Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

Selam canim bir haftadir sehir disindaydim giremedim,gecmisin hepsini okuyamdim doldurmussunuz sayfalari masallah :)) listemiz kabarmis hayirlisiyla tek tek silinir insallah isimlerimiz tez vakitte
ayrica ben 17 sinde adet oldum maalesef yazmistim, farketmedin heralde.. bak burada => http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-miyim-diyenler-burayaa-140.html#post22214669

bu arada sen ne durumdasin canim?

Amin canim insallah.. tabiki kolay degil insan ister istemez üzülüyor ama metanetli olmak gerek.. vardir insallah bizim icin de hayirlisiyla bir vakti saati.. Rabbim ol dediginde o da olur.. Benimde her hamile bir bayan yada bebis gördügümde icim yaniyor bogazimda sanki bireseyler dügümleniyor ama elden gelen birsey yok napayim hayirlisi Allahtan insallah ben de tadacagim birgün bu duygulari deyip avutuyorum kendimi :) cok sevindim bak ne güzel sizde de hersey normalmis cok sükür Allaha.. sakin cok fazla sIkinti stres yapma olacak olacak insallah en hayirli zamanda Rabbim uygun gördügünde bizim de göbüslerimiz dolacak dua ederim tabiki hem de seve seve.. eksik etmeyelim birbirimizden dualarimizi insallah tez zamanda kabul olur.. AMIN..

Aramiza hosgeldin canim.. Amin insallah hayirlisiyla güzel haberlerini bekliyoruz :))

kızlar ben dayanamayıp test yaptım çok silik çizgi çıktı. yarın yine test alıcam. sabah gözümü açar açmaz ilk işim onu yapmak. tabi sabahı nasıl edicem allah bilir:)

hadi hayirlisi bakalim :) insallah ben inaniyorum güzel haberle sevincini paylasacagiz bizde burada

canım tabiki hamilesin ayyyy çok heyecanlandımmm
tebrik ederim canım

birazdan çıkacağım laboratuvar'a gideceğim tekrar baktıracağım BETA HCG ye 2 gün sonra tekrar baktır demişlerdi ilk değerim 2 gün önce 162 ydi
bugün 2 ye katlanmasını umut ediyoruz inşallah çok istiyorum çünkü
dua edin lütfen Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun (Amin)

veeeeeeeeeeeee 336 çıktı sonuçç 2 gün evvel 162 idi :) artık hamileyimmmmm diyebilirmiymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) :) :) :) :) :)

Bebim bebis yolda

kızlar günaydın benim batım 26 aralıktı ama hala kırmızılarım yok inşallahh bebişim vardıırrrrrrrrrrrrr

veeeeeeeeeeeee 336 çıktı sonuçç 2 gün evvel 162 idi :) artık hamileyimmmmm diyebilirmiymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) :) :) :) :) :)

Allah hayırlı ugurlu etsın ınsaallah
darısı bızlerın basına

kızlar test sonucumda pozitif çıkmıştı ya. sabah tekrar test yaptım bu sefer de negatif çıktı. ne yapmamı önerirsiniz????

galıba bu ayda bende bır sey yok 2 ocak adet tarıhım ama agrılarım sımdıden basladı kasıklarımda goguslerımde cok agrıyorlar sısme yok ama sankı yere dusecekmıs gıbı sankı bırı asılmıs gıbı agrıyorlar bırde bu ay cok sırt agrısı cekıyorum belkı onunda etkısıdır neyse ben umudumu kaybettım ınsallah sızlerın vardır kızlarrr

hamişler adına çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağınızı aldığınızı da duyarız.

bana gelince geçen ay 24 kasımda adet oldum bugün ayın 28 i hala bişii yok (
test yaptım akşam hemde 3 ayrı test
1. nova gebelik testi sonuç negatif
2.karbonat testi sonuç dibe çöküş tek kabarık bile yok
3. çamaşır suyu foşurdadı resmen
ama benim umudum yok artık sanırım hislerimm beni yanıltıı 5:

karbonatla çamaşır suyu testi ne canım??

bende 28 kasım da gördüm ve bugün ayın 28'i
kesin sonuç almak istiyorsan KAN testi yaptırıp Beta HCG hormonuna baktırman gerekiyor 20 dk da alabilirsin sonucunu herhangi bir sağlık merkezinde
ben günü aksamayan biri olarak şüpheye istinaden baktırdım 2 gün önce ve hormon değeri 162 çıktı emin olmak adına 2 gün sonra tekrar geleceksin değer 2 ye katlaması gerek dediler sabah gittim ve değer 334'tü yani hamileyim

üstelik idrar testlerim bazen negatif bazen pozitif çıkıyordu. en kesin yol KAN TESTİ

Allah isteklerinize nail olsun inşallah (Amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…