Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

ben de iki gündür adet olmayı bekliyorum.dondurulmuşlarla başlamak için.ara sıra ağrı geliyor olacak gibi oluyor ama geçiyor.15 gündür de göğüslerim şiş.normalde adetten 5 gün önce felan şişerdi.offf hiç umutlanmıyorum belki hamileyimdir diye ama insanın aklına takılıyor.göğüslerim 15 gündür şiş.test yapsammı kızlar yaa.beklesem mi?bir an önce tedaviye başlamak istiyorum çünkü...

inşallah, darısı isteyen herkesin başına :))

bacım tebriklerrr...
Mevla çok sağlıklı vede hayırlı bir evlat versin inşh. sanada bizlerede.. amin
senden rica hamişssin ya şimdi sen dua istiyorum eşiminde tahlilinin temiz iyi çıkması için duan makbuldür senin lütfenn duanda unutma benide

kızlarrr nerdesiniz yaaaa... nie kimse yok........
çiçekdemeti dilekce61 kızlarrrrrrr

selammm kızlarrr valla eski günlerimizi özledim (( regl olan geri çekildi içine kapandı hep şöyle yeni bir topik mi açsak yeni ay yeni umutlar diye :))) eymen-beratım çiçekdemetim mednem bu ay da beraber beklesek kırmızıları olmaz mııı yeni bir liste çıkaralım yöneticimmm tartışalım dertleşelim burası çok karışmış ya haberlerinizi bekliyorumm öpüyorum hepinizi i

valla sorma canım kimse kalmadı :))) ben bu ay 6 gün gecikmeli oldum ocak 30 da sat günüm.listeyi yenileyip beraber ilerleyelim..inşh.
buarada çok stresliyim eşimin yarın sperm tahlili sonucunu alcazzz umarım düzgün çıkar dua et canım bana. bende seni öptm.. by byy...

canım inş. güzel haberlerle dönersin yarın benim olmayasıca bat 25 ocak bende 3-4 gün gecikmeli oldum hemde kan tahlili yaptırdığım gün neyse hayırlısı olsun inş. hepimiz için ben açayım yeni konu da belki şans getirir :)))) YENİ BİR AY YENİ UMUTLARRR

KIZLAR BEN DAYANAMADIM YENİ BİR KONU AÇTIM "OCAK-LİSTEDEKİLER HAMİLE KALACAK" noluuurrrrr bu ay uğurlu gelsin yeni bir liste yapalım istedim hem burdaki arkadaşlarımı özledim hemde bu ayı heyecanla geçirelim istedim herkesi bekliyorummmm......

Mednem canim bildigim kadariyla sogan kürü kist iltihap icin falan kullaniliyor ama sen yine arastir

Son düzenleme:
adet günüm 13 ocak sizce ben hamile kalmısmıyım suan gögüs uclarım feleket agrıyor ve kalp carpıntım fazla cok yorgun vee uykusuz hisediyorum kendimi hep uykum var sanki gazım cok var yoksa yumurtlama günümmü yaklasıyor anlamıyorum inanın bir çocugumun olmasına ragmen anlayamıyrm belirtileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…