arkadaşlar bunu heryerde soyledım nerdeyse ama buradada soyleyım :
Adet olamıyordum ve 17 gun gecmıstı..dogum kontrl hapı bır ay kullanıp bırakmıstım duzensızlık yapmıstı..herneyse..
Bı turlu adet olamıyordum ve aklıma hep hadı hap korumadıysa düşüncelerı gelıyodu,bıyandan da ıhtımal veremıyordum cunku evlendıgım ılk ay korumuştu..!
Gelelım adet gecıkmesının 15.gunune; aklıma ıncır geldı ıbrahım saracoglundan..aşure falan yapılmıştı o gunlerde de..ıcınde bol bol ıncır yedım 2 gun.17.gun cok guzel adet oldum..!
6 gun sürdü ve cok rahatladım..kafaya takmaktan da adet olamıyodum psıkolojık kesınlıkle..amaan dedım olursam olurum nooldu sankı gecıkmeyle dedım ve asure yedım hep..
Yerken de aklıma ıncır geldı ozellıkle ıncırını secıp yıyodum asurede :d neyse canınız cekmesın fazla susayım artık !!! :)))
dılekce61 arkadasım ıncırı dene,hamılelık şüphen varsa da sorun olmaz cok faydalı,süt yapar..! Hakkında hayırlısı olsun canım,sevgıler..
Kızlar bu gün doktora gittim. 3 gün önce beklenen adet tarihiydi, adetim lekelenme şeklinde oluyordu 2-3 gündür. Malesef kist oluşmuş.2 ay klomen kullanmıştım. Bu ay da doktorum eğer olmazsa son defa klomeni deneyeceğiz demişti ama kist oluştuğunu görünce vazgeçti. Ne doğum kontrol hapı, ne de klomen hiç bir şey vermedi. Kendi haline bıraktı bu ay, kendi kendine de yok olabilirmiş. Önümüzdeki ay adet olursan 2. günü gel dedi.
Kızlar sizin var mı kisti yok edebilmek için önereceğiniz bir kür???? Moralimi bozmak istemiyorum ama üzülüyorum haliyle....
Allah hepimize şifa versin inşallah ve isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inşallah. Amin.
Valla canim benim bekarken vardi iki tane kist hemde ceviz büyüklügünde onun icinde o zaman dogum kontrol hapi vermisti doktor bir sene kullandim gecti. Cok takma psikoloji insanin basina neler getiriyor, bak mesela herseyi gebelik belirtisi saniyoruz ciddiyim kafayi yedik hep beraber
arkadaslar bır sorum olucak en son 7 aralıkta adet oldum yalnız pek oldu sayılmaz 2 gün kahverengı ve pıhtı seklınde normalde ben tam zamanında olan ve 7-8 gun adet olan bırıyım smdı ıse adetıme daha 13 gün var ama göğüslerımde aşırı şişlik ve acıma var karnımda şişlik var cok yemek yıyorum canım ekşili şeyler istiyor psıkolojık mı bılemedım normalde adet belırtılerım 1hafta önce den fln olur du henuz bebekte dusunmuyoruz o yüzden degısıgım brzzz testtede cıkar mı bılmıyorumm
benım de 4ocak bat..hadı ben de 3gun gecıkme payı vereyım 7 ocak olsun..bakalım..!olursa baya süprız olur ve de cok harıka olurr..ne heyecanlı yaa..
bence beklemede ıken stres yerıne heycan yaşayın daha keyıflı beklersınız arkadaşlar.. :)) komık filmler ızleyın,hobılerınızle ugraşın kafaya takmadan hamıle olmayı heyecanla bekleyın daha kolay ve guzel sonuclar alırsınız ınanıyorum..
herkese selam kızlar:) :) nasılsınız ay okumaya çalıştım önceki yazılarınızı... eşim işten gelirken testimi getirecek... çünkü kızımı ne zaman kucağıma alsam ya başım dönüo ya da kasıklarıma sol taraftan sancı girio ya kızımı düşüreceğim ya da hamileysem bebeğime bişi olacak die eşim bugün test alacak gerçi benim günüm bugündü ama ben gecikmeden dolayı 1 ocağı bekliordum ama eşim test almış yap bugün dedi işimizi oluruna bırakmayalım dedi... bana dua edin kızlar nolur:) rabbim hakkımda hayırlısını versin....
amin canım benim allah gönlüne göre yavruş versin işlh:) :) ay hakkımızda hayırlısı ya... çok stresliyim eşim gelse bi an önce yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?