Merhaba arkadaşlar. Ben de yeniyim burada. 20 ocak beklenen adet tarihim. çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. umarım mutlu haberi alırız...
canım hoşgeldin kusura bakma hem çalışıyoruz hem yazışıyoruz anca tabi :)
umarım canım kolay gelsin
inş canımmm bebiş gelir bizde son gaz çalıştık adetim 2 gün geçikti ama 4 gün önce yaptım nagatifti bir hafta sonra tekrar denicem inş hepimiz meleklerimize kavyşuruzz
bende aynı durumdayım canım yeni üyeler öyle oluyor ne yazık ki herkes birbirini tanıyorBen yabancı kaldı
umarım canım benimde batım yarın çok heyecanlıyım
KOPYALAYIP YAPIŞTIRIYORUM BENİMLE AYNI ŞEYİ YAŞAYAN VAR MI YADA KONU HAKKINDA BİLGSİ OLAN ARKİDİŞLERİM :)
merhaba arkadaşlar benimde adetim 2 gün geçti 4 gün önce test yaptum negatif çıkmıştı12 gün öncesinde sol kasığımda başlayan batma şeklinde ağrılar olmuştu hafif hafif bazen 3 gündür bu belirtiler kayboldu adet olucakmışım gibi karnımın altı ağrıo eywahh kırmızılar gelio die panikledim 2 gündür ara ara oluyor ama bu belirti göğüslerim yandan dokununca ağrıo ama bu son 3 aydır her adet zamanı oluyor bende 2 aydır korunmuyoruz bir bebeğimiz olsun bizde çok isitiyoruz artık 1.5 yıldır evliyiz hafif mide bulantılarım var AMA benim bir sıkıntım ben her adet zamanı zaten bu belirtileriyaşıyorum bir gün hamile kalsam anlamıcaammm ( Acaba şimdi hamilemiyim die düşünüyorum çok garip içimde bir ses hamilesin dio bu psikolojik olabilir mi acaba die düşünüyorumm :S ama içimdeki ses hamilesin meleğin şuanda yerleşti tutundu dio kafayı sıyırmadıysam tabi birde dün nette elle gebelik testi die bişi okudum bende orta parmağımı vajınama doğru ittiğimde rahim ağzı yani sert bişi geldi o gelirse gebe olmujyormuşsun oturdum ağladımmm bu ay adetim bitet bitmezz adet olucağım güne kadar 1 er gün yani gün aşırı ilişkiye girdik eşimlee ( ve cinsel ilişki yıprattı resmen bizi bu ay tutmazsa artık o kadar beraber olmamıza rağmen insan sorun mu var die düşünüyor ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLUN KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM GURBETTEYİM KİMSEYLE PAYLAŞAMIYORUM
KOPYALAYIP YAPIŞTIRIYORUM BENİMLE AYNI ŞEYİ YAŞAYAN VAR MI YADA KONU HAKKINDA BİLGSİ OLAN ARKİDİŞLERİM :)
merhaba arkadaşlar benimde adetim 2 gün geçti 4 gün önce test yaptum negatif çıkmıştı12 gün öncesinde sol kasığımda başlayan batma şeklinde ağrılar olmuştu hafif hafif bazen 3 gündür bu belirtiler kayboldu adet olucakmışım gibi karnımın altı ağrıo eywahh kırmızılar gelio die panikledim 2 gündür ara ara oluyor ama bu belirti göğüslerim yandan dokununca ağrıo ama bu son 3 aydır her adet zamanı oluyor bende 2 aydır korunmuyoruz bir bebeğimiz olsun bizde çok isitiyoruz artık 1.5 yıldır evliyiz hafif mide bulantılarım var AMA benim bir sıkıntım ben her adet zamanı zaten bu belirtileriyaşıyorum bir gün hamile kalsam anlamıcaammm ( Acaba şimdi hamilemiyim die düşünüyorum çok garip içimde bir ses hamilesin dio bu psikolojik olabilir mi acaba die düşünüyorumm :S ama içimdeki ses hamilesin meleğin şuanda yerleşti tutundu dio kafayı sıyırmadıysam tabi birde dün nette elle gebelik testi die bişi okudum bende orta parmağımı vajınama doğru ittiğimde rahim ağzı yani sert bişi geldi o gelirse gebe olmujyormuşsun oturdum ağladımmm bu ay adetim bitet bitmezz adet olucağım güne kadar 1 er gün yani gün aşırı ilişkiye girdik eşimlee ( ve cinsel ilişki yıprattı resmen bizi bu ay tutmazsa artık o kadar beraber olmamıza rağmen insan sorun mu var die düşünüyor ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLUN KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM GURBETTEYİM KİMSEYLE PAYLAŞAMIYORUM
