Tahmini 9 aralik yumurtlama tarihindir. Ama eger 31 gunde bir goruyorsan bi doktora gitmen gerekiyor.
Tahmini 9 aralik yumurtlama tarihindir. Ama eger 31 gunde bir goruyorsan bi doktora gitmen gerekiyor.
31 gunde bir adet gormek bir rahatsizlik degil, bende 31 gunde bir adet goruyorum. Doktorum 25 gunden az, 35 gunden fazlasini kontrol ediyor. Yani gayet normal bir adet dongusu. Herkes 28 gunde bir adet olacak diye bir kaide yok.
Konu sahibi, muhtemel yumurtlama gunun 8-9 Aralik ama benden sana tavsiye adetin bittiginden itibaren obur beklenen adet tarihine kadar iki gunde bir iliskiye gir gun asiri yani. Boylelikle yumurtlama donemini kacirmiyorsun. Ha yapamam dersen 4 araliktan 12 araliga kadar 2 gunde bir iliskiye gir
https://adet-gunu.hesaplama.net/hesaplama.do
Buradan bakabilirsin.
4 aralıkmıs pazar günü gebe olma günüm
1ay her gun belli saatler araliginda performans gosterirsenin hem biraz kalori yakarsiniz hemde her turlu ALLAH'IN izniyle hamile kalirsinizKızlar ben bu ay Kasımın 22 snde adet gördüm ve yumurtalık dönemini hesaplıyamıyorum aralık ayının 22 sine kadar saydım 31 günde bı cıktı bana hesaplıyabılırmısınız hamile kalma günüme göre aralıkta ne zaman eşimle bırlıktelık yaşıyabılırım yardımcı olurmusunuz ve kilolu hamile kalan varmı ben 89 kıloym yaşım 21 kalabılme ihtimalım varmıdır cok ıstıorm bebek sahibi olma ???????
Böle kıloluyum işte çokmu sizce aşırımı
Ben 4 aralık pazar günü musait deglm 3 Aralık bırlıktelık yaşasam kocamla olurmu tutarmı 1 gün önce yanı1ay her gun belli saatler araliginda performans gosterirsenin hem biraz kalori yakarsiniz hemde her turlu ALLAH'IN izniyle hamile kalirsiniz
Neden musait degilsin ? Bence yumurtlama donemine gore hamilelik hesaplanmali tabiki ama, bence sakin ol ya, kafana takma , her iliskide hamile kalican diye birsey yok, ama hamile kalamicaksin da demek degil bu. Allah gonlune gore verir İnsallah canim :)Ben 4 aralık pazar günü musait deglm 3 Aralık bırlıktelık yaşasam kocamla olurmu tutarmı 1 gün önce yanı
O günNeden musait degilsin ? Bence yumurtlama donemine gore hamilelik hesaplanmali tabiki ama, bence sakin ol ya, kafana takma , her iliskide hamile kalican diye birsey yok, ama hamile kalamicaksin da demek degil bu. Allah gonlune gore verir İnsallah canim :)
O gün memlekete gidicem ondan 3 Aralık yapsam dıorm olurmu sızceNeden musait degilsin ? Bence yumurtlama donemine gore hamilelik hesaplanmali tabiki ama, bence sakin ol ya, kafana takma , her iliskide hamile kalican diye birsey yok, ama hamile kalamicaksin da demek degil bu. Allah gonlune gore verir İnsallah canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?