kızlar dayanamayıp bi test yaptım yine:) c çizgisi c ve t'nin tam ortasında duruyodu. sanırım şerit kaymış. ben de testi açtım koyu çizgiyi tam c'nin altına getirdim. t'nin altında da çooook silik incecik bi çizgi var. böyle olup hamile olan var mı acaba???
kızlar galiba bende hamileyim:) bugün itibariyle adet günüm 13 gün geçmiş bulunuyor :)
Test yaptinmi canim ?
ben adetime 3 gun kala yaptim hissetmistim ve cok cok silik cikmisti her sabah dahada koyulasmisti..
bence test yap
Nasıl belirtilerin vardı Tkale? Öyle olmasını istediğimiz için öyle hissediyormuşum gibi geliyor bana( Daha 1 hafta var adetime...
Merhaba TKale.benim de adet günüm yarın;önceki gün yapmıştım net negatif.Yarın sabah kırmızılar gelir diye düşünüyorum,gelmezse yarın akşam denicem;inşallah mucize benimledir.
test kırmızı şeridi ilerlerken çizgi belirecek gibi duruyordu,çünkü orada bir süre belirginleşmişti.Sonra 5 dkk içinde sadece tek çizgi netleşti.diğer taraf tertemiz beyazdı canım.o testi yaptığımda adete 4 gün vardı.Nasıl olsa bu gece ya da yarın öğleye kadar kırmızılar gelecek diye bi daha test yapmak istemiyorum,eğer yarın akşama akdar gelmezse 5 ocak sabahı yaparım herhalde.umutsuzum aslında,yarın geleecek diye düşünüyorumCanim kesin negatifmi zor gorunen cizgi felan yokmu ..Testlere guven olmuyor
ben tum testleri sakliyorum resmini toplu cekip gonderirim
insallah bebisin seninledir..
test kırmızı şeridi ilerlerken çizgi belirecek gibi duruyordu,çünkü orada bir süre belirginleşmişti.Sonra 5 dkk içinde sadece tek çizgi netleşti.diğer taraf tertemiz beyazdı canım.o testi yaptığımda adete 4 gün vardı.Nasıl olsa bu gece ya da yarın öğleye kadar kırmızılar gelecek diye bi daha test yapmak istemiyorum,eğer yarın akşama akdar gelmezse 5 ocak sabahı yaparım herhalde.umutsuzum aslında,yarın geleecek diye düşünüyorum
tamam canım,hamişlikle ilgli belirtilerim de yok ki.Gğüslerde hiç değişiklik yok,en az belirtisi olanda bile bu değişiklik oluyomuş,bende olmadı hiçbişey.offf.Canim hayirlisi insallah hamilesindir
sonucu bana bildir olurmu merak ederim valla
tamam canım,hamişlikle ilgli belirtilerim de yok ki.Gğüslerde hiç değişiklik yok,en az belirtisi olanda bile bu değişiklik oluyomuş,bende olmadı hiçbişey.offf.
Sağlık olsun ne diyelim.
Canim tum belirtilerim benim actigim konuda var bakmak istersen.
Bas donmesi, uykuya duskunluk canim eksi seyler cekiyordu ve hicbiri psikolojik degildi cunku beklemiyordum.
Goguslerim yeni yeni sisti ve aciyor. Tum belirtileri tam hatirlamiyorum ama actigim konuda var
o his farkli birsey canim psikolojik olandan farkli.. Onceden bir dusugum olmustu bu hissi ozamandan anliyorum.. Bu seferde hissetmistim..
insallah hamilesindir canim
2 yıllık bekleme sonunda 4. aşılamada çift çizgiyi gördüm az önce, Allah'ım inşallah bekleyen herkese nasip eder, tabi kesin değil henüz kist falanda olabilir ama ben belirtilerimi yazayım belki bi yardımım olur ;
10 gündür kasıklarımda ara ara adet sancısı ve kramplar o kadar şiddetliydiki mide bulantısı ve bel ağrısı yapıyordu
bacaklarımda uyuşma
canımım istediği yiyecekleri tiksinmeyle yiyememe
karnımın altında şişlik ve sertlik
Canim belirtilere takilma illa olcak diye birsey yok. Benim goguslerim daha birkac gundur sisti ve aciyor..
canim hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin. hangi gun olmustu asilama acaba? yani asilamadan kac gun sonra belirtiler basladi? biraz daha detayli bilgi verebilir misin?
Kızlar ben geldim yeni aranıza benden tecrübelisiniz ve benim bilgi almaya ihtiyacım var
7 aylık evliyim ve son 3 ilişkidir korunmuyoruz,reglimin bitiminde ilişkiye girdik bugün ilişkiye girmemizin 11.günü yani henüz regl olmama 15 gün var.
Ama bende normal dışı bir uyku hali hafif denge bozukluğu ve halsizlik var..bu kadar erken belirtiler olabilirmi diye kan testi yaptırmaya gittim yapmadılar reglim geçmediği için,,,sizin yorumunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?