Kızlar günaydınnn
adetim 1 gün gecikti hala beklemedeyim
acele etme canım. ben iki gün önce yaptımda noldu.hüsrann. bak 4 gün sonrası karmakarışık bi adet geçiriyorum. iki gün gelmedi diyede seviniyodum... beklee zaten 1 gün bekledinmi ikinci gün alışıyosun beklemeye :))
26-28 arası adet olmam gerekiyordu düzenlidir hastalığım son adet tarihi 28 kasım
dün bir laboratuvar da BetaHCG ye baktım şüphe üzerine ve sonuç 162 çıktı ?
sizce hamileyim diyebilirmiyim kesin olarak
bayılacam heyecandan
Allah ne güzel haberler sabah sabah.. Çok sevindim. Allah tamına erdirsin. Tek nefes:)Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah... Darısı başımıza.
acele etme canım. ben iki gün önce yaptımda noldu.hüsrann. bak 4 gün sonrası karmakarışık bi adet geçiriyorum. iki gün gelmedi diyede seviniyodum... beklee zaten 1 gün bekledinmi ikinci gün alışıyosun beklemeye :))
Allah sana ikinci bir şans daha verdi.. Hayırlısıyla testini de yaptırda.. Çok sevindim. Allah sonunsa kadar sağlık versin.. Güzel bir hamilelik geçir inşallah.
kızlar ben dayanamayıp test yaptım çok silik çizgi çıktı. yarın yine test alıcam. sabah gözümü açar açmaz ilk işim onu yapmak. tabi sabahı nasıl edicem allah bilir:)
Hayırlı akşamlar herkese umarım iyisinizdir yeni haberler yok galiba bende hala birşey yok beklemedeyim sabırlıyım bu ay maşallah inş. Güzel haberlerle dönücem listeye bomba gibi düşecem inş.... :)))) hayırlısıyla tabi
26-28 arası adet olmam gerekiyordu düzenlidir hastalığım son adet tarihi 28 kasım
dün bir laboratuvar da BetaHCG ye baktım şüphe üzerine ve sonuç 162 çıktı ?
sizce hamileyim diyebilirmiyim kesin olarak
bayılacam heyecandan
kızlar ben dayanamayıp test yaptım çok silik çizgi çıktı. yarın yine test alıcam. sabah gözümü açar açmaz ilk işim onu yapmak. tabi sabahı nasıl edicem allah bilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?