- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
- Konu Sahibi Freshmommy
-
bence hamilesin canımArkadaşlar merhaba. Adetime 6gün kaldı. Ovulasyon testi yaptım ve 15. günümde yumurtladım. üstünden 10 gün geçti. Uyku hali, yorgunluk, akıntı, iştah artması bel ağrısı gb belirtilerim var. Dün akşam test yaptım çook silik cizgi oluştu. Aranızda bir hafta kala test yapan var mı acaba..Ya da kaç gün kala yaptınız merak ediyorum testi tekrarlamalı mıyım. Bozuksa diye korkuyorum yeniden yapmaya.Eki Görüntüle 2100708
Arkadaşlar merhaba. Adetime 6gün kaldı. Ovulasyon testi yaptım ve 15. günümde yumurtladım. üstünden 10 gün geçti. Uyku hali, yorgunluk, akıntı, iştah artması bel ağrısı gb belirtilerim var. Dün akşam test yaptım çook silik cizgi oluştu. Aranızda bir hafta kala test yapan var mı acaba..Ya da kaç gün kala yaptınız merak ediyorum testi tekrarlamalı mıyım. Bozuksa diye korkuyorum yeniden yapmaya.Eki Görüntüle 2100708
2ocak son adetim . gec gordum canım kusura bakma bıldırımler arasnda karısmısson adet tarıhın neydi acaba
merhaba canım sen gebelik istemiyorsun sanırım. dıları boşalma yazmıssın. zevk suyunda sperm ıhtıva edıyomuş ama yuzde bir ıhtımal varmıs oylemerhaba benimde son sat 8 ocak 20-21 ocak yumurtlama donemimdi .(duzenli adet olurum) tam yumurtlama gunumde birden fazla birliktelik oldu amahepsinde eşim dışarda boşaldı (( ama benim son 3 gundur mide bulantım bas donmesi halsızlık ve sol kasıkta agrı birde vajinamda kaşıntı akıntı var.hamile kalmış olabilirmiyim acaba?yoksa psikolojıkmı 4,5 yasında kızım var onda adete bi hafta kala ıdrarda cıkmıştı.belki zevk suyuyla kalmış olabilir miyim sizce
bugün de yaptım ama cok gec cıktı sılık cızgı buyuzden kafam karıstı acaba testler mı bozuk dıye batımı beklıyorum sabırlaabence hamilesiniz
bende de aynen aynı gün böyle çıkmıştı
hamileydim fotosunu atardım ama düşük yaptıgım için sildim hepsini hergün bakıyodum çünkü
cok,ıyı anlıyorum ben de düşük yasadım ınsan cok,kotu oluyor hala acısıı ıcımde cıkmıyorbence hamilesiniz
bende de aynen aynı gün böyle çıkmıştı
hamileydim fotosunu atardım ama düşük yaptıgım için sildim hepsini hergün bakıyodum çünkü
bugün de yaptım ama cok gec cıktı sılık cızgı buyuzden kafam karıstı acaba testler mı bozuk dıye batımı beklıyorum sabırlaa
cok,ıyı anlıyorum ben de düşük yasadım ınsan cok,kotu oluyor hala acısıı ıcımde cıkmıyor
inşallah öyleyızdır canım kader nasıp dedıgın gbinşallah hamilesindir canım ben de bat bekliyorum artık
Uzme kendini bu kadar canim Allah insallah bizede nasip eder sabredelim hayirlisini dileyelimBenim bata dört gun var test yaptım bugün malesef negatif çıktı çok üzüldüm. Ağladım.
Elimde değil, çok üzülüyorum çok istiyorumUzme kendini bu kadar canim Allah insallah bizede nasip eder sabredelim hayirlisini dileyelim
Cok uzun zamandir mi bekliyorsun yipratma kendiniElimde değil, çok üzülüyorum çok istiyorum
canım üzülme lütfenElimde değil, çok üzülüyorum çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?