Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

kızlar çok olucam biliyorum ama sormadan da edemiyorum ne yazık ki. 2 gün önce yaptığım test pozitif çıkmıştı. çok silik pembe. bu sabah yine bi test yaptım. o negatifti. testleri atmamıştım. az önce ışığı yakınca gözüme ilişti sabah yaptığım test de. tekrar bi baktım onda çok hafif bi pembe var yine. acaba böyle olup hamile olan var mı? yoksa bu testler durdukça çift çizgi mi oluyo? bilgi verirseniz sevinirim:)

kızlarr adetim gecikeli yarın 10 gün olacak 5. günde idrar testi yapmıştım negatifti sizce ne yapmalıyım,kan testi yaptırmadım hayal kırıklığı yaşamamak için ama hala da olmadım... napsam acaba kan testini hastanede yaptırıp sonrada hamile değilsem muayene mi olmam gerekir ..

Canim o testlerin belli bir bekleme suresi var, o sureyi asinca cikan sonuc dogru olmayabilir. Bence yarin yada cuma gunu baska marka bir test ile yeniden dene

Adetlerin hep duzenli olup bu gecikme suresi senin icin anormal ise kan testi yaptir belki bebek vardir belkide gecikmenin baska sebepleri vardir. Hemde duruma gorede doktora gorunursun.

Selam kızlar..
19 aralıkta adet olmuştum bebiş düşünüyorduk. Adet döngüm 25-26-27 günde bir oluyor. 4 Gün.
Biz hemen başladık çalışmaya tabi. yumurtlama tarihlerimi boş geçirmedik.Bugün ilk idrarla test yaptım çok çok silik ikinci çizgiyi gördüm. Kasıklarımda batar şeklinde sızı var.
Üşüttüğümde de böyle olur ama üşütmedim aksine kendimi sıkı sıkı sarmaladım.
Sizce bu kadar erken belirti olurmu?
1- bilemedim 2 gün önce yumurtladım çünkü. kafam karıştı sizde nasıl oluyor?

bikaç bişey daha eklemek istedim. 3 gündür ateşimi ölçüyorum hep 36.6-7 falan çıkıyor bugün 37.4-5
BAT 15 Ocak..

Lütfen yorumlayın arkadaşlar. Kan testine gitmeden önce içimi rahatlatın benim nolur

Son düzenleyen: Moderatör:

tesekkur ederım gıtmedıgım doktor kalmadı tam uc sehırdekı doktorların coguna gıttım hele oturdugum yer kucuk bır yerdı ordakı butun hastanedekı kadın dogumcularına gıttım ama kesın sonuc alamadım sırf bu yuzden sehır degıstırdım rahım fılmı cektırdım cok acılar cektım ama sonuc yok kımse kesın bırsey demıyor kesın bır sey yapmıyor olur dıyorlarda baska bır sey demıyorlar artık sıkıldım bende bır seneye yakın doktora gıtmeyı bıraktım bıraz dınlenecem ınanıyorum kı vaktı zamanı var onu beklıyor allah herkese hayırlısını versın

1-2 gun once yumurtladiysan nasil belirti olabilir ki? daha anca yeni dollenmistir dollenecekse eger.

denisss_86
canım bırde benım korkum su benım annemde aynı benım gıbıymıs ve o da benı kucagına almak ıcın tam yedı yıl beklemıs ve ben anneme o kadar cok benzıyorum kı genetık olarak butun kotu hastalıklarına sahıbım suanda 27 yasındayım ve evlılıgımde dort yıl bıttı bese dondu sanırım bende annem gıbı yedı yıl sonra cocuk sahıobı olacam genc kızkan hayalım hep genc anne olmakdı ama nasıp olmadı ne dıyım kı allah ısteyen herkese versın benı de ıcınden eksık etmesın

oldum ben canım 24 ü geç kalmadı saolsun 4. günüm bugün ya canım sen bi test yapsana ben bu kadar bekleyemezdim nasıl sabrediyorsun

yaa canım bende hamilelik belirtisi yokki,geçen pazar yaptım testi oda bozukmuydu neydi anlamadım ikinci çizgi yoktu ama 2.çizginin etrafında vardı yarım bi çizgi .ben bozuk die önemsemedim adet olcağıma o kadar emidim ki.halada eminim adet olcağıma çünkü hiiç hamilelik belirtim yok.sadece göğüs ağrım var oda aşırı diil ..ayyyy bilemedim ne yapcağımı sanırım h.sonuna kadar beklicem olmassa test yaparım yine.bide komşum söledi az evvel rüyasında beni hamile görmüşş ayyy inşh. ama umudum yok nebilim...

kızlarrr şuan itibariyle bende kırmızıları görmüş durumdayım oysaki ne kadar çok umutlanmıştım bu ay hatta 2 gün önce geldi:2::2::2:

cicekdemeti .!.:
canım merak ettim seni bugün göremedim ne alemdesin bende bu ay yok oldum ben adet
saol canım iyiyim ama adet olamıyorum.adetimin 2, gününde test yaptım ama 2,çizgi yoktu onun etrafında dağınık çizgi çıktı anlamadım bişey.testim hiç böle çıkmazdıı sanırım test bozuktu:) hamile olacağımı hiç sanmıyorum nedense.sen adet olmuşun üzme kendini canım en kısa zamanda alırız kuzucuklarımızı kucağımıza inş. amiiiiinnnnnnn...

