kızlar yumurtlama olmadan spermlerin içeride hazır olması gerekiyor yumurta çatladıktan sonra ilişkinin faydası yok bilginize bu konu konuşulmuz spermler 72 saat içeride hareketli kalabiliyor yumurlama öncesinden gün aşırı ilişki olmalı...
yaaaaaaaaaaaa ben bunu bilmiyordummmmmmmmmmmm :S :S :SEki Görüntüle 318142
eymen berat sana uydum ıncır delısı oldum sancıdan duramıyommm:)
bacılar ben 3 gundur 2-3 tane ıncır yıyorum her aksam bugun tuhaf bı agrı peydah ettı acaba etkısınımı gosterdı
yumurtluyomuyum yoksa
kızlar benim en geç bugün adet olmam gerekiyodu. şu saate kadar hala olmadım. az önce yemek yapıyodum. çok fena midem bulandı ellerim terledi. ama bu zamana kadar yaptığım test sonuçlarında net olarak çift çizgi görmedim. ne olabilir???
kızlar kimsenin bi fikri yok mu? daha önce böyle bişey yaşamış olan var mı acaba??
kızlar ben sizlere birşey sorcam şimdi benim adetimin 20.günü yumurtlama günlerimide değerlendirdik en güzel şekilde
aslında şu sıralar kuruluk başlamalı fakat tam tersine vajinam hep ıslak halen yapışkanlı yumurtlama akıntısı gibi akıntım devam ediyor.
bu ne anlama geliyor halen yumurtlama devammı ediyor yoksa adete kadar böyle ıslak devam ederse gebe kaldım demekki
ya çok cahilce bi soru oldu farkındayım ama ilk defa 20.günümde vajinam ıslak.
kızlar dayanamayıp bi test yaptım yine:) c çizgisi c ve t'nin tam ortasında duruyodu. sanırım şerit kaymış. ben de testi açtım koyu çizgiyi tam c'nin altına getirdim. t'nin altında da çooook silik incecik bi çizgi var. böyle olup hamile olan var mı acaba???
cnm bir test daha dene istersen;ama silik çizgi genellikle gebeliğe işarettir.Tebrik ederim canım.
kızlar gecn ay 9 hasta oldum 19-25 arası yumurtlama dönemimdi bu ayda 7 sinde hasta olmam gerekiyo yani beş gun var ama bende arasıra özellikle geceleri adet sancısı gibi agrılar oluyo hamile belirtilerinde varmı böle bişe. birde test alsam belli olurmuki ayrıcaa doktor cok küçük kist var dedi ama ilaca gerek yok önemli bişe degil englde olmaz dedi
kızlar dayanamayıp bi test yaptım yine:) c çizgisi c ve t'nin tam ortasında duruyodu. sanırım şerit kaymış. ben de testi açtım koyu çizgiyi tam c'nin altına getirdim. t'nin altında da çooook silik incecik bi çizgi var. böyle olup hamile olan var mı acaba???
hamilelik belirtileri adet öncesi belirtileriyle benzer özellikler taşır. adet olmassan şayet 1 hafta içinde idrar testi yapman mantıklı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?