Ay benim de bel ağrısı var aynı şekilde bazen sağ bazen sol kasık ağrısı da çook hafif ciddenCok tuhaf bende bi sag kasik agrisi oluyor o da cook hafif kendimi dinlersem eger yerlesme kanamasi da yok suan bel agrim var bi o da sag tarafta yine
Anlık oluyo geçiyor işte tedirgin oluyorum belirti olmayıncaYok canim doktor 2 kere yeterli dedi.kiz az once kasiklarimda kazi calismasi var diyon dun yerlesme kanamasi diyon daha ne belirtisiii
Hadi yaa benim 2. Yarın olacak o zaman ben vereyim test inşallah güzelce yükselirYok canim doktor 2 kere yeterli dedi.kiz az once kasiklarimda kazi calismasi var diyon dun yerlesme kanamasi diyon daha ne belirtisiii
Canim ben seni inan anlayamadim dun gece daha konustuk boyle kotu seyleri surekli tekrar tekrar anlatmayi hic sevmiyorum ekran goruntusunu atayim sen bol bol bak :) ama saatlere gunlere de bak :)Anlık oluyo geçiyor işte tedirgin oluyorum belirti olmayıncasenin ilk gebelik mi olcak
Insallah canimHadi yaa benim 2. Yarın olacak o zaman ben vereyim test inşallah güzelce yükselir
Hadi yaa benim 2. Yarın olacak o zaman ben vereyim test inşallah güzelce yükselir
Kuşum naptin bende bugun baktirdim 3. Kez betaya ilki 81 ikinci 230du 3. Su 592 cikmis sende durumlar ne cikti mi sonucun❣Insallah canim
Benim de 218den 530a yükseldi bugün canımKuşum naptin bende bugun baktirdim 3. Kez betaya ilki 81 ikinci 230du 3. Su 592 cikmis sende durumlar ne cikti mi sonucun❣
Ooo masallah kuzum cok guzel yukselmis senindeBenim de 218den 530a yükseldi bugün canım
pazar nereye verceksin canımOoo masallah kuzum cok guzel yukselmis seninde❣ burdaki bir arkadas bana 1000 e kadar baktirmaniz lazim demisti bende pazar gunu de vercem kan olayini bitircem insallah
Kusum ozel hastanenin acilinde veririmpazar nereye verceksin canım
Bekleyin biraz daha erkenMerhaba dün saat 1 buçuk gibi kahverengi açık lekelenmem oldu sabahda oldu biraz regle 6 gün var test yaptım negatif kızlar ne kadar bekleyip test yapmam gerekiyor
Verdin mi canım test sonucunu paylaşır mısın benim yaşadığım ilçede özel yok bugün veremicek gibiyimKusum ozel hastanenin acilinde veririm
Kuzum yok henuz vermedim bendeVerdin mi canım test sonucunu paylaşır mısın benim yaşadığım ilçede özel yok bugün veremicek gibiyim
Ne zaman vereceksin pekiiKuzum yok henuz vermedim bende
Verdim şekerimNe zaman vereceksin pekii
Maşallah çok fazla artmamış mı 600den 1200ler olması gerekmez miydiVerdim şekerim
Yarın gitsen ultrasonda gözükür o zamannVerdim şekerim
Askim keske ikiz olsa miss gibi :) ama ilk zamanlar normalmissYarın gitsen ultrasonda gözükür o zamanndarısı başımaaa senin bu yükselişle ikiz olmasın
2 kat değil 4 kat artmış ya ondan şaşırdım bakalım ben de yarın veririm kan tahlili bu kadar artcak mı acaba.. bu arada ekstra belirti bi şey var mı sendeAskim keske ikiz olsa miss gibi :) ama ilk zamanlar normalmiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?