Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

Haydi bakalim hayirlisiyla senin mercümek gelmistir insallah canim yaaaaa.....
Bende de öyle olmustu canim, adet günümdü beklemeye sabrim yoktu test yapmistim silikti ama sonucta hamileydim.

Nasıl belirtilerin vardı Tkale? Öyle olmasını istediğimiz için öyle hissediyormuşum gibi geliyor bana ( Daha 1 hafta var adetime...

kızlar merhabaaaa ben 5 haftalık hmaileyim
27 kasım regl günümdee test yaptım pozitif çıktı
hala regl olackamışım gibi kasık ağrılaırm vargögüslerim dolgun regl belirtileriyle aynıydı bendeki belirtilerrr ama inanılmazz idrara çıkıyorum kızlarrr tutamıyorum tek belirtim bu kızlarrrr diğerleri regl ile aynıı halada öyle

Test yaptinmi canim ?
ben adetime 3 gun kala yaptim hissetmistim ve cok cok silik cikmisti her sabah dahada koyulasmisti..
bence test yap

Merhaba TKale.benim de adet günüm yarın;önceki gün yapmıştım net negatif.Yarın sabah kırmızılar gelir diye düşünüyorum,gelmezse yarın akşam denicem;inşallah mucize benimledir.

Nasıl belirtilerin vardı Tkale? Öyle olmasını istediğimiz için öyle hissediyormuşum gibi geliyor bana ( Daha 1 hafta var adetime...

Canim tum belirtilerim benim actigim konuda var bakmak istersen.
Bas donmesi, uykuya duskunluk canim eksi seyler cekiyordu ve hicbiri psikolojik degildi cunku beklemiyordum.
Goguslerim yeni yeni sisti ve aciyor. Tum belirtileri tam hatirlamiyorum ama actigim konuda var
o his farkli birsey canim psikolojik olandan farkli.. Onceden bir dusugum olmustu bu hissi ozamandan anliyorum.. Bu seferde hissetmistim..
insallah hamilesindir canim

Merhaba TKale.benim de adet günüm yarın;önceki gün yapmıştım net negatif.Yarın sabah kırmızılar gelir diye düşünüyorum,gelmezse yarın akşam denicem;inşallah mucize benimledir.

Canim kesin negatifmi zor gorunen cizgi felan yokmu ..Testlere guven olmuyor
ben tum testleri sakliyorum resmini toplu cekip gonderirim
insallah bebisin seninledir..

Canim kesin negatifmi zor gorunen cizgi felan yokmu ..Testlere guven olmuyor
ben tum testleri sakliyorum resmini toplu cekip gonderirim
insallah bebisin seninledir..
test kırmızı şeridi ilerlerken çizgi belirecek gibi duruyordu,çünkü orada bir süre belirginleşmişti.Sonra 5 dkk içinde sadece tek çizgi netleşti.diğer taraf tertemiz beyazdı canım.o testi yaptığımda adete 4 gün vardı.Nasıl olsa bu gece ya da yarın öğleye kadar kırmızılar gelecek diye bi daha test yapmak istemiyorum,eğer yarın akşama akdar gelmezse 5 ocak sabahı yaparım herhalde.umutsuzum aslında,yarın geleecek diye düşünüyorum

Canim hayirlisi insallah hamilesindir
sonucu bana bildir olurmu merak ederim valla

Canim hayirlisi insallah hamilesindir
sonucu bana bildir olurmu merak ederim valla
tamam canım,hamişlikle ilgli belirtilerim de yok ki.Gğüslerde hiç değişiklik yok,en az belirtisi olanda bile bu değişiklik oluyomuş,bende olmadı hiçbişey.offf.
Sağlık olsun ne diyelim.

tamam canım,hamişlikle ilgli belirtilerim de yok ki.Gğüslerde hiç değişiklik yok,en az belirtisi olanda bile bu değişiklik oluyomuş,bende olmadı hiçbişey.offf.
Sağlık olsun ne diyelim.

Canim belirtilere takilma illa olcak diye birsey yok. Benim goguslerim daha birkac gundur sisti ve aciyor..

Açtığın konuya baktım, diğerlerine de göz gezdirdim... Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah cnm... İnşallah biz de yaşarız bu duyguyu.. 1 hafta var sabredip bekleyecem artık.. Zaten daha yeni korunmayı bıraktık o yüzden acelem yok sabırla bebişimi bekliyorum:))

2 yıllık bekleme sonunda 4. aşılamada çift çizgiyi gördüm az önce, Allah'ım inşallah bekleyen herkese nasip eder, tabi kesin değil henüz kist falanda olabilir ama ben belirtilerimi yazayım belki bi yardımım olur ;

10 gündür kasıklarımda ara ara adet sancısı ve kramplar o kadar şiddetliydiki mide bulantısı ve bel ağrısı yapıyordu
bacaklarımda uyuşma
canımım istediği yiyecekleri tiksinmeyle yiyememe
karnımın altında şişlik ve sertlik

canim hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin. hangi gun olmustu asilama acaba? yani asilamadan kac gun sonra belirtiler basladi? biraz daha detayli bilgi verebilir misin?

canim hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin. hangi gun olmustu asilama acaba? yani asilamadan kac gun sonra belirtiler basladi? biraz daha detayli bilgi verebilir misin?

teşekkür ederim :) aralık 13 te çatlatma iğnemi oldum, 15 inde aşılama yani 19. günüm, yaklaşık 10 gündür kasık ağrılarım vardı adet belirtisi gibi kramplar şeklinde, halada ara ara var. bide karnım ve alt kısmı acayip şiş ve karnımın altı taş gibi sert elimle bastıramıyorum ve hem küçük hem büyük wcye doğru dürüst çıkamıyorum kasıklarım baskı yapıyo

Kızlar ben geldim yeni aranıza benden tecrübelisiniz ve benim bilgi almaya ihtiyacım var

7 aylık evliyim ve son 3 ilişkidir korunmuyoruz,reglimin bitiminde ilişkiye girdik bugün ilişkiye girmemizin 11.günü yani henüz regl olmama 15 gün var.
Ama bende normal dışı bir uyku hali hafif denge bozukluğu ve halsizlik var..bu kadar erken belirtiler olabilirmi diye kan testi yaptırmaya gittim yapmadılar reglim geçmediği için,,,sizin yorumunuz nedir

arkadaşm bende 7 aylık evliyim bu ay korunmadım 3-4 gun sora adet olmam lazım benmde seninki gibi uyku hali felan vardı ama sanmıyorum pskolojikde olabilir die düşünüyorum hayırlısı inş. hamile kalırız:))

arkadaşlar benden size tavsiye acaba bu aymı diye düşünüp kendş kendinizi yemeyin ben tam 5 aydır yaşadım belirti ama tık yok olmadı en az bu ay yaşadım hatta kesin yok deyip önemsemedim bile ve bu ay hamile olduğumu öğrendim şükür ki darısı isteyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…