bende kırmızıları daha doğrusu pembeleri gördüm ((((((((( tıpkı geçen ay gibi oldu 3-4 gün geciktirip ümitlendirdi kan testi yaptırdıktan sonra geldi böyle olunca daha kötü oluyor insan yinede çok şükür Rabbim çaresiz dertlerden korusun elbet birgün olur inş. ama iyiki eşlerimiz var canım kocam beni o kadar öptü okadar güzel teselli ettiki iyiki hamile değilmişim diyesim geldi :)))) ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKICAZZ ARTIK :)))))))))))))))

Kızlaaarr
benim adetim daha önce hiç gecikmezdi ve göğüs ağrılarım çok olurdu,dokunamazdım,bir de sivilcelenme olur öncesinde,şimdi adetim birkaç gün gecikti,sivilcelenme oldu ama ne göğüslerde ağrı var ne kasıklarda geleceğine dair bir belirti..bulantı baş dönmesi vs de yok,şimdi nedir benim durumumm??hamile olacağımı sanmıyorum ama hiç de böyle olmazdı=(Hmm bu arada turşuya dadandım ama onla ilgisi yoktur heralde

merhaba tatlım geçenlerde internette gezinirken hamilelikte çok turşu yiyen kişinin kızı olurmuş belki ondandır..

canım valla nebilim aslında belirtim hiç yok hamile olduğumuda sanmıyorum,,ama tam 5 gün oldu gecikeli inşallah vardır bebiş ama arada adet sancım geliyor çok inceden nebilim test yapmayada korkuyorum yine azda olsa umudum varyaa şimdi ondan çekiniyorum test yapmaya,,,

mrb kızlar ya size bişi sorucam benimkuzenimin 10 yıldır çocuğu olmuyor daha öncesinde bir dış gebelik yaşamıştı birde yumurtalıklarda kist vardı onun için ameliyat olmuştu gel gelelim son 3 aydır adet olmıyordu gitmediği doktor kalmadı kimisi dedi erken menepoza giriosun yaşı daha 31 biri dedi kist yine oluşmuş tıkamış ondan adet olamıosun kan testinde 1000 çıkıo ama ultrasonda bebek yok idrar testindede çıkmıodu bende nette soğan kürünü okumuştum onu söledim kız 15 gün uyguladı adet olacakmış gibi ağrıları oluodu ama sonuç yok sonra rüyasında görmüş hamile olduğunu ve bu sabah idrar testi yapmış anında çift çizgi belirmiş hemen doktora gitmişler ve sonuç 2 ay 10 günlük hamileymiş çok sevindik ama doktor demiş düşme tehlikesi var bişi yaptın mı demiş söylüyememiş soğan kürünü uyguladığını ben kendimi kötü hissediyorum sizce iyimi yaptım kötümü anlıyamadım gitti 15 güne kadar kist dediler sonra bebiş oldu

günaydın kızlaar :)

geçen ay 24 ünde adet olan ben hala kırmızı kart yemedim bilginize :)))
sol kasığımda hala batmalar var ara ara,belim hala ağrıo,zaman zaman akıntı,sivilcelerim kımış kımış, hala bende hamileyim hissi ne biliiim yaa inşallah mercimek göbişimdedir
sizlerde ne var ne yok ?

kızlarrr şuan itibariyle bende kırmızıları görmüş durumdayım oysaki ne kadar çok umutlanmıştım bu ay hatta 2 gün önce geldi:2::2::2:

2 gün önce gelmesi daha iyi... beklemekten kurtultun.. ha bebiş yok tabi üzülüyo insan ama. en azından o bir haftalık savaşın bi çırpıda bitiverdi. bu ay hepimiz 2 3 4 günler geciktik heveslendin.. nolduu ....yok işte stresimizle kaldık yine. olan yine bünyeye snirlere oldu...Şükür yine de en azından umudumuz var hamile olabilme şansımız var. varsın bekletsin..

aynı gun bende adet oldum ama hemen bellı olacagını dusunmuyorum ben cok erken cunku
en azından bı 10 gun daha bekle adetıne 5 gun kala yaparsın cokda stres yapma arkadasım olurmu cok uzuluyoruz sonra

aynı gun bende adet oldum ama hemen bellı olacagını dusunmuyorum ben cok erken cunku
en azından bı 10 gun daha bekle adetıne 5 gun kala yaparsın cokda stres yapma arkadasım olurmu cok uzuluyoruz sonra

canim valla hicbir zaman erken demeyin ben bu ay cok sasirdim..
adetime 3 gun kala test yapmaya basladim ve her sabah cizgi dahada belirginlesti.. bugun adetim gelmesi gerekiyordu ama gelmedi (zaten hamileyim) dun kan verdim bugun sonuclarini aldim evet hamileyim ama tahmin et ne ogrendim.. bebis daha 1-2 haftalik felan dedi doktor degerlerim 38 cikti.. dusunsene bu kadar yeniyken ogrendik.. ki ben diger hamile kalip dusuk yasadigimda adetim gectikten 2 gun sonra ogrenmistim ve degerler 545di..
nolcagi belli olmuyor kizlar, hamile kaldiginizda zaten o icten gelen his oluyor anlarsiniz..
tek tavsiyem hic stres yapmayin bakin ozaman bebis nasil geliyor.. ben 10 ay icinde ikinci hamile kalisim ve ikisindede beklemedigim ayda geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…