Allah hayırlı ugurlu etsın ınsaallah
darısı bızlerın basına
karbonatla çamaşır suyu testi ne canım??
bende 28 kasım da gördüm ve bugün ayın 28'i
kesin sonuç almak istiyorsan KAN testi yaptırıp Beta HCG hormonuna baktırman gerekiyor 20 dk da alabilirsin sonucunu herhangi bir sağlık merkezinde
ben günü aksamayan biri olarak şüpheye istinaden baktırdım 2 gün önce ve hormon değeri 162 çıktı emin olmak adına 2 gün sonra tekrar geleceksin değer 2 ye katlaması gerek dediler sabah gittim ve değer 334'tü yani hamileyim
üstelik idrar testlerim bazen negatif bazen pozitif çıkıyordu. en kesin yol KAN TESTİ
Allah isteklerinize nail olsun inşallah (Amin)
canım oldun mu sende
meraba arkadaşlar ben daha adet olmadım yaaaa...hafif akıntım oldu 24 de ama gelmadi başkada bişey..
yaa bi belirtim olsa hamilemiyim die şüphe duycam ama belirtim yokki ...strestn mi böle oldum acaba? çiçekdemeti sen oldun mu ?canım adet,,,
evet ne yazıkki bomba gibi dönemedim kızllaaarr kan testi yaptırdım sabah 0.28 çıktı doktor gebelik yok dedi sadece 3 gün geçtiğini söyledim 15 gün daha bekle adet görmezsen tekrarlayalım dedi bu ne demek şimdi yumurtlamış olabilirsin filan dedi anlamadım bu 15 gün içinde ilişkiye girmem mi lazım neyse bunun yükselmesi beklenemez zaten hayırlısı bakalım geçen ay 5 gün gecikmeyle yapmıştım 0.02 çıkmıştı bekleyelim ama hiç umudum kalmadı çok kötü oldum yaa Allah sabır versin hepimize ne diyelim
Allah tamamına erdirsin canım benm çok sevindim adına
nolur dua et hepimiz için ben adet olmadım hala ama ümidimi kaybediyorum her dakika
meraba arkadaşlar ben daha adet olmadım yaaaa...hafif akıntım oldu 24 de ama gelmadi başkada bişey..
yaa bi belirtim olsa hamilemiyim die şüphe duycam ama belirtim yokki ...strestn mi böle oldum acaba? çiçekdemeti sen oldun mu ?canım adet,,,
Canim umitsizlige kapilma hemen, bu ay olmazsa ocak ayinda yine dersiniz. Rabbim soyle en tatlisinda hayirli evlatlar versin sana insallahhhh.....
eymenim sen napıyosun canım benim geldimi kırmızılar beklemeye devam mı yoksa
şimdi bi test daha aldım kızlar ama o da bozuk çıktı. kontrol çizgisi bile çıkmadı ne yazık kisanırım günüm gelmeden öğrenemeyeceğim ben bunu
Canim umitsizlige kapilma hemen, bu ay olmazsa ocak ayinda yine dersiniz. Rabbim soyle en tatlisinda hayirli evlatlar versin sana insallahhhh.....
kızlar ben polıkıstık overım ve normalde ayın ıkısınde hastalanmıssam dıger ay ayın ıkısıne degıl de bır hafta sonraya hastalanırım yanı 35 gune bır hastalanıyorum sanırsam ama bugun hastalanacakmısım gıbı agrım var ve akıntım cogalmıs hastalandım sanıyorum lavobaya gıdıyorum bırsey yok ve kasıklarımda sankı yanıyor acaba hamıle olabılır mıyım kı zaten gecen ayda hastalandıktan sonra garıp seyler yasadım ılk defa boyle sankı kucuk kucuk beyaz seyler vardı pedımde zar gıbı acaba 12 kılo verdım kıstlerım mı temızlenıyor daha mı duzene gırıyorum bı akıl verın yaaaa
dort yıldır denemedıgım sey kalmadı canım ılac ıgne bıtkısel en son artık zayıflamaya karar verdım bıraz da zor zayıflıyoruz pukolular ayrıca hıpotıodım dusun yanı ne haldeyım kıstlerım ıcın amelıyat bıle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?