kızlar 1336 çıktı sonucum, keseyide gördük
tebrikler!!! inşallah bundan sonrası güzel olur, darısı bizlerin başına:)
inşallah, darısı isteyen herkesin başına :))
kızlar 1336 çıktı sonucum, keseyide gördük
ay canım benim inşallah inşallah bir sorun çıkmaz bize haber ver ama sonucu meraklanıyoruz[/QUmd
Mrb canım ayyy çok heycanlıyım yaa bugün eşimin tahlilini verdik,çok heyecanlıyım yarın akşama sonucu alcazz... yaa inşh. bir sorun çıkmaz yaaa...soğan kürünormal kadnlardada işe yarıyor mu? yani yumurtlama sorunu olmayan bayanlara...cevap lütfen..
kızlarr hastalandım bgunnn
selammm kızlarrr valla eski günlerimizi özledim(( regl olan geri çekildi içine kapandı hep şöyle yeni bir topik mi açsak yeni ay yeni umutlar diye :))) eymen-beratım çiçekdemetim mednem bu ay da beraber beklesek kırmızıları olmaz mııı yeni bir liste çıkaralım yöneticimmm tartışalım dertleşelim burası çok karışmış ya haberlerinizi bekliyorumm öpüyorum hepinizi i
valla sorma canım kimse kalmadı :))) ben bu ay 6 gün gecikmeli oldum ocak 30 da sat günüm.listeyi yenileyip beraber ilerleyelim..inşh.
buarada çok stresliyim eşimin yarın sperm tahlili sonucunu alcazzz umarım düzgün çıkar dua et canım bana. bende seni öptm.. by byy...
ay canım benim inşallah inşallah bir sorun çıkmaz bize haber ver ama sonucu meraklanıyoruz
Mrb canım ayyy çok heycanlıyım yaa bugün eşimin tahlilini verdik,çok heyecanlıyım yarın akşama sonucu alcazz... yaa inşh. bir sorun çıkmaz yaaa...soğan kürünormal kadnlardada işe yarıyor mu? yani yumurtlama sorunu olmayan bayanlara...cevap lütfen..
çok güzel bir ad aynı zamanda yeni üyeyim selamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?