bu arada berkerim ilksen ne durumdasınız
merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
berkerim.....................18 aralık ?
ilksen.........................18 aralık ?
zmg...........................20 aralık
filozofcan....................22 aralık
sweetwitchhh..............22 aralık
sedosumm...................23 aralık
AlxFa.........................23 aralık
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
esraefe80...................26 aralık
ya kızlar günü gelenlerden haber alamıyoruz ne oldu bunlara
merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
berkerim.....................18 aralık ?
ilksen.........................18 aralık ?
zmg...........................20 aralık
filozofcan....................22 aralık
sweetwitchhh..............22 aralık
sedosumm...................23 aralık
AlxFa..........................23 aralık (birdahaki aya inşallah canım)
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
esraefe80...................26 aralık
Selam canim bir haftadir sehir disindaydim giremedim,gecmisin hepsini okuyamdim doldurmussunuz sayfalari masallah :)) listemiz kabarmis hayirlisiyla tek tek silinir insallah isimlerimiz tez vakitte
ayrica ben 17 sinde adet oldum maalesef yazmistim, farketmedin heralde.. bak burada => http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-miyim-diyenler-burayaa-140.html#post22214669
bu arada sen ne durumdasin canim?
Canım maşallah nekadarda metanetlisin. bende çabalıyorum takmamaya ama neyapim takıyom valla ne yalan söylim. dün eşimle gittiğimiz A.V.M.de o kadar tatlı bebişller gördüm ki anlatamam yaa gözlerim doldu sürekli ,o zaman bidaha anladım anne olmayı nekadar çok istediğimi ama hayırlısı kısmet işi tabikide bunlar üzülmek neçare......Bendede şükür bi problem yok yumurtlamamda yumurtalar ve rahmimde pırıl pırıl dedi dr um bütün tahlilleriim iyi şükür RABBİME sadece eşimin tahlili kaldı oda buhafta olcak inşallah ondada yüzümüzü güldürür MEVLAM inşallah bakalım dua et canım sende bana bende sana ve herkese ediyrum inşallah MEVLA hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın İNŞH. (AMİN)....
Amin canim insallah.. tabiki kolay degil insan ister istemez üzülüyor ama metanetli olmak gerek.. vardir insallah bizim icin de hayirlisiyla bir vakti saati.. Rabbim ol dediginde o da olur.. Benimde her hamile bir bayan yada bebis gördügümde icim yaniyor bogazimda sanki bireseyler dügümleniyor ama elden gelen birsey yok napayim hayirlisi Allahtan insallah ben de tadacagim birgün bu duygulari deyip avutuyorum kendimi :) cok sevindim bak ne güzel sizde de hersey normalmis cok sükür Allaha.. sakin cok fazla sIkinti stres yapma olacak olacak insallah en hayirli zamanda Rabbim uygun gördügünde bizim de göbüslerimiz dolacak
Hayırlı akşamlar herkese umarım iyisinizdir yeni haberler yok galiba bende hala birşey yok beklemedeyim sabırlıyım bu ay maşallah inş. Güzel haberlerle dönücem listeye bomba gibi düşecem inş.... :)))) hayırlısıyla tabi
Aramiza hosgeldin canim.. Amin insallah hayirlisiyla güzel haberlerini bekliyoruz :))
kızlar ben dayanamayıp test yaptım çok silik çizgi çıktı. yarın yine test alıcam. sabah gözümü açar açmaz ilk işim onu yapmak. tabi sabahı nasıl edicem allah bilir:)
hadi hayirlisi bakalim :) insallah ben inaniyorum güzel haberle sevincini paylasacagiz bizde burada