Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

Kızlar 8 ocak BAT'ım ama bekleyemedim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok heyecanlıyım.Kan testini hemen yaptırmalımıyım ne dersiniz

canım tebrik ederim hamilesin:) ama sen yinede garantiye al ve kan testini yaptır hemen rabbim bizlerede nasip eder inşallah dua et bizede olur mu

canım tebrik ederim hamilesin:) ama sen yinede garantiye al ve kan testini yaptır hemen rabbim bizlerede nasip eder inşallah dua et bizede olur mu

Canım çok teşekkür ederim,inşallah öyledir,rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah canım.Ağlıyorum şu an heyecandan emin olana kadar ağlıcam galiba çok duygulandım

Canım çok teşekkür ederim,inşallah öyledir,rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah canım.Ağlıyorum şu an heyecandan emin olana kadar ağlıcam galiba çok duygulandım

ağlamamak ne mümkün herhalde ben görseydim o çizgiyi sel basardı evi:) hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin rabbim

ağlamamak ne mümkün herhalde ben görseydim o çizgiyi sel basardı evi:) hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin rabbim

İnşallah sende görürsün canım en kısa zamanda.İnşallah canım isteyen herkese versin rabbim.
çok heyecanlıyım gidip gelip bakıyorum yanlışmı gördüm diye inanamıyorum

merhaba arkadaşlar benimde adetim 2 gün geçti 4 gün önce test yaptum negatif çıkmıştı 12 gün öncesinde sol kasığımda başlayan batma şeklinde ağrılar olmuştu hafif hafif bazen 3 gündür bu belirtiler kayboldu adet olucakmışım gibi karnımın altı ağrıo eywahh kırmızılar gelio die panikledim 2 gündür ara ara oluyor ama bu belirti göğüslerim yandan dokununca ağrıo ama bu son 3 aydır her adet zamanı oluyor bende 2 aydır korunmuyoruz bir bebeğimiz olsun bizde çok isitiyoruz artık 1.5 yıldır evliyiz hafif mide bulantılarım var AMA benim bir sıkıntım ben her adet zamanı zaten bu belirtileriyaşıyorum bir gün hamile kalsam anlamıcaammm ( Acaba şimdi hamilemiyim die düşünüyorum çok garip içimde bir ses hamilesin dio bu psikolojik olabilir mi acaba die düşünüyorumm :S ama içimdeki ses hamilesin meleğin şuanda yerleşti tutundu dio kafayı sıyırmadıysam tabi birde dün nette elle gebelik testi die bişi okudum bende orta parmağımı vajınama doğru ittiğimde rahim ağzı yani sert bişi geldi o gelirse gebe olmujyormuşsun oturdum ağladımmm bu ay adetim bitet bitmezz adet olucağım güne kadar 1 er gün yani gün aşırı ilişkiye girdik eşimlee ( ve cinsel ilişki yıprattı resmen bizi bu ay tutmazsa artık o kadar beraber olmamıza rağmen insan sorun mu var die düşünüyor ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLUN KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM GURBETTEYİM KİMSEYLE PAYLAŞAMIYORUM

bende mi denesem acaba daha 5 gün var amaaaa :))hiç bir belirti yok ama

Deneyebilirsin ama içimde bugün öyle bir his vardı uyandığımdan beri,bi de mide bulantısı,göğüslerimde hassasiyet vardı,uykuya doyamıyordum denemek istedim benimde var daha bu şekilde çıktı.Üzülmeyeceksen sonuca çok umutlanmayacaksan dene derim.ben kendimi baya hazırlamıştım öyle yaptım testi canım

( kaç seferdir topiclerde arkadaşlara bişiler yazıyorum ama hiç bir arkadaşım cvp vermiyo ( yeni üye olduğum için mi kimse benimle konuşmuyor

( kaç seferdir topiclerde arkadaşlara bişiler yazıyorum ama hiç bir arkadaşım cvp vermiyo ( yeni üye olduğum için mi kimse benimle konuşmuyor

bende aynı durumdayım canım yeni üyeler öyle oluyor ne yazık ki herkes birbirini tanıyor ben yabancı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…