Canım benim adet günüm dündü, yani internetten hesapladım, aslında en son 10 aralıkta olmuştum.. 10 gündür bel ağrılarım var, arada baş dönmesi oluyor, garip bir üşümeyle 10 gündür savaşıyorum... 3-4 gündür de kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor.. Bugün kan testi yaptırdım 0 çıktı. Doktorum 2 gün gecikmeyle belli olmayabilir, adet olmazsan 1 hafta sonra gel dedi. Bu arada teste negatif gördüm ama içimdeki ses hamileyim daha görünmedi diyordu... Benim yaşadıklarım bunlar, şimdilik beklemedeyim... Elle muayeneye gelince onu hiç yapmadım, yapabileceğimi de sanmıyorum(( Bilgim yok o yüzden.. Bir kaç gün bekle tekrar test yap ama sabırlı ol derim ben.. Bir de her ay gebelik oluşma şansı % 25 olduğu için sorun var olarak düşünme cnm, eşinle geçirdiğin özel zamanların tadını çıkar ) hayırlı zamanda olur inşallah...
canım evet aynı beni anlattın bende de bu his var test aldım duruyor yapamadım henüz heyecandan
bende tatlıım 5 aralık olmuştum dr 2 ocak olucaksın demişti sol kasık batmaları için gitmiştim gebelik yada sık cinsel ilişki sebep olmuş olabilir dedi 5 ocak gel bakalım dedi ama ben 1 hafta daha beklemek istiyorum benimde içimden bir ses hamilesin dio belki geç döllenme olmuştur adetim çok düzenli değildir hiç bir zamann o garip üşümeyi bende 2 gün önce sık sık yaşadım ayaklarım hiç ısımadı bir türlü şimdi ise o üşüme yk artık ayaklarım sıcak hayırlısı inş tatlım meleklerimize kavuşuruz en yakın zamanda baş dönmesi değilde sanki geceden kalma gibi baş ağrısı var üstelik erken yatıp erken kalkıyorum ama çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi hayır olsun inş
Baş ağrılarım hiç geçmiyor desem yeridir cnm, bende halsizim hiç dinlenemeden uyanıyorum sanki... Tahlil negatif çıktı ama inan hiç üzülmedim, sadece görünmüyordur dedim, ya gerçekten bir his ya da erken olduğu için aldırmıyorum.. Garip bi durumdayım, adet olacakmışım gibi de geliyor aslında ama, sabır diyip bekliyorum... İnşallah berbaerce bekleyip güzel sonuçlarımızı alırız cnm :)))
canım ben adet zamanıma yakın migren ağrısı gibi her zaman baş ağrıları yaşadığım için başağrısını kendi adıma belirtiden saymıyorumm ama sende daha önce yoktu ve bu ay olduysa şüpheli bir durum olabilir sende belki geç döllenme olmuştur benim arkadaşım adetten bir gün önce gebe kalmışş dr hesaplamasına göree ve adeti geçtikten 3 hafta sonra sonuç aldı belki bizim öle olur inşş olur yani psikolojik olarak inş geçikmesine sebep olmuyoruzdurr... Akşam 10 da yatıp sabah 9 da kalkıyorum ve halsizim süreklii inş bu belirtiler sabırsızlık bıkkınlık stres belirtileri değildir die dua ediyorumm
canım merhaba. ne zor bir bekleyiş değil mi, inşallah hayırlısı olur. bende salı günü 10 gündür devam eden sol kasık ağrı ve batmalar için doktora gittim,kist falan mı var acaba dedim,çok şükür bir şey çıkmadı ama rahim kalınlığın 14 mm olmuş bayağı kalın belki de hamilesindir dedi doktor. eşim varikosel ameliyato olmuştu 4,5 ay önce,fazla umutlanmak o nedenle istemiyorum. benim de son adet günüm 11 aralıktı. yarın 2-3 güne regl olmam lazım,ama aynen anlattığın şeyleri bende yaşıyorum. son iki aydır göğüs ağrım çoktu,şimdi o kadar değil,ama kasıkta batmalar devam ediyor, bir de yavaş yavaş hastalanacakmışım gibi sızılar,ne bileyim doktor öyle deyince nasıl yani dedim.bu arada kasık ağrım ilk günlere nazaran azaldı. pek tarif edemiyorum, ama şimdiye kadar karın ağrısı dışında bir şey bilmezdim. rahim kalınlığı hakkında da hiçbir bilgim yok. herkes için herşeyin hayırlısı inşallah.
tatlım bende gecen ay test yaptırdım smear herşey normal çıktı temiz çıktı çok şükür kist miyom yok yani kist yada miyom olunca genelde olurmuş böle ağrılar dr direk gittim. Geçen ay smear testim temiz çıktı İStanbulda yaptırmıştım. o zaman dr idrarın yaparken yanma var mı hayır dedim açıkcası cinsel ilişki sırasında acıda hissetmiyorum dedim Dr. çok erken olduğu için beni umutlandırmak istemedi farkettim yanii benim sol kasığımdaki batmalar hafifledi aynen adet olucakmışım gibi karnım ağrıo eyvaw diyorum gelio kırmızılarinş gelmez bu yaşadığımız belirtiler hamilelik belirtileridir YANLIZ ŞUANDA KANKAM 7 HAFTALIK HAMİLE VE AYNI BATMALARI ODA YAŞIOO :S ve düz oturduğumda kasığım zorluo rahim kalınlaşmasını bebek için yer yaptığını biliyorum gebeliğe hazırlarmış rahim kendini o yüzden kalınlaşıo daha önce İst. bir dr öle demişti İNŞ. öledir Dr. erkekti ultrasonla bakmak istemedi galiba eşim var die :) öle hissettim zaten baksakta ben bakmıcam dedi resmen eşim var die öle dedi erkek DR. gitmeyi daha doğru buluyorum kadın olanlar kapris yapıyoruz sanıp ciddiye almıyorlar :)
tatlım bende gecen ay test yaptırdım smear herşey normal çıktı temiz çıktı çok şükür kist miyom yok yani kist yada miyom olunca genelde olurmuş böle ağrılar dr direk gittim. Geçen ay smear testim temiz çıktı İStanbulda yaptırmıştım. o zaman dr idrarın yaparken yanma var mı hayır dedim açıkcası cinsel ilişki sırasında acıda hissetmiyorum dedim Dr. çok erken olduğu için beni umutlandırmak istemedi farkettim yanii benim sol kasığımdaki batmalar hafifledi aynen adet olucakmışım gibi karnım ağrıo eyvaw diyorum gelio kırmızılarinş gelmez bu yaşadığımız belirtiler hamilelik belirtileridir YANLIZ ŞUANDA KANKAM 7 HAFTALIK HAMİLE VE AYNI BATMALARI ODA YAŞIOO :S ve düz oturduğumda kasığım zorluo rahim kalınlaşmasını bebek için yer yaptığını biliyorum gebeliğe hazırlarmış rahim kendini o yüzden kalınlaşıo daha önce İst. bir dr öle demişti İNŞ. öledir Dr. erkekti ultrasonla bakmak istemedi galiba eşim var die :) öle hissettim zaten baksakta ben bakmıcam dedi resmen eşim var die öle dedi erkek DR. gitmeyi daha doğru buluyorum kadın olanlar kapris yapıyoruz sanıp ciddiye almıyorlar :)
kesinlikle cnm çok bir bekleyişş :) UMARIM BU SABIRLARIMIZ SELAMTLE SONUÇLANIRR.... ACABA BEBİŞ ORDA YER YAPIO VE YAVAŞ BÜYÜMEYE BAŞLADIĞI İÇİN Mİ BU KASILMALAR HİSSEDİYORUZ YADA YUMURTLAMA OLUCAĞI İÇİN Mİ BU KADAR UZUN SÜRE BU BATMALARI HAFİF SIZLAMALARI HİSSETTİKK AMA TUHAF OLAN AKINTIM YOK VAJİNAMDA ISLAKLIK VAR AMA NE KURU NE ÇIVIK BİR AKINTIM YOK RESMEN 2 HAFTADIR İÇÇAMAŞIRIM TERTEMİZ :) İLK DEFA BÖLE ÇOK GÜZEL BİRŞEY ASLNDA :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?