum hepimizi biryere toplamışlardı :) banada hamilesin dediler ama yok yani:) kırmızılar yapıştı yakama bırakmıyorlar

24 dü bat mı ne işte o. dün temzide bugün çok afedersiniz sümüksü bi akıntıyla bulaşık geldi. sadece kan gelmedei henüz. hala bir şansım var mı acaba ? anlamıyorum. sökülemiyor mu. yoksa adet olmuyor mu ? anlayamıyorum. şu an hiç bişey yok. 2 gün geçti. olacaksa dosdoğru olsun di mi ama.
ben şimdi adet 1. günü hangi gün alcam onada şaşırıyorum. adet miyim değilmiyim onuda bilmiyorum. öffffffffff..help help

gelmesi bi dert gelmemesi daha dert al işte canım benim geldi üzüleyim mi sevineyim mi bilemiyorum bende senin sökülemiyor gibi geldi bana

Kızlar mrb ben yeni sayılırım buralarda yardım ne olur...
Bügün ovulasyonumun 13. Çatlama iğnemin ise 15. günü sabah idar testi yaptım (nova marka) ikinci çizgi çooook silikti varla yok arası sizce ne demek yorum yapın ne olur tekrar test ne zaman yapiiimmmm

gelmesi bi dert gelmemesi daha dert al işte canım benim geldi üzüleyim mi sevineyim mi bilemiyorum bende senin sökülemiyor gibi geldi bana

canım üzülme benimde öyle olmuştu çok üzülmüştüm arkadaşlara gidiyorduk tamda nasıl gittim hiç hatırlamıyorum ayağıma terlik bile almamışım çok üzgündük eşimde bende ama sonrası gelmedi bir gün sonra normal akıntıya döndü içini ferah tut biraz daha bekle

arkadaşlar bunu heryerde soyledım nerdeyse ama buradada soyleyım :
adet olamıyordum ve 17 gun gecmıstı..dogum kontrl hapı bır ay kullanıp bırakmıstım duzensızlık yapmıstı..herneyse..
bı turlu adet olamıyordum ve aklıma hep hadı hap korumadıysa düşüncelerı gelıyodu,bıyandan da ıhtımal veremıyordum cunku evlendıgım ılk ay korumuştu..!
gelelım adet gecıkmesının 15.gunune; aklıma ıncır geldı ıbrahım saracoglundan..aşure falan yapılmıştı o gunlerde de..ıcınde bol bol ıncır yedım 2 gun.17.gun cok guzel adet oldum..!
6 gun sürdü ve cok rahatladım..kafaya takmaktan da adet olamıyodum psıkolojık kesınlıkle..amaan dedım olursam olurum nooldu sankı gecıkmeyle dedım ve asure yedım hep..
yerken de aklıma ıncır geldı ozellıkle ıncırını secıp yıyodum asurede neyse canınız cekmesın fazla susayım artık !!! :)))
dılekce61 arkadasım ıncırı dene,hamılelık şüphen varsa da sorun olmaz cok faydalı,süt yapar..! hakkında hayırlısı olsun canım,sevgıler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…