Kızlar 8 ocak BAT'ım ama bekleyemedim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok heyecanlıyım.Kan testini hemen yaptırmalımıyım ne dersiniz
canım tebrik ederim hamilesin:) ama sen yinede garantiye al ve kan testini yaptır hemen rabbim bizlerede nasip eder inşallah dua et bizede olur mu
Canım çok teşekkür ederim,inşallah öyledir,rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah canım.Ağlıyorum şu an heyecandan emin olana kadar ağlıcam galiba çok duygulandım
Kızlar 8 ocak BAT'ım ama bekleyemedim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok heyecanlıyım.Kan testini hemen yaptırmalımıyım ne dersiniz
ağlamamak ne mümkün herhalde ben görseydim o çizgiyi sel basardı evi:) hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin rabbim
arkadaşım bu hassas testlerden mi yaptın?
Hayır canım nova diye basit bir test aldım uygun fiyatlı ,erken gösterenlerden değil
Hayır canım nova diye basit bir test aldım uygun fiyatlı ,erken gösterenlerden değil
bende mi denesem acaba daha 5 gün var amaaaa :))hiç bir belirti yok ama
Tebrik ederim canım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ini RABBim bizlerede inş nasip olur! AMİN!
( kaç seferdir topiclerde arkadaşlara bişiler yazıyorum ama hiç bir arkadaşım cvp vermiyo ( yeni üye olduğum için mi kimse benimle konuşmuyor
kan testi sonucumu aldım. negatif kızlar. yıkıldım resmen((
( kaç seferdir topiclerde arkadaşlara bişiler yazıyorum ama hiç bir arkadaşım cvp vermiyo ( yeni üye olduğum için mi kimse benimle konuşmuyor
kan testi sonucumu aldım. negatif kızlar. yıkıldım resmen((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?