evet canım normalde erkek doktorlar daha iyi deniyor ama ben bir türlü cesaret edemedim. önceden gitmiş olduğum doktor ilaç yazmaya çok meraklıydı ki çok şükür sorunum olmadığı halde(benim de smear temiz çıktı 2 kez yaptırdım) ben de bu sefer başka kadın doktoruna gittim ve çok tatlıydı. bana sordu yanma var mı diye bende yok dedim,akıntı var dedim kültür testi için sıvı aldı onun sonucuna bakılacak ,ultrasonla bakarken direkt dedi oooo rahim bayağı kalın dedi. ben anlamadım tabi yani hamile olabilirsin dedi.salıdan beri araştırıyorum:) ama kesin bilgi yok. dediğin gibi benim de kasık ağrım değişti her an adet olacak gibiyim. ben kaç aydır bu stresi çekiyorum, yani nisandan beri düzenli ilişkiye başladık,eşimin sorunu çıktı,ameliyat sonrası özellikle eşim her an bekliyor olmasını:) sizin daha yeniydi değil mi,inşallah başka şeylere gerek kalmazda hamile haberini alırsın. bende her an senin gibi beklemedeyim ama umudum da yok valla
evet canım normalde erkek doktorlar daha iyi deniyor ama ben bir türlü cesaret edemedim. önceden gitmiş olduğum doktor ilaç yazmaya çok meraklıydı ki çok şükür sorunum olmadığı halde(benim de smear temiz çıktı 2 kez yaptırdım) ben de bu sefer başka kadın doktoruna gittim ve çok tatlıydı. Bana sordu yanma var mı diye bende yok dedim,akıntı var dedim kültür testi için sıvı aldı onun sonucuna bakılacak ,ultrasonla bakarken direkt dedi oooo rahim bayağı kalın dedi. Ben anlamadım tabi yani hamile olabilirsin dedi.salıdan beri araştırıyorum:) ama kesin bilgi yok. Dediğin gibi benim de kasık ağrım değişti her an adet olacak gibiyim. Ben kaç aydır bu stresi çekiyorum, yani nisandan beri düzenli ilişkiye başladık,eşimin sorunu çıktı,ameliyat sonrası özellikle eşim her an bekliyor olmasını:) sizin daha yeniydi değil mi,inşallah başka şeylere gerek kalmazda hamile haberini alırsın. Bende her an senin gibi beklemedeyim ama umudum da yok valla
canım 4 gün önce yaptım negatifti 1 hafta daha beklemek istiyorummm :) biraz daha beklemek daha iyi o sonuçlar kötü çıkınca insan daha çok üzlüyorhımmmm bu belirti hamilelik belirtisi mi inan ben de bilemiyorum ama inşallah öyledir. Uğraşıpta hamile kalmayı bekleyenler hamile kalınca çok seviniyorum inan. Sen yarında olmazsan test falan yapacak mısın? Ya da bekleyecek misin? Ben pazara kadfar beklerim. Belki de beklemeye gerek kalmaz...
evet cnm geçen aydan beri korunmuyoruzz bakalım doğum kontrol hapları hiç kullanmadım eşim korundu hep bakalım inşş gerek kalmazz bu ayda olmazsa ovulasyon testleri alıp takip edicem ve soğan suyu içmeyi denicem eşimede keçi boynuzu suyu içiricem bakalım inş gerek kalmazz az önce bile ayaktayken adet olucakmışım gibi ağrım oldu ay inş olmayızz
canım 4 gün önce yaptım negatifti 1 hafta daha beklemek istiyorummm :) biraz daha beklemek daha iyi o sonuçlar kötü çıkınca insan daha çok üzlüyor
ben korkuyorum canım test yapmaya, acep direkt kan testi mi yaptırsam çıkar mı belli olur mu ki
ben korkuyorum canım test yapmaya, acep direkt kan testi mi yaptırsam çıkar mı belli olur mu ki
canım merhaba hiç belli olmaz ilk geceden kalanlar bile var ama sana tavsiyem öyle pek belirti falan arama kendinde hepsi boş:) tecrübeyle sabittir
Bugün kan testi yaptırdım cnm ben, doktor 1 hafta geciksin sonra yapalım dedi... Kan testi için acele etme cnm istersen sonra hayal kırıklığı yaşarsın...Birazcık sabret 1 hafta geçsin sonra yaptırırsın bence ama yinede sen bilirsin...
