Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

adet günüm yaklaştı valla ne yapacağım bilmiyorum hamilelik belirtileri var mı yok mua anlamak çok güç adetime 6-7 gün var ama karnım sanki adet olacakmış gibi ağrıyor ayrıca sol kasık bölgem de batma gibi sancım oluyor birde belim ağrıyor eskiden göğüslerim adet olmadan önce şişerdi şimdi bir faaliyet yok bu aralar kafam karışık yani inş. 9. denememiz olmazda bu sancılı bekleyişten kurtuluruz sizce ne olabilir bir yardım edin lütfen...............

kızlar ya saçma sapan şeyle oluo en geç 27 sinde olmam gerekirken hala adet olmadım
kan testim negatif çıktı, ekimde yaptığım düşükten sonra bile bi sonraki ay adetim düzelmişti
sizce gitmeliyim muayeneye biraz daha beklemeli miyim??:44::44:

bi daha yaptır bence benm adetim3 gün geçti testte çıkmadı 3. testte ancak çıktı sonuç

Tebrik ederim canim saglikla kucaginiza alirsiniz insallahhhhh.....

yarın sabah kan testine gidicem kızlar. dualarınızı bekliyorum

Insallah bebis sevinci ile eve mutlu dönersin, canim rabbim hayirli saglikli evlat ile yüzünü güldürsün insallah (hepimizin insallah)
Amin, aminn amin, amin, amin, aminnnn......

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benimde bir sorunum var yardımcı olursanız fikir açısından sevinirim...

şimdi benim en son adet tarihim 6 aralık ama şöyle bir şey var ben hep 3-4 gün öncesinden olurum.fakat bu ay aralık 2 de adet olmam gerekirken olmadım .ve şuanda olacağıma dair hiçbir belirti yok sadece beyaz akıntım var oda neden bilmiyorum.bide ctesi günü belim ağrıdı ama adet olacağım zamanki ağrıdan değildi farklıydı.yani sonuç olarak adetim gecikti test yaptım negatif çıktı hamilelik ihtimalim var mıdır ?

canim adetinin tam gununu bekle baktin olmuyosun birkac gun daha bekle sonra test yap korunmuyosan gebe olma ihtimalin her daim vardir bende sahsen ovulssyondan sonraki gunlerde anormal bel agrilari yasamistim ve gebeydim

kızlar kan testi yaptırdım. sonucu yarın saat 3 gibi alıcam. inşallah hayırlı haber olur ama olmazsa da size haber veririm. nolur dualarınızı esirgemeyin. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. aminnnnn

İnşallah iyi haberler alırsın cnm, dualarımız seninle :))

kızlar bi de aile hekimine söyledim adetim 4 gün geçti ama eczaneden aldığım idrar testleri hep negatif çıktı diye. 4 gün idrarda çıkması için çok kısa bi süre dedi. haberiniz ola:)

inşşşş.. hamilesindir. Rabbim isteyen herkese versin

bende idrar testi yaptım benim daha 2 gün geçmişti ama negatif çıktı sonuç inş. bende de bişeyler vardır bu ay hadi bakalım beklemedeyiz hayırlısı :)

Kızlar ne yazık ki benim öyle her ay acaba çift çizgi görrürmüyüm heyecanımdan ümidimi kestim.
Çünki bizim normal yolla bebeğimizin olmayacağı haberini aldık.
Eşimin yetersiz ve hareketsiz sperm sayısı ile şu an şoklardayım.
Bize aşılama hatta belkide direk tüp yapılabilir önerisi geldi.
Eşime tekrar bakılma teklifim ise. Annesinin bekleyin olur sözleri ile birden kursağımda kaldı.
Neymiş tanıdıkları varmış bizden daha az sayı ile hamile kalmış.
Ne yapıcağımı şaşırdım. hiç bir şeye hevesim kalmadı. Birleikte olurken bile hep aklımda. boşuna uğraşıyomuşum demek bunca aydır. yok günü yok saati yok akıntısı.
çok üzügünüm ne yapıcağımı bilmiyorum.
sayfa gerisini okuyamadım. hemile kalanlerımız varsa çok tebrik ediyorum.
diğer arkadaşlarda sorununuz yoksa inşallah bir daha ki sefer diyorum...
hoşcakalın

canım sakın üzme kendini biliyorum kötü bir durum ama Allah büyük neler okuyoruz/görüyoruz.sen bence eşini ikna et yinede Dr ye gidin tüp bebekle de olur denmiş en azından olma ihtimali var kesin olmaz diye bişey dememişler bence üzme kendini...

bugün adet günüm;henüz sabah saatleri sayılır,gelen giden yok...Yakın saatte haberimi alırsınız;kırmızılarla ilgili...

Selam Kızlar. ayın 8 inde adet görmem gerekiyordu bugün adet oldum beklemiyodum tabi üzüldüm ama adet kanaması gibi değil kesik kesik kan ama koyu değil. umutlanmalımıyım sizce ? :18:

Selam Kızlar. ayın 8 inde adet görmem gerekiyordu bugün adet oldum beklemiyodum tabi üzüldüm ama adet kanaması gibi değil kesik kesik kan ama koyu değil. umutlanmalımıyım sizce ? :18:
CANM benim ilk ayki denememde öyle olmuştu;adet günümden önce gelmişti ve o kanama yüzünden adet günlerim değişmişti.İnşallah sendeki sebep o değildir.

canım üzülme nolur. allah her şeyi kararlamıştır. sen sakın moralini bozma. birlikte olurken bile hep aklımda demişsin. çıkar at aklından bunu. her şey yoluna girer merak etme. inşallah gün gelir sen de sağlıkla alırsın yavrunu kucağına. dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…