Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

evet incirin faydası oldu galiba bu ay felaket akıntım var güzel söktü

canım ben bunu agustos ayında da denemıştım ve sökmüştü,cok rahatlatmıştı..hatta agustosun 25ınde adet olmuştum,cevremdekıler cok gecıkınce hamıle sandılar tabı ben kendımı bıldıgım ıcın deılım dıyordum ama ınandıramıyordum..adet olunca ılk soylenenlere haber verdım.. :))) kımısı bebek haberı verır ben de adet oldum haberı verıyodum
ınşallah onumuzdekı ayabızde dusunuyoruz allahın ızınıyle olur ınşallah dua edın kızlar :)) ıncırın cok ama cok faydası var..!

Yarın benim bat günüm bakalım olucam mı hadi 3 gün gecikme versem kendime ayın otuzunda olmam lazım olmadı test yaparım :18::18:

Kızlar mrb ben yeni sayılırım buralarda yardım ne olur...
Bügün ovulasyonumun 13. Çatlama iğnemin ise 15. günü sabah idar testi yaptım (nova marka) ikinci çizgi çooook silikti varla yok arası sizce ne demek yorum yapın ne olur tekrar test ne zaman yapiiimmmm

benım de 4ocak bat..hadı ben de 3gun gecıkme payı vereyım 7 ocak olsun..bakalım..!olursa baya süprız olur ve de cok harıka olurr..ne heyecanlı yaa..
bence beklemede ıken stres yerıne heycan yaşayın daha keyıflı beklersınız arkadaşlar.. :)) komık filmler ızleyın,hobılerınızle ugraşın kafaya takmadan hamıle olmayı heyecanla bekleyın daha kolay ve guzel sonuclar alırsınız ınanıyorum..

Kızlar bı gün doktora gittim. 3 gün önce beklenen adet tarihiydi, adetim lekelenme şeklinde oluyordu 2-3 gündür. Malesef kist oluşmuş.2 ay klomen kullanmıştım. Bu ay da doktorum eğer olmazsa son defa klomeni deneyeceğiz demişti ama kist oluştuğunu görünce vazgeçti. Ne doğum kontrol hapı, ne de klomen hiç bir şey vermedi. kendi haline bıraktı bu ay, kendi kendine de yok olabilirmiş. Önümüzdeki ay adet olursan 2. günü gel dedi. Kızlar sizin var mı kisti yok edebilmek için önereceğiniz bir kür???? Moralimi bozmak istemiyorum ama üzülüyorum haliyle....

Allah hepimize şifa versin inşallah ve isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inşallah. Amin.

Kızlar bu gün doktora gittim. 3 gün önce beklenen adet tarihiydi, adetim lekelenme şeklinde oluyordu 2-3 gündür. Malesef kist oluşmuş.2 ay klomen kullanmıştım. Bu ay da doktorum eğer olmazsa son defa klomeni deneyeceğiz demişti ama kist oluştuğunu görünce vazgeçti. Ne doğum kontrol hapı, ne de klomen hiç bir şey vermedi. Kendi haline bıraktı bu ay, kendi kendine de yok olabilirmiş. Önümüzdeki ay adet olursan 2. günü gel dedi.

Kızlar sizin var mı kisti yok edebilmek için önereceğiniz bir kür???? Moralimi bozmak istemiyorum ama üzülüyorum haliyle....

Allah hepimize şifa versin inşallah ve isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inşallah. Amin.

Valla canim benim bekarken vardi iki tane kist hemde ceviz büyüklügünde onun icinde o zaman dogum kontrol hapi vermisti doktor bir sene kullandim gecti. Cok takma psikoloji insanin basina neler getiriyor, bak mesela herseyi gebelik belirtisi saniyoruz ciddiyim kafayi yedik hep beraber

Son düzenleme:

Aynen valla ya canım hep beraber yedik kafayı. İnternete bile girmek istemiyorum bazen, ne zaman girsem bu konuları araştırıyorum çünkü. Taktım kafaya bir kere. Her şeyi gebelik belirtisi sanar olmuştum ama öğrendim ki değilmiş. Demek ki daha önümüzde uzun yollar var Hayır da şer de Allah'tan geliyor. Bunu bilerek vardır her işte bir hayır diyorum...

arkadaslar bır sorum olucak en son 7 aralıkta adet oldum yalnız pek oldu sayılmaz 2 gün kahverengı ve pıhtı seklınde normalde ben tam zamanında olan ve 7-8 gun adet olan bırıyım smdı ıse adetıme daha 13 gün var ama göğüslerımde aşırı şişlik ve acıma var karnımda şişlik var cok yemek yıyorum canım ekşili şeyler istiyor psıkolojık mı bılemedım normalde adet belırtılerım 1hafta önce den fln olur du henuz bebekte dusunmuyoruz o yüzden degısıgım brzzz testtede cıkar mı bılmıyorumm

herkese selam kızlar:) :) nasılsınız ay okumaya çalıştım önceki yazılarınızı... eşim işten gelirken testimi getirecek... çünkü kızımı ne zaman kucağıma alsam ya başım dönüo ya da kasıklarıma sol taraftan sancı girio ya kızımı düşüreceğim ya da hamileysem bebeğime bişi olacak die eşim bugün test alacak gerçi benim günüm bugündü ama ben gecikmeden dolayı 1 ocağı bekliordum ama eşim test almış yap bugün dedi işimizi oluruna bırakmayalım dedi... bana dua edin kızlar nolur:) rabbim hakkımda hayırlısını versin....

canım benim kızıma hamileliğimdeki belirtileri yazmışsın... üstüne görmüş olabilirsin geçen ay... bence bir test al en kötü ikinci çizgi silik çıkar:) hayırlı olsun diyimmi şimdiden:)

Aynen bende öyle stres yapmıyorum. Heyecanla bekliyorum arada bi stres gircek gibi oluyor ama hemen heyecana sarıyorum

Slm cnm inş. hamiş çıkarsın kızına nurtopu gibi bir kardeş gelir inş. Hadi hayırlısı Çıkarsa inş. darısı başıma

amin canım benim allah gönlüne göre yavruş versin işlh:) :) ay hakkımızda hayırlısı ya... çok stresliyim eşim gelse bi an önce yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dils3 valla bende senın kadar heyecanlandım ..hadı ınşallah hayırlısı olur hakkında..saglık olsun herseyden once canımcım mutlaka yaz sonucu beklıyozzzzz !!!

çiçek demeti sende de yok mu???hadi önümüzdeki ay işlh senin güzel haberlerini alırız...

e liste yenilendi mi ben en son 3 hamile arkadaşı biliorum yeniler çıktımı....

ve ben çok karışığım ya benim günüm 26 sıydı ama geçen ay geç oldum şimdi tarih atcak mı ne olcak bilmiorum... offf ama adet belirtim de hiç bu kadar önceden başlamadı ki hem ilacı yeni bıraktım ya ilacı bıraktım die böle olduysa ya boşuna heveslendiysem offffff ya testi yapmaya korkuorum gerçi dört gözlede eşimin gelmesini bekliorum en geç 1.5 saate kadar size haber vereceğim bakalım :) tabi laptop ı eşimden kaçırabiliersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…