canımmmmmmmm çok özledim sizi mednecim eymen beratım dilekçem ne var ne yok nasılsınız bakalım kür işine ne diyorsunuz bayağı br araştırdım ve başladım
sen yeni mi deniyorsun canım?
senin belirtiler nasıl?
regl günün geçti mi?
kan testi sonucumu aldım. negatif kızlar. yıkıldım resmen((
ayy inş hamileyizdir canımmm çok istiyoruz biz bebek yani KÖTÜ BİRŞEY İSTEMİYORUZ DİİMİ KIZLAR SONUÇTA YUVAMIZIN MEYVESİNİ İSTİYORUZ BUNU ÇOK İSTEMEKTEN DAHA DOĞAL NE OLABİLİRKİ :) inş en kısa zamanda hamileyiz die bu topicte haykırırız :)
canımmmmmmmm çok özledim sizi mednecim eymen beratım dilekçem ne var ne yok nasılsınız bakalım kür işine ne diyorsunuz bayağı br araştırdım ve başladım
2 aydır deniyorum cnm, acelem yok benim ama regl 2 gün geçti... 25 günde bir oluyorum ama doktor 30 günün sonrasına bakalım dedi... 10 gündür bel ağrısı var ve acayip üşüyorum.. 2 gündür kasıklarımda ağrı var ve 5-6 gündür ara ara baş dönmesi oluyor.. Şimdilik bunlar var cnm,1 hafta beklemedeyim tabi regl olmazsam))
bende yarın kan testine gidicem
canım bende seni çok özledim :))))) işten ayrıldğım için akşamları nete girebiliyorum ancak.ben iyi sayılırım işte yarın eşimi inşh,teste götüreceğimevet ben götürecemm adam gitmicek yoksa...... bakalım inşh. bir sorun çıkmaz kocişimdede rahatlarız..küre gelince valla bende başlim diyorum ama üşeniyorum bide soğan kürü bildiğim kadarıyla yumurtlama sorunu olan kadınlarda işe yarıyor ondan yapmadım.dilekçe61 içinde çok üzgünüm yaaaa.... ALLAHIM neolur isteyen herkese ver bebişlerini banada bizlerede ayyy çok zor yaa MEVLA hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.. amin
bende bu ay 6 gün gecikmeli oldum zaten çok hasta olmuştum üşütmeden di sanırım gecikme, dikkat etmem gerek kendimi o konuda sıfırım maalesef...:2::2::2::2::2:
buda içimden geldi
bukadar topiğimizin bebişleri olsun inşh.
Canim bende özledim bendeeeeee.........
Hastaligim hala devam ettigi icin gün icinde yataktayim öksürmekten perisan oldum resmen, aksam esim gelince ayaklaniyorum. Canim aslinda su sira sadece esime keci boynuzu kürü iciriyorum, gariban illallah diyor ama icmeye de devam ediyor mecburenbirde cinko haplari iciyor. (Benimkinin ablasi söylemis cinko eksikligi sperm sayisi azaltiyor diye oda hemen cinko hapi almis) Bende bolca süt ve süt ürünleri tüketiyorum faydaliymis. Gecen yaz incir ve havuc kürü yapmistim kendime onuda burada okumustum faydali falan diye hamile kalanlar falan varmis ama bana yaramadi herhalde :44::44: cünkü cok sanci yapti 10 gün falan sanci cektim. Canim sen hangi küre basladin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?