Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

bu arada olması gereken adet bugün teşrif etti. hiç bu kadar oyalandığı olmuyordu. 3 gündür ya kahve ya sarı ya kırmızı acayip bişeyler geliyo. heryerim ağrıyo bide üstelik... şimdiye benim 4.günümde olmam gerekiyodu. ben ne zaman şalışmaya başlicam ki öfffffff. gelde uğraş adet 1 ne zaman şimdi...

Kızlar günaydınnn
adetim 1 gün gecikti hala beklemedeyim

acele etme canım. ben iki gün önce yaptımda noldu. hüsrann. bak 4 gün sonrası karmakarışık bi adet geçiriyorum. iki gün gelmedi diyede seviniyodum... beklee zaten 1 gün bekledinmi ikinci gün alışıyosun beklemeye :))

26-28 arası adet olmam gerekiyordu düzenlidir hastalığım son adet tarihi 28 kasım
dün bir laboratuvar da BetaHCG ye baktım şüphe üzerine ve sonuç 162 çıktı ?
sizce hamileyim diyebilirmiyim kesin olarak
bayılacam heyecandan

hamilesin canım daha tam adet günün gelmemiş bile bu deger cok normal şu an için 2 gün sonra tekrarla testini 500 lere yaklaşması yada gecmesi lazım güblük 2 katına cıkması lazım tebrik ederim inş. sorunsuz bir hamılelik olur

benım 23 üydü kızlar hala olmadım 2 kere test yaptım negatif dün leke geldı ama devamı yok anlamadım hamıle deılım tamam da oncesınde ıgneyle korundum yaklasık 1 sene düzensizdi gecen ay zamanında oldu düzene giriyo demıstım bu ay gene anlamadım:44:

Allah sana ikinci bir şans daha verdi.. Hayırlısıyla testini de yaptırda.. Çok sevindim. Allah sonunsa kadar sağlık versin.. Güzel bir hamilelik geçir inşallah.

saol canım ama hala beklemedeyim bakalım iyice emin olmam lazım çünkü 3 ay önce falan ilacı yeni bıraktığım sırada gene geciktim ve test çift çizgi çıktı ama kan testinde bişi yoktu o yüzden işimi şansa bırakmaycağım... 1 ocağa kadar beklerim valla bu kez sonra çok üzülüorum:) gerçi kızım kardeş die ortalığı yıkıp geçirio...:) allah sizlere de nasip etsin kızlar işlh... bunu tüm kalbimle diliorum:) allah isteyen herkese nasip etsin işlh...

Hayırlı akşamlar herkese umarım iyisinizdir yeni haberler yok galiba bende hala birşey yok beklemedeyim sabırlıyım bu ay maşallah inş. Güzel haberlerle dönücem listeye bomba gibi düşecem inş.... :)))) hayırlısıyla tabi

kızlar ben dayanamayıp test yaptım çok silik çizgi çıktı. yarın yine test alıcam. sabah gözümü açar açmaz ilk işim onu yapmak. tabi sabahı nasıl edicem allah bilir:)

kızlar ben dayanamayıp test yaptım çok silik çizgi çıktı. yarın yine test alıcam. sabah gözümü açar açmaz ilk işim onu yapmak. tabi sabahı nasıl edicem allah bilir:)

Insallah senden de mutlu haberler aliriz sekerim, o zaman sabah ola hayr ola insallahhhhhhh.......

Düs sekerim listeye bomba gibi düs hatta güzel haber verde istersen atom bombasi etikinsinde düs

Son düzenleme:
ocak 4 olabılır adetım ama ben gecıkme payıyla 7 ocak beklıyorum..!!!!!!! hamılelık bekledıgımden değil arkadaşlar heyecan olsun dıye sızlere destek olmak ıcın
kımbılır belkı de hamıleyımdır süprız varsa tabi..allahın ıznıyle olur ınşallah hepımızın canlarım.. :)) saglıkla mujdelı haberlere ınşallah ...!!!!

kızlar normalde adetim acayip sancılı oluyo dayanılmıcak derecede
bu ay hiç sancı yok
yumurtlamamış olabilirmiyim kızlar
bat 29 aralık
lütfen yardım edin

canım tabiki hamilesin ayyyy çok heyecanlandımmm
tebrik ederim canım

kızlar ben bişi fark ettim bu ay ben dahil birkaç arkadaşımız birgün gecikmeyle adet olduk sebebi kasım 30 çekiyor ekim 31 oyüzden bu gecikmelerimiz oldu ama birgünde olsa insan mutlu oluo acabaları düşünerekten Rabbim isteyen herkese banada hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah AMİN.

Cnm her sabah yap git gide koyulasirsa iyi.. Benim bat yarin ama 3 gundur yaptim ilki cok silikti dun belirgindi bugun dahada koyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…