adet öncesi kahverengi akıntı

yaa böyle şeyler ne çok oluuyorr nezamn ögrencekelr insanalr birbiriyle ğüzwel ileitşim kurmayı incitmeemyiiii biliyorum o topiği canım bazen dengeseiz insanlar oluuyor burda maleseff hiç üzüzlme ama ben senin gibi srrin kanlı olmazdım orya yazardım galiba içmdeki ama boşver muhatap bilem alma aştutukunmm alalah bidigi yapsın kötüyüü kanaman sonramı başladı tüh yaaaa

hoş bulduk canım

kurdelede 23 yaşındaydı:))) ayy gelemdi odaa bi ğelsinn sorcam ona ben :)

bende 29 ğircem inş:)

melısdenızım ben suan yumurtluyorum galıba
Sol kasıgım felaket goguslerım sızlıyor.ovulasyon testı aldım daha gelmedı ama yumurtlama gunumde oldugumu bılıyorum suan esımle nezaman bırlıkte olmam gerekırkı.dun bırlıkte olmustuk bugun ara verıp yarın mı olsak.ayrıca dun bırlesme olmustu ya o spermler kac gun canlı durabılıyor sunu merak ettım dunun seyı bugune olurmu ))

ay cnm ya çok geçmiş olsun öncelikle sana.
umarım yakın zamanda gene havalara uçarsın...
meliscim nasılsın tatlım?

canımm yumurtluyosan tam zamnııııııı çalışmalara başlaaaaa

akıntın varmı beyazz pekiii yumurtlaman başlamıştırrr dün geçmişş buğün tam zamnı başlaaaahayrıı buğün işteee oll birlikte kaçırma sakınndününüküü dünde buğün yumurtladın zamnı şimdiii tutkunummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…