Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

haklısın da ne bılım umutsuzluga neden olmıyım bende aynı tarıhte hasta oldum benımde bat 15 ocak sabırla beklıyorum
olmasa da uzulmıcem özellıkle bısı yapmıcam
rabbım ol derse ancak olur
ne kadar cok ısrar edıp ıstersen olmuyo cunku rahat olmuyosun zaten
lısteyı gorelım ya lutfen kımler kımler kalmıs

Kızlar günaydın.

Dün doktora gittim hem muayene oldum hemde test yaptırdım. gebelik yokmuş. 3 günlük gecikmemde stresten dedi doktor. ve biraz önemsiz dedi mantar gördü. ilaç verdi. ve birde yumurtlama günlerim için tarihler verdi.
Aslına bakarsanız çokta iyi oldu hamile olmadığım çünkü tomografiye falan girmiştim bu ay. ve ilaç kullanıyorum.
doktor birde dediki ay içerisinde kullandığınız ilaçların bir etkisi olmaz bebek üzerinde dedi. sadece adet gününüze 5 gün kala ilaçları bırakın dedi. folik asit verdi ona başlıcam bugun.

üzülme tatlım, böylesi hayırlıymış demek ki... folik asite hamilelikten önce mi başlanılıyor??

benim adetim çok düzensiz, bir ay 35 günde olurken diğer ay 15 günde oluyorum ( bebek istiyorum ama...

aynı gun bende adet oldum ama hemen bellı olacagını dusunmuyorum ben cok erken cunku
en azından bı 10 gun daha bekle adetıne 5 gun kala yaparsın cokda stres yapma arkadasım olurmu cok uzuluyoruz sonra

haklısın canım çok erken daha aslında. Bide Ben internette şöyle bişey okumuştum. yumurtlama olmadan ilişki olmalıymış erkek kadını beklermiş:) bizde öyle yaptık ama Ovulasyon testi yapan arkadaşlar bunun tam tersini apıyor. yumurtlama olduktan sonra ilişki.. Kafam karıştı doğrusu ne?

adet yaklaşında alırım sonucu sanırım. Benim daha adetime çok var. Haftaya çarşamba demir ilacım bitiyor sağlık ocağına gidicem yazdırmak için orda test yaptırabilirim. Allah hayırlı zamanda Hayırlı evlatlar versin inşallah..

benimde son adet tarihim 10 aralık.. ama burda yazılanları okuyunca kendimdeki belirtilere bakıyorum acaba diyorum:)) bekleyince insan çok stres oluyor her şeyden anlam çıkarmaya çalışıyor maalesef...

hayırlısı boyleymıs canım sımdı daha bılınclısın en azından

kıme sorduysam ozellıkle olsun dedıgımız zamanlarda ne kadar dıkkat etsekd olmadı ama kısa sure sonra rabbım bebegımızı kucagımıza verdık dıye soyluyorlar dusununce de stres oluyoruz cok ... bende netten baktıgımda yumurtlama donemınde akıntı olurmus hatta seklı bıle vardı ıkı parmak arasında sole yapın falan dıye
sen cok bısı yapmam Allah verecek hayırlı zamanda ınsaallah
bende demır ılacı ıcmıstım hemde 3 ay boyunca tekrar gıtmem gerekıyo aslında ama sallıyorum hep
allah gonlune gore versın

öyla cnm hayırlısı olsun ne diyelim elden bişey gelmiyor.. benim adetlerim hiç gecikmez zaten sağolsunlar.. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

birkaç gün sonra test yap canım bugün yarın adetim demişsin belirtilerin dogruysa yani psikolojık falan değilse hamıleleik belirtisi kalbine göre olur inş.

Maalesef değilmişim. O akşam gidip test almıştım yaptım negatif çıkmıştı. Zaten ertesi günde adet oldum. artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

çok merak ediyorum adetim çok düzensiz benim 25 günde geçebiliyor bugün 2 gün geçti ama göğüslerimde sızlama var kasık batması halsizlik sizce belirti olabilirmi

Bende hala tık yok,ne regl belirtisi ne de hamilelik belirtisi..3-4 gün de geçti.Başka bir nedeni yoktur umarım=(var mı daha önce böyle bir şey yaşayan?:18:

eymen berat sana uydum ıncır delısı oldum sancıdan duramıyommm:)

bacılar ben 3 gundur 2-3 tane ıncır yıyorum her aksam bugun tuhaf bı agrı peydah ettı acaba etkısınımı gosterdı
yumurtluyomuyum yoksa

Son düzenleme:
selam kızlar iyi haber duymak isteyen arkadaşa katılıyorum. Birisi hamile listesini çıkarabilirmi zahmet olmazsa. ben üşengeç yapamadım
bebek düşündüğümüzü daha öncede belirtmiştim. SAT 19 aralık. Yumurtlama günlerinden önceki günler dolu dolu geçti
yumurtladığım gün sadece 1 kez birliktelik oldu sonra hiç olmadı. 3 gündür birliktelik yok.
Kendimi dinliyorum kasıklarımdaki ince ince sızı devam ediyor. Bugün ne sıralarda oldu bilmiyorum ama (öğlenden beri) az önce afedersiniz tuvalete girdim iç çamaşırımda azıcıcık minicicik lekelenme vardı. kahverengi bişey.
belli belirsiz akıntıya benzettim.
Yerleşme kanaması olabilir dedi eşim:44:
ama bi iki damladan bahsediyor yaşayanlar. damla olcak kadar değildi benimki.
Çarşamba sağlık ocağına gitcektim pazartesi gitcem artık.
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr geliyomu çükübikiiiiiiiimmmmmmmm

Maşallah canım ya daha 6 aydır evliymişsin bu ne heves=)Umarım gönlüne göre sonuçlanır:109:

kızlar yumurtlama olmadan spermlerin içeride hazır olması gerekiyor yumurta çatladıktan sonra ilişkinin faydası yok bilginize bu konu konuşulmuz spermler 72 saat içeride hareketli kalabiliyor yumurlama öncesinden gün aşırı ilişki olmalı...

Maşallah canım ya daha 6 aydır evliymişsin bu ne heves=)Umarım gönlüne göre sonuçlanır:109:
evet 6 aydır evliyim canım. daha öncesinde istiyordum ama benim kpss meselelerim sonra eş dost düğünleri bayram seyran falan yapabileceğimiz en uygun tarih bu tarihler. yani aralık ayı sonu ocak ayı başıydı. Herkes anne olmak için heveslenir benimki de öyle işte:)

bizim bu şekilde olmuştu. hayırlısı bakalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…