kızlar çok olucam biliyorum ama sormadan da edemiyorum ne yazık ki. 2 gün önce yaptığım test pozitif çıkmıştı. çok silik pembe. bu sabah yine bi test yaptım. o negatifti. testleri atmamıştım. az önce ışığı yakınca gözüme ilişti sabah yaptığım test de. tekrar bi baktım onda çok hafif bi pembe var yine. acaba böyle olup hamile olan var mı? yoksa bu testler durdukça çift çizgi mi oluyo? bilgi verirseniz sevinirim:)
kızlarr adetim gecikeli yarın 10 gün olacak 5. günde idrar testi yapmıştım negatifti sizce ne yapmalıyım,kan testi yaptırmadım hayal kırıklığı yaşamamak için ama hala da olmadım... napsam acaba kan testini hastanede yaptırıp sonrada hamile değilsem muayene mi olmam gerekir ..
kıyamam yaa Allah en yakın zamanda şifa versin sana
peki küçülme, yok olmaya eğilim yada sayılarında azalma olmadı mı hiç ??
farklı bi kaç doktora görümüşsündür kesin ama ne biliiim üzüldüm işte çook
Selam kızlar..
19 aralıkta adet olmuştum bebiş düşünüyorduk. Adet döngüm 25-26-27 günde bir oluyor. 4 Gün.
Biz hemen başladık çalışmaya tabi. yumurtlama tarihlerimi boş geçirmedik.Bugün ilk idrarla test yaptım çok çok silik ikinci çizgiyi gördüm. Kasıklarımda batar şeklinde sızı var.
Üşüttüğümde de böyle olur ama üşütmedim aksine kendimi sıkı sıkı sarmaladım.
Sizce bu kadar erken belirti olurmu?
1- bilemedim 2 gün önce yumurtladım çünkü. kafam karıştı sizde nasıl oluyor?
bikaç bişey daha eklemek istedim. 3 gündür ateşimi ölçüyorum hep 36.6-7 falan çıkıyor bugün 37.4-5
BAT 15 Ocak..
Lütfen yorumlayın arkadaşlar. Kan testine gitmeden önce içimi rahatlatın benim nolur
oldum ben canım 24 ü geç kalmadı saolsun4. günüm bugün ya canım sen bi test yapsana ben bu kadar bekleyemezdim nasıl sabrediyorsun
saol canım iyiyim ama adet olamıyorum.adetimin 2, gününde test yaptım ama 2,çizgi yoktu onun etrafında dağınık çizgi çıktı anlamadım bişey.testim hiç böle çıkmazdıı sanırım test bozuktu:) hamile olacağımı hiç sanmıyorum nedense.sen adet olmuşun üzme kendini canım en kısa zamanda alırız kuzucuklarımızı kucağımıza inş.cicekdemeti .!.:canım merak ettim seni bugün göremedim ne alemdesin bende bu ay yok oldum ben adet
saol canım iyiyim ama adet olamıyorum.adetimin 2, gününde test yaptım ama 2,çizgi yoktu onun etrafında dağınık çizgi çıktı anlamadım bişey.testim hiç böle çıkmazdıı sanırım test bozuktu:) hamile olacağımı hiç sanmıyorum nedense.sen adet olmuşun üzme kendini canım en kısa zamanda alırız kuzucuklarımızı kucağımıza inş.amiiiiinnnnnnn...
Kızlaaarr
benim adetim daha önce hiç gecikmezdi ve göğüs ağrılarım çok olurdu,dokunamazdım,bir de sivilcelenme olur öncesinde,şimdi adetim birkaç gün gecikti,sivilcelenme oldu ama ne göğüslerde ağrı var ne kasıklarda geleceğine dair bir belirti..bulantı baş dönmesi vs de yok,şimdi nedir benim durumumm??hamile olacağımı sanmıyorum ama hiç de böyle olmazdı=(Hmm bu arada turşuya dadandım ama onla ilgisi yoktur heralde
bende kırmızıları daha doğrusu pembeleri gördüm((((((((( tıpkı geçen ay gibi oldu 3-4 gün geciktirip ümitlendirdi kan testi yaptırdıktan sonra geldi böyle olunca daha kötü oluyor insan yinede çok şükür Rabbim çaresiz dertlerden korusun elbet birgün olur inş. ama iyiki eşlerimiz var canım kocam beni o kadar öptü okadar güzel teselli ettiki iyiki hamile değilmişim diyesim geldi :)))) ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKICAZZ ARTIK :)))))))))))))))
kızlarrr şuan itibariyle bende kırmızıları görmüş durumdayım oysaki ne kadar çok umutlanmıştım bu ay hatta 2 gün önce geldi:2::2::2:
aynı gun bende adet oldum ama hemen bellı olacagını dusunmuyorum ben cok erken cunkuSelam kızlar..
19 aralıkta adet olmuştum bebiş düşünüyorduk. Adet döngüm 25-26-27 günde bir oluyor. 4 Gün.
Biz hemen başladık çalışmaya tabi. yumurtlama tarihlerimi boş geçirmedik.Bugün ilk idrarla test yaptım çok çok silik ikinci çizgiyi gördüm. Kasıklarımda batar şeklinde sızı var.
Üşüttüğümde de böyle olur ama üşütmedim aksine kendimi sıkı sıkı sarmaladım.
Sizce bu kadar erken belirti olurmu?
1- bilemedim 2 gün önce yumurtladım çünkü. kafam karıştı sizde nasıl oluyor?
bikaç bişey daha eklemek istedim. 3 gündür ateşimi ölçüyorum hep 36.6-7 falan çıkıyor bugün 37.4-5
BAT 15 Ocak..
Lütfen yorumlayın arkadaşlar. Kan testine gitmeden önce içimi rahatlatın benim nolur
aynı gun bende adet oldum ama hemen bellı olacagını dusunmuyorum ben cok erken cunku
en azından bı 10 gun daha bekle adetıne 5 gun kala yaparsın cokda stres yapma arkadasım olurmu cok uzuluyoruz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?