dils3 valla bende senın kadar heyecanlandım ..hadı ınşallah hayırlısı olur hakkında..saglık olsun herseyden once canımcım mutlaka yaz sonucu beklıyozzzzz !!!
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ikinci çizgim silik çıktı............. :) :) :) adetimi bekleyeceğim bakalım bi iki gün daha öyle de kan testi yaptırmaya gideceğim :) :) :)
canım benim kızıma hamileliğimdeki belirtileri yazmışsın... üstüne görmüş olabilirsin geçen ay... bence bir test al en kötü ikinci çizgi silik çıkar:) hayırlı olsun diyimmi şimdiden:)
kızlar bilmiyorum belirti mi değil mi ama ben bugün resmen tir tir titredim. içim üşüdü bütün gün. acaba bu bi belirti midir? bi de 2 damla kadar kahverengi lekelenmem oldu bugün. kasık ağrım 3 gündür var sol tarafımda. ben 1 ocakta adet olacağım ne zaman test yapsam doğru sonucu alırım. herkes bekle diyo ama ne zamana kadar???
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ikinci çizgim silik çıktı............. :) :) :) adetimi bekleyeceğim bakalım bi iki gün daha öyle de kan testi yaptırmaya gideceğim :) :) :)
kızlar 8 9 günde döllenme olur degilmi? yrn adetimin ilk gnü idrar testi yapıcam cıkarmı sizce?
kizlarrr artik kesin hamilee olduguma inaniyorum..
dunku cizgiler silikti ama bugun sabah yaptim simdi daha belirgin cikti benim konuda resim var ekledim..
ustelik daha adetime 2 gun var..
Di mi bende çok sevmiştim fırsat buldukça girip okuyorum hep çok güzel insanların istekleri heyecanları..bunları paylaşmak falan..aceleci?
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :) benimde bugündü adet günüm olmadı insallah da olmaz ama test yapmaya cesaret edemiorum cunku kasıklarımda hafif sancı var halaaa(
dunku cizgiler silikti ama bugun sabah yaptim simdi daha belirgin cikti benim konuda resim var ekledim..
valla cnm bende çok merak ediyorum yarın 10 gün olcak ve adet günün bugun bütün gün belim agrıdı ve karnım geriliyordu şimdidide ateş bastı ya adet olacam ya da döllenme gerçekleşti bakalım bende yapsam mı diye düşünüyom testi valla..
valla cnm bende çok merak ediyorum yarın 10 gün olcak ve adet günün bugun bütün gün belim agrıdı ve karnım geriliyordu şimdidide ateş bastı ya adet olacam ya da döllenme gerçekleşti bakalım bende yapsam mı diye düşünüyom testi valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?