Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

dils3 valla bende senın kadar heyecanlandım ..hadı ınşallah hayırlısı olur hakkında..saglık olsun herseyden once canımcım mutlaka yaz sonucu beklıyozzzzz !!!

çok saol tatlım hepimizin hakkında hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin:) tabiki haber vereceğim burada ne güzel şeyler paylaşıyoruz bunu da paylaşacağım tabiki.... biribirimizi görmesekte ben inanıyorum biz birbirimize dost olduk çıkarsız beklentisiz sadece duygularımızı hislerimizi paylaşıp birbirmize yardumcı oluyoruz sevincimizi üzntümüzü paylaşırouz:) :) :) sizleri seviorum kızlar ya:) :)iyiki varsınız...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ikinci çizgim silik çıktı............. :) :) :) adetimi bekleyeceğim bakalım bi iki gün daha öyle de kan testi yaptırmaya gideceğim :) :) :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ikinci çizgim silik çıktı............. :) :) :) adetimi bekleyeceğim bakalım bi iki gün daha öyle de kan testi yaptırmaya gideceğim :) :) :)

Cnm senin adet günün geçmişmiydi? Yoksa adet olmana yakın mı yaptın testini?

kızlar bilmiyorum belirti mi değil mi ama ben bugün resmen tir tir titredim. içim üşüdü bütün gün. acaba bu bi belirti midir? bi de 2 damla kadar kahverengi lekelenmem oldu bugün. kasık ağrım 3 gündür var sol tarafımda. ben 1 ocakta adet olacağım ne zaman test yapsam doğru sonucu alırım. herkes bekle diyo ama ne zamana kadar???

canım benim kızıma hamileliğimdeki belirtileri yazmışsın... üstüne görmüş olabilirsin geçen ay... bence bir test al en kötü ikinci çizgi silik çıkar:) hayırlı olsun diyimmi şimdiden:)

bakalım 7 ocaga kadar beklıcem test yapmıcamm olursa suprız olur cok planda olan bırsey degıldı cunku mahrumıyet bır yerde görev yapıyoruz zor şartlar aama vardır bır hayırrr:S

Bekle tabiki canim yoksa hamile olsan bile teste negatif görünür erken oldugu icin, adet günden bir gün önce ya da isini saglama al adet olman geren gün kirmizilar gelmezse o gün test yap

kızlar 8 9 günde döllenme olur degilmi? yrn adetimin ilk gnü idrar testi yapıcam cıkarmı sizce?

kızlar 8 9 günde döllenme olur degilmi? yrn adetimin ilk gnü idrar testi yapıcam cıkarmı sizce?

valla cnm bende çok merak ediyorum yarın 10 gün olcak ve adet günün bugun bütün gün belim agrıdı ve karnım geriliyordu şimdidide ateş bastı ya adet olacam ya da döllenme gerçekleşti bakalım bende yapsam mı diye düşünüyom testi valla..

kizlarrr artik kesin hamilee olduguma inaniyorum..
dunku cizgiler silikti ama bugun sabah yaptim simdi daha belirgin cikti benim konuda resim var ekledim..
ustelik daha adetime 2 gun var..

dunku cizgiler silikti ama bugun sabah yaptim simdi daha belirgin cikti benim konuda resim var ekledim..

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :) benimde bugündü adet günüm olmadı insallah da olmaz ama test yapmaya cesaret edemiorum cunku kasıklarımda hafif sancı var halaaa (

Di mi bende çok sevmiştim fırsat buldukça girip okuyorum hep çok güzel insanların istekleri heyecanları..bunları paylaşmak falan.. aceleci?

aceleci derken merak açısından .. daha yumurtlama dönemındeyken acaba bişiy olcakmı diye acele etme anlamındaPPPPPP

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :) benimde bugündü adet günüm olmadı insallah da olmaz ama test yapmaya cesaret edemiorum cunku kasıklarımda hafif sancı var halaaa (

cnım gecen ay 31 cektiği için(kasım ayı) adetin 1 gun geçmiş olabilir. çünkü benım kinin saati dahi sekmez ama bu ay 1 gun gecikti..(bi çok arkadasınkı de gecıktı)ona bağladık konuyu...umarım sendeki hamişlik gecikmesidir.....

Amannn oh ohhh bir tane daha mercüüümek gelmis annesine masallah masallah Allah tamamina erdirsin saglikla kucaginiza alin canim hayirli evlat olsun insallahhhhhh....
Geri kalan aylarda doguma kadar Rabbim yardimcin olsun, bizlere dualarinda yer vermeyi unutmazsin insallah canim

Bugün pembe 2 damla kan geldi benden. Ama kasıklarım feci ağrıyor. 6 günlük gecikmem oldu. Bakalım hayırlısı...

canım yapsana ne duruyosun :) hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Allah sana ikinci bir şans daha verdi.. Hayırlısıyla testini de yaptırda.. Çok sevindim. Allah sonunsa kadar sağlık versin.. Güzel bir hamilelik geçir inşallah.

Allah ne güzel haberler sabah sabah.. Çok sevindim. Allah tamına erdirsin. Tek nefes:)Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah... Darısı başımıza.

yarını veya bir sonraki günü bekle.. çok heyecan zarar. kaldıramıyor insan.. olacağı varsa zaten iki gün sonra daha kesinleştirmiş olursun..
bu belirtiler yüzde yüz hamilelik demiyor. yüzde yüz adet de miyor... ikiside aynıymış ya (hamileciklerin yalancısıyız) o bakımdan bekleme hakkını kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…