- Konu Sahibi melisdeniz
-
canım inş minşim seneldirrmelısdenızım ınsallah dusmemıstır benı bırakmamıstır gecen gun test yaptım kanamam varken pozıtıf cıktı yıne sımdı kanamam tamamen bıttı yarın yaparım yıne test ayrıca yıyeceklere asırı ılgı duymaya basladım makarnayı sevmem normalde sımdı delısı oldum bulantımda oluyor anlamadım bu ısı ben ama esımle dun konustuk esım korunmayalım hemen olur belkı yıne dıyor yanı dusmus gozuyle bakıp alıstırıyoruz kendımızı
aşktutkunu ne kadar mütevazisin
öyle deme cnm senin bnm fark etmez
bi can gelsin dünyayada ha senin ha bizim
yeterki gelsin cnm
kurdelam cnm benım bır cocugum var zaten o duyguyu yasadım allahım ılk once sızlere yasatsın sonra bızler yıne yasarız
aşk tutukunm cnm ben öyle umuyorumm minişin senle bak görrayyyy kızlar ınsallah karnımdadır yoksada ılk once sızlere versın allahım sonra bana.
Bugun ogleden sonra test yaptım yıne sılık cıktı neden acaba
ayrıca mantar olmusum cok fenaayım ılk hamılelıgımdede olmustu aynısı
dogruuu söylemiş kurdşim o da bi bebek bi hayatt düşmesinde dosun o canaşktutkunu ne kadar mütevazisin
öyle deme cnm senin bnm fark etmez
bi can gelsin dünyayada ha senin ha bizim
yeterki gelsin cnm
biliyorum çocuğun olduğunu cnm Allah bağaşlasın...
onada kardeş gelsin bi an önce..
ikinci kez test yaptın mı?
netleşti mi silik kırmızı?
kurdelam cnm benım bır cocugum var zaten o duyguyu yasadım allahım ılk once sızlere yasatsın sonra bızler yıne yasarız
kızlar ben dusuk yapmısım bugun dra gıttım kımyasal gebelıkmıs cok sukur parca kalmamıs ıcımde.ayrıca korunmanıza gerek yok dedı.ben her ıhtımale karsı ovulasyon testı sıparıs verdım carsamba gelıcek ınsallah.yılmadık ayaktayız hayat devam edıyor
hşgeldin esrarlıcnm geçmiş olsun ya allah oğlunu bağışlasın allah olmayanlarada versin
yapma yaaa çok geçmiş olsunn canımm :97:kızlar ben dusuk yapmısım bugun dra gıttım kımyasal gebelıkmıs cok sukur parca kalmamıs ıcımde.ayrıca korunmanıza gerek yok dedı.ben her ıhtımale karsı ovulasyon testı sıparıs verdım carsamba gelıcek ınsallah.yılmadık ayaktayız hayat devam edıyor
çok geçmiş olsun canm buda zordur emınım onu kaybettıgını bılmek.ovulasyon testı ne canm nasıl oluyo ne ıse yarıyo?
hşgeldin esrarlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?