Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

Allah yar ve yardimcin olsun canim. Dunyanin sonu degil ki, bugun olmazsa iki ay sonra gidersiniz dr a. Bir de her dr a gittiginizde kayinvaliden bilmek zorunda mi? Esin le kendi aranda halletmeye calis bu doktor isini bence. Sevgilerimle...

canim sana yazacagim yere baskasina cevap yazmisim kusura bakmayin. yazimi tekrar ekliyorum. Dileklerinin gercek olmasi dilegi ile...

Allah yar ve yardimcin olsun canim. Dunyanin sonu degil ki, bugun olmazsa iki ay sonra gidersiniz dr a. Bir de her dr a gittiginizde kayinvaliden bilmek zorunda mi? Esin le kendi aranda halletmeye calis bu doktor isini bence. Sevgilerimle...

kızlar bi de aile hekimine söyledim adetim 4 gün geçti ama eczaneden aldığım idrar testleri hep negatif çıktı diye. 4 gün idrarda çıkması için çok kısa bi süre dedi. haberiniz ola:)

Bu ay benim adetimde 4 gun gecikmeli eldi, iki kere test yapmistim ikiside negatif cikmisti ama sonunda adet oldum. Insallah bu ay hamis olurum, tabi ki önce hayirlisi.

Canim hayirlisi olsun ama bak avakado, keciboynuzu vs. gibi bazi yiyecekler sperm sayisini cogaltiyor. Bizdede öyle bir durum mevcut canim, test yaptirdik sperm sayisi normalden az cikti ve doktor söyleyince $oka girdik ama alternatifleri degerlendirdik bizde. Kaynanam bali bir karisim getirtmisti esim onu kullandi, hergun adama avokado ve keci boynuzu kürü icirdim valla yalan olmasin 1 veya 2 ay sonra tüp bebek icin gittigimizde doktorlar saskinlik icinde sperm sayisinin normale yakin oldugunu söylediler. sifanin nerden nasil gelecegi hic belli olmuyor. Internetten arastir ve aktarlara sorun

Selam kızlar benim son iki günüm kaldı aşırı derecede midem bulanıyor(
ama biliyorum psikolojik off off kafayı sıyıracam

slm kızlar benim adet günüm bugündü şimdilik gelmedi ama karnım şiş. adet olmaya yakın şişer karnım. bir de alıştım artık acaba hamilemiyim demeye. hamilemiyim diye diye 3 yıl geçti :)

canım çok üzüldüm senin adına yaaa... sıkma canını benim abimdede böle bir sorun vardı. biz normal yolla bebekleri olmaz diyorduk ama ALLAH ın işine bakki 1,5 yıl sonra kendiliğinden oldu... sende hemen umutsuzluğa kapılma MEVLA yeter ki ol desin gerisi boş.benm herifte baktırması gerekiyor ama adamı dr a götüremiyomm..inşh.bi sorun çıkmaz bizimkindede dua edelim birbirimize...

kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba diyorum dilekce canım hiç üzme kendini rabbim ol dediğinde olacak bizlerinde ben bu ay kendime soğan suyu kürü ile yeni seneye merhaba deme kararı aldım 3. günündeyim soğan suyunun içim temizlensin eşimede keçibozunuzu kürüne başladım aynı gün soğan kürüm biter bitmez incir ve havuca başlıyorum tabi siz tedavinizi eksik etmeyin ama bu kürler gerçekten işe yarıyor bu ay bunları deneyeceğim eğer olmaz ise bende eşimi takıp koluma doğru doktor yoluna:)

kızlarrr adet günüme son 2 gun kaldı bakalım ne olacak ilk denemede hamile kalma şansı cok yüksek degildir ama :))

canımmmmmmmm çok özledim sizi mednecim eymen beratım dilekçem ne var ne yok nasılsınız bakalım kür işine ne diyorsunuz bayağı br araştırdım ve başladım

kızlarrr adet günüme son 2 gun kaldı bakalım ne olacak ilk denemede hamile kalma şansı cok yüksek degildir ama :))

canım merhaba hiç belli olmaz ilk geceden kalanlar bile var ama sana tavsiyem öyle pek belirti falan arama kendinde hepsi boş:) tecrübeyle sabittir

kızlar mrb... ayın 7 si ile 10 arasında regli olmam lazım. henüz hiç bir belirtim yok. yalnız iki gün önceye kadar göğüslerim çok sızlıyordu. ama artık hiç sızlamıyor. hamile olsaydım göğüs sızlamam devam ederdi değil mi? bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim...

canım geçen ay inanılmaz göğüs sızlaması beni oldukça inandırdı hamile olduğuma mama malesef tam gügümde adet gördüm ve geçti ama bu belirti de olabilir benim sana tavsiyem belirtilere pek inanma sonra çok hayal kırıklığı yaşıyorsun

kızlar adet günüme 1haftadan az var lekelenmeler gerliyor duruyorrr tekrar nedeir acabaa çok merak etimm bilğisi olan varsaa bişey desin

Kızlar 8 ocak BAT'ım ama bekleyemedim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok heyecanlıyım.Kan testini hemen yaptırmalımıyım ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…