Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

Kızlar ben adetlendim önceleri bir ağrım oluyordu ki dayanılmaz. Ama kas gevşetici içiyorum yarım tablet sizlere tavsiye ederim. Ağrısız özel ve güzel gün diye şimdi diyebiliriz :)....

karbonatla çamaşır suyu testi ne canım??

burda öğrendim bende
1.idrarına 1 çay kaşığı karbonat koyuyorsa kabarıyorsa hamilesin bnde tek bir köpük bile yok
2. idrarına bir kapak çamaşır suyu damlatıosun ben domestos ile denedim kabardı kabarması hamile olduğunu gösteriyormuş
ama inanmamak lazım bunlara...
umut işte :)))

Allah tamamına erdirsin canım benm çok sevindim adına
nolur dua et hepimiz için ben adet olmadım hala ama ümidimi kaybediyorum her dakika

evet ne yazıkki bomba gibi dönemedim kızllaaarr kan testi yaptırdım sabah 0.28 çıktı doktor gebelik yok dedi sadece 3 gün geçtiğini söyledim 15 gün daha bekle adet görmezsen tekrarlayalım dedi bu ne demek şimdi yumurtlamış olabilirsin filan dedi anlamadım bu 15 gün içinde ilişkiye girmem mi lazım neyse bunun yükselmesi beklenemez zaten hayırlısı bakalım geçen ay 5 gün gecikmeyle yapmıştım 0.02 çıkmıştı bekleyelim ama hiç umudum kalmadı çok kötü oldum yaa Allah sabır versin hepimize ne diyelim

canım oldun mu sende

meraba arkadaşlar ben daha adet olmadım yaaaa...hafif akıntım oldu 24 de ama gelmadi başkada bişey..
yaa bi belirtim olsa hamilemiyim die şüphe duycam ama belirtim yokki ...strestn mi böle oldum acaba? çiçekdemeti sen oldun mu ?canım adet,,,

Canim sen kan testi yaptirmadin mi?

Belkide gec yumurtluyorsun canim sen yinede bu gece cift kale mac ayarmaya calis hatta cuma sabahina bir mac ayol birde umuitsizim yazmissin bak belkide bu bir sanstir canim benim sende degerlendirmeye bak sekerim

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin canım benm çok sevindim adına
nolur dua et hepimiz için ben adet olmadım hala ama ümidimi kaybediyorum her dakika

Canim umitsizlige kapilma hemen, bu ay olmazsa ocak ayinda yine dersiniz. Rabbim soyle en tatlisinda hayirli evlatlar versin sana insallahhhh.....

oldum ben canım 24 ü geç kalmadı saolsun 4. günüm bugün ya canım sen bi test yapsana ben bu kadar bekleyemezdim nasıl sabrediyorsun

şimdi bi test daha aldım kızlar ama o da bozuk çıktı. kontrol çizgisi bile çıkmadı ne yazık ki sanırım günüm gelmeden öğrenemeyeceğim ben bunu

Canim umitsizlige kapilma hemen, bu ay olmazsa ocak ayinda yine dersiniz. Rabbim soyle en tatlisinda hayirli evlatlar versin sana insallahhhh.....

ya zaten benim 2 ay önce düşüğüm oldu Allah büyük O ne zaman derse o zaman olur şüphesiz...
benm tek canımı sıkan şey bu ay gerçekten hissettim ben onu 14 gün önce bişii oldu sol kasığımda ve ben hamileyim hissine kapıldım
hisssetiğim şey çok garip o yüzden bu kadar hevesle hala beklemedeyim...

kızlar ben polıkıstık overım ve normalde ayın ıkısınde hastalanmıssam dıger ay ayın ıkısıne degıl de bır hafta sonraya hastalanırım yanı 35 gune bır hastalanıyorum sanırsam ama bugun hastalanacakmısım gıbı agrım var ve akıntım cogalmıs hastalandım sanıyorum lavobaya gıdıyorum bırsey yok ve kasıklarımda sankı yanıyor acaba hamıle olabılır mıyım kı zaten gecen ayda hastalandıktan sonra garıp seyler yasadım ılk defa boyle sankı kucuk kucuk beyaz seyler vardı pedımde zar gıbı acaba 12 kılo verdım kıstlerım mı temızlenıyor daha mı duzene gırıyorum bı akıl verın yaaaa

inşallah sağlığına kavuşuyorsundur ve inşallah mercimeğide vardır yanında
soğan suyu denedin mi hiç kistlerin için çok tavsiye eden var ??:44:

dort yıldır denemedıgım sey kalmadı canım ılac ıgne bıtkısel en son artık zayıflamaya karar verdım bıraz da zor zayıflıyoruz pukolular ayrıca hıpotıodım dusun yanı ne haldeyım kıstlerım ıcın amelıyat bıle oldum

kıyamam yaa Allah en yakın zamanda şifa versin sana
peki küçülme, yok olmaya eğilim yada sayılarında azalma olmadı mı hiç ??
farklı bi kaç doktora görümüşsündür kesin ama ne biliiim üzüldüm işte çook

kızlar bugun doktora gittim sol yumurtalıgımda zeytin kadar kist vrmış etrafındada küçük kçük varmış ilaç vermedi bu ay korunmayı bırakmıştım hamilelige engel degilmiş adet olursamda eger kistler gidermiş böle sorunla karşılaşpda hamile kalan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…