Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

bende de degisik belirtiler oluyor ama bir turlu cift cizgiyi göremiyorum. Bu ay 4 gun gecti adetim ama malesef sonuc negatif. Umarim kisa surede hayirlisi ile hamis olurum:))

kızlar sabah test yaptım yine negatif çıktı. anlamadım gitti. adet günüm 3 gün geçti halbuki.

benim adetm 3 gün geçti kan testi yaptım doktor ısrarla yok dedi ama tam sınırdaydı 5di değer sonra 41 sonra 422 oldu geç döllenmeymiş meğer 10 güne kadar bekleyin rahat olun derim ben

hamile arkadaşlar biraz belirtilerinizden bahseder misiniz?hamilelik belirtileri regl ağrıları gibi galiba benimde regl olmama 2 gün var ama bel ağrısı dışında hiç bişey hissetmiyorum hamile değilim galiba

hamile arkadaşlar biraz belirtilerinizden bahseder misiniz?hamilelik belirtileri regl ağrıları gibi galiba benimde regl olmama 2 gün var ama bel ağrısı dışında hiç bişey hissetmiyorum hamile değilim galiba

canım bu kişiden kişye değiişri mesela bende hiç olmadı deseme yeridir en güzel belirti adet gecikmesi ecet her an adet olacakmış gibi ağrı oluyodu ama herkeste böle diye bi kaide yok hakkında hayırlısı olur inş

gec döllenme derken ? beimde 3-4 gun varda adetime o yüzden soriyim dedim:)

yani ilişkiden sonra eğer hamilellik oluşaksa döllenme 10 gün içinde oluyor kimi insanda adetine 2 3 kala döllenme olmuşsa adet geçikse bile hemen testte çıkmayabilir canım geç döllenme olayı bu

ben de korkuyorum ama biz bu ay yeni başladık çalışmalara. (öncesinde de geri çekilmeyle korunduk hep) olmazsa da sadece adetimin gecikmesi beni huzursuz etti nedenini öğrenmek istiyorum. hiç şaşmazdı bu aya kadar çünkü. testlerim hep negatif:26: çok kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…