adet öncesi kahverengi akıntı

canım inş minşim seneldirr

belkide tutuldu sanaa.....devam ediyor gebeliğin....dr ne der bilemiyorum kanam olsa bilee olabiliyorr halaa umarım düşük olmaz...cnm bide düşük yapan kadınlarda hormonlar gene aynı şekilde devam ediyorr gebeliğe....böyle biliyodum bize haber verr

ayyyy kızlar ınsallah karnımdadır yoksada ılk once sızlere versın allahım sonra bana.
Bugun ogleden sonra test yaptım yıne sılık cıktı neden acaba

ayrıca mantar olmusum cok fenaayım ılk hamılelıgımdede olmustu aynısı

aşktutkunu ne kadar mütevazisin
öyle deme cnm senin bnm fark etmez
bi can gelsin dünyayada ha senin ha bizim
yeterki gelsin cnm

aşk tutukunm cnm ben öyle umuyorumm minişin senle bak görrmantar içinde kötü olmuş cnm tedavine yaptırr ilerlemesin geçmiş olsun sen nezamn druna gitcen pekii..a
aşktutkunu ne kadar mütevazisin
öyle deme cnm senin bnm fark etmez
bi can gelsin dünyayada ha senin ha bizim
yeterki gelsin cnm
dogruuu söylemiş kurdşim o da bi bebek bi hayatt düşmesinde dosun o can
[

kızlar ben dusuk yapmısım bugun dra gıttım kımyasal gebelıkmıs cok sukur parca kalmamıs ıcımde.ayrıca korunmanıza gerek yok dedı.ben her ıhtımale karsı ovulasyon testı sıparıs verdım carsamba gelıcek ınsallah.yılmadık ayaktayız hayat devam edıyor

çok geçmiş olsun canm buda zordur emınım onu kaybettıgını bılmek.ovulasyon testı ne canm nasıl oluyo ne ıse yarıyo?

[
yapma yaaa çok geçmiş olsunn canımm :97:

şimdii ikinci si için bizle berabermsinn

sagol melısdenızcım uzulme kız belkı hamıssındır bebısınde uzulur kıyamam.

Ikıncı ıcın tabıkı sızlerleyım benı kovmazsanız.kovmazsanız dıyorum cunkı basıma boyle bır olay dıger topıkte geldı aralık ayı bebek bekleyenler burdan devam topıgınde takılıyordum ılk hamıle oldugumu ben ogrendım neyse onlarınkını merak edıp topıge gırıp guzel haberler varmı dıye yazdım bana gelen cvp sen artık hamılesın hamıle topıklerıne gıt bız sana yardımcı olamayız sankı ben onlara soru sordum.daha sonra gırmedım topıge bırının msjını okudum lıstede ısmı yoktu sonradan gelıp yazdırdı fılen demıs bende ozelden cnnm benım ısmım vardı ılk takıp edenlerdenım ben bakarsan goryrsun yazdım.ozeldede hala msjım duruyor bıgun topıgee bı gırdım ne goreyım o ınsan benım yazdıgım msja karsılık topıktte asktutkunu benım bu msjıma kızıp vay efendım ben burdaydımda vayefendım sız gormedınızde gıbısıne seyler yazmıs cok uzuldum kastım kendımı ve ogun sınırden bence kanamam geldı ahımı aldı benım.....

evet kurdelacım yok kıyamam ya cok uzuyor kendını strese sokuyor takmasa kafasına belkıde olucak kendımden bılıyorum ılk hamılelıgımde altı ay sonra hamıle kaldım kafama cok takıyordum.yanlız bu hamılelıgımde bır kere korunmadık fakat bebek fıkrı yoktu aklımda hemen hamıle kaldım darısı ınsallah sızlerın basına.bu arada ben 86 dogumlu 24 yasındayım 25 olcam cın takvımıne gore hangı yasıma bakıcam ekım dogumluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…