- 8 Ocak 2018
- 468
- 244
- 18
- 31
- Konu Sahibi Freshmommy
-
canım üzülme lütfen @Hanzade nin de dediği givi adet günü çıkmayanlar var. zaten erken gebelık testı degıl ıse cıkmaması cok normal. hamıle ısen bebeğe zarar verirsin böyle. bekle biraz daha. olmaz isen tekrar test yaparsın
Sizce gebelik var mı beş gün kala yaptım
Adetimin geçmesini bekliyorum hala haftasonu olmazsam pazartesi gidicem :)Bence hamilesin canim sonuc ne merak ettim kesinlesmistir artik:)
Bende aynı durumdayım :))Kızlar benim de bat yarın ama adet sancim gidip geliyor tamam adet oldum diyorm sonra sancı geçiyor böyle olup hamile kalan var mı hanımlar
Adetimin geçmesini bekliyorum hala haftasonu olmazsam pazartesi gidicem :)
Yarın aslında benim adet günüm ama diğer adet zamanım gibi değil göğüslerim çok ağrımıyor hiç ağrımadı akıntım çok var bakalım umarım sonuç hayırlısı olur o yüzden bir kaç kişinin fikrini almak istiyorumSuan bende ayni durumdayim ben erken davranip kan verdim ama negatif hayırlısı daha 5 gunum var insallah erken verdigim icin negatiftir diyorum
İnşallah Allah gönlüne göre versinSuan bende ayni durumdayim ben erken davranip kan verdim ama negatif hayırlısı daha 5 gunum var insallah erken verdigim icin negatiftir diyorum
Inşallah hamileyizdr canım ya senin bat ne zamanBende aynı durumdayım :))
yarın canım ama bu testlere de pek inanası gelmiyor insanın aizce yarın sabah yapsam bişeyler çıkar mıInşallah hamileyizdr canım ya senin bat ne zaman
Bilmiyorm ya bende yapmak istiyorm ama korkuyorm ya bazılarını 3 4 gun kala bile çıkıyor ama ne zaman tuttuğuna bağlı bende çok merak ediyorum belirtin falan varmı canmY
yarın canım ama bu testlere de pek inanası gelmiyor insanın aizce yarın sabah yapsam bişeyler çıkar mı
Belim kasıklarım da ağrıyor hatta batıyorBilmiyorm ya bende yapmak istiyorm ama korkuyorm ya bazılarını 3 4 gun kala bile çıkıyor ama ne zaman tuttuğuna bağlı bende çok merak ediyorum belirtin falan varmı canm
Sizin var mıBilmiyorm ya bende yapmak istiyorm ama korkuyorm ya bazılarını 3 4 gun kala bile çıkıyor ama ne zaman tuttuğuna bağlı bende çok merak ediyorum belirtin falan varmı canm
Benim gogus agrım hafif bel agrım ve adet sancısı gibi bi iki kere gidip geldiSizin var mı
Hakkımzda hayırlısı olur umarımBenim gogus agrım hafif bel agrım ve adet sancısı gibi bi iki kere gidip geldi
Inşallah bakalmHakkımzda hayırlısı olur umarım
Siz hiç yaptınız mı testInşallah bakalm
Yok hiç yapmadım bnde senSiz hiç yaptınız mı test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?