Adete 4-5 gün kala ovülasyon testi

Merhaba ne guzel birbirinize destek olmuşsunuz insallah sonu guzel olur benimde koyulasma oldu ovulasyon da cuma cumartesi adet gunum sizin kadar degil tabi ama normalde de cok koyu olmaz pik günlerim heycan yapmistim sizi okurken insallah mujdeyi verirsiniz de umut olur bu ay rahim filmi cekildigim icin umudum var haziranda yine tup bebek insallah dogal yolla oluruz hepimizin hamileligi. Erken gebelik testi denediniz mi hic? Belirtileriniz varmi her aydan farkli olan merak ettim.

İnşallah olur..
Benim geçen aylarda belirtim olmazdı hatta hep “belirti olmadan hamilelik” şeklinde yazıları okurdum ama bu ay vücudum bir tuhaf.
Gaz sancısı (midemde bile dolanıyor), sıcak basması ani terleme ani üşüme, kasık batması ( ara sıra), yorgunluk halsizlik uyku hali..

Hmm ben hic dinlemeye firsatim olmadi kendimo en net iki sey var aşırı gogus agrim basladi 5 gun onceden su an baya dokunmadan agriyor ve kasik agrisi var katlayimca fln mide bulantisi genelde oluyo zaten uff cnm cok sıkkın yaa anlamiyorum keske seker ölçme seyi gibi test yapabilsek kandan hemen ogrensek

Hahah keşkee.. Aaa bak bu bacaklarını katlayınca ağrı oluyor bende de ama ayakta durunca da oluyor. Bir de hep ıslakmışım gibi hissediyorum

Hahah keşkee.. Aaa bak bu bacaklarını katlayınca ağrı oluyor bende de ama ayakta durunca da oluyor. Bir de hep ıslakmışım gibi hissediyorum
Walla akintiya bakmadim 1 haftadir kosturuyorum çünkü kendimi dinlemedim sadece gogus ve kasik en net fark ettigim

Insallah sende hamilesindir burdan müjdenizi bekliyorum ben yumurtlamanin 9.gunu yaptım ama çıkmadı regli bekliyorum ona göre kan verecegim

Benim geçen ay feci baş dönmem ve acayip mide bulantısı olmuştu dedim evet kesin hamileyim eşim dalga geciyodu ama sonuç negatif benim kaç senedir hatta akintim olmaz bu ay feci akintim var biraz oyuzden umutlandim gogus sızlamasi geçen ayda vardı bu ay ekstra bek agrisida var

Insallah sende hamilesindir burdan müjdenizi bekliyorum ben yumurtlamanin 9.gunu yaptım ama çıkmadı regli bekliyorum ona göre kan verecegim
Insallah insallah
Yaa ben test yaptim aslinda ama golge gibi cikti snradan kurumasida var ama bilemiyorum iki gun sonrada ayni oldu koyulasma olmadi demekki kimyasal yada bana ole geldi dedim ovulasyom ve belirtiler beynimi yakiyo iste hic olmayan seyler yarin erken gebelik denicem bakalim.

Leeke sende degildi dimi?

Hangi marka test denemistin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…