- Konu Sahibi melisdeniz
-
yaa böyle şeyler ne çok oluuyorr nezamn ögrencekelr insanalr birbiriyle ğüzwel ileitşim kurmayı incitmeemyiiii biliyorum o topiği canım bazen dengeseiz insanlar oluuyor burda maleseff hiç üzüzlme ama ben senin gibi srrin kanlı olmazdım orya yazardım galiba içmdeki ama boşver muhatap bilem alma aştutukunmm alalah bidigi yapsın kötüyüüsagol melısdenızcım uzulme kız belkı hamıssındır bebısınde uzulur kıyamam.
Ikıncı ıcın tabıkı sızlerleyım benı kovmazsanız.kovmazsanız dıyorum cunkı basıma boyle bır olay dıger topıkte geldı aralık ayı bebek bekleyenler burdan devam topıgınde takılıyordum ılk hamıle oldugumu ben ogrendım neyse onlarınkını merak edıp topıge gırıp guzel haberler varmı dıye yazdım bana gelen cvp sen artık hamılesın hamıle topıklerıne gıt bız sana yardımcı olamayız sankı ben onlara soru sordum.daha sonra gırmedım topıge bırının msjını okudum lıstede ısmı yoktu sonradan gelıp yazdırdı fılen demıs bende ozelden cnnm benım ısmım vardı ılk takıp edenlerdenım ben bakarsan goryrsun yazdım.ozeldede hala msjım duruyor bıgun topıgee bı gırdım ne goreyım o ınsan benım yazdıgım msja karsılık topıktte asktutkunu benım bu msjıma kızıp vay efendım ben burdaydımda vayefendım sız gormedınızde gıbısıne seyler yazmıs cok uzuldum kastım kendımı ve ogun sınırden bence kanamam geldı ahımı aldı benım.....
hoş bulduk canım
hoş bulduk canım
evet kurdelacım yok kıyamam ya cok uzuyor kendını strese sokuyor takmasa kafasına belkıde olucak kendımden bılıyorum ılk hamılelıgımde altı ay sonra hamıle kaldım kafama cok takıyordum.yanlız bu hamılelıgımde bır kere korunmadık fakat bebek fıkrı yoktu aklımda hemen hamıle kaldım darısı ınsallah sızlerın basına.bu arada ben 86 dogumlu 24 yasındayım 25 olcam cın takvımıne gore hangı yasıma bakıcam ekım dogumluyum
hoş bulduk canım
sızlerleyım cnm umarım guzel haberlerle burda oluruz.
Ekım dogumluyum akrep burcuyum cnm ben
evet kurdelacım yok kıyamam ya cok uzuyor kendını strese sokuyor takmasa kafasına belkıde olucak kendımden bılıyorum ılk hamılelıgımde altı ay sonra hamıle kaldım kafama cok takıyordum.yanlız bu hamılelıgımde bır kere korunmadık fakat bebek fıkrı yoktu aklımda hemen hamıle kaldım darısı ınsallah sızlerın basına.bu arada ben 86 dogumlu 24 yasındayım 25 olcam cın takvımıne gore hangı yasıma bakıcam ekım dogumluyum
kurdelede 23 yaşındaydı:))) ayy gelemdi odaa bi ğelsinnsorcam ona ben :)
bende 29 ğircem inş:)
canımm yumurtluyosan tam zamnııııııı çalışmalara başlaaaaamelısdenızım ben suan yumurtluyorum galıba
Sol kasıgım felaket goguslerım sızlıyor.ovulasyon testı aldım daha gelmedı ama yumurtlama gunumde oldugumu bılıyorum suan esımle nezaman bırlıkte olmam gerekırkı.dun bırlıkte olmustuk bugun ara verıp yarın mı olsak.ayrıca dun bırlesme olmustu ya o spermler kac gun canlı durabılıyor sunu merak ettım dunun seyı bugune olurmu))
ay cnm ya çok geçmiş olsun öncelikle sana.
umarım yakın zamanda gene havalara uçarsın...
meliscim nasılsın tatlım?
bi kere kurdele değil sonuna m ekleniyor
iyim şeker sen kaç gündür yoktun sennn:44:
kurdiş diyelim ozamn izninleee hanfendiii olurmu
şimcik bakcaktım oraydaaa:90:meliscimmm nasılsın bebisim
avatarlar kraliçesi seni gördün mü lakabını 2008 topiğinde
ay cnm ya çok geçmiş olsun öncelikle sana.
umarım yakın zamanda gene havalara uçarsın...
meliscim nasılsın tatlım?
bi kere kurdele değil sonuna m ekleniyor
iyim şeker sen kaç gündür yoktun sennn:44:
kurdiş diyelim ozamn izninleee hanfendiii olurmu
cnm pazar burdaydım dün burdaydım ya
aşkolsn sen gündüz mü girdin bilmiyorum
istediğini söyle avatarlar kraliçesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?