- 8 Ağustos 2023
- 733
- 229
- 33
- 27
- Konu Sahibi pinklemonade34
-
İnsallah benim öyle olmaz ama benim belirtim de var aşırı yorguj halsiz hissediyorum kendimi hep yatıyorum hep uykuluyum midem kötüBizim son 3 gün kalasiya hep koyuydu sonra birden siliklesti
Benimde bütün belirtileri var ama bakalım gorecegizİnsallah benim öyle olmaz ama benim belirtim de var aşırı yorguj halsiz hissediyorum kendimi hep yatıyorum hep uykuluyum midem kötü
Kaç gün kaldı adetineBenimde bütün belirtileri var ama bakalım gorecegiz
Teldeki programa göre bugün olmam lazım ama ilk kez yumurtlama takibi yaptım ona gorede cuma günü olmam lazimKaç gün kaldı adetine
Anladım canım insallah bebek vardır da olmazsınTeldeki programa göre bugün olmam lazım ama ilk kez yumurtlama takibi yaptım ona gorede cuma günü olmam lazim
Hic birimiz olmayalimn ve burdan o müjdeyi verelim hep beraber insallahAnladım canım insallah bebek vardır da olmazsın
İnşallahHic birimiz olmayalimn ve burdan o müjdeyi verelim hep beraber insallah
Merhaba ne guzel birbirinize destek olmuşsunuz insallah sonu guzel olur benimde koyulasma oldu ovulasyon da cuma cumartesi adet gunum sizin kadar degil tabi ama normalde de cok koyu olmaz pik günlerim heycan yapmistim sizi okurken insallah mujdeyi verirsiniz de umut olur bu ay rahim filmi cekildigim icin umudum var haziranda yine tup bebek insallah dogal yolla oluruz hepimizin hamileligi. Erken gebelik testi denediniz mi hic? Belirtileriniz varmi her aydan farkli olan merak ettim.
Hmm ben hic dinlemeye firsatim olmadi kendimo en net iki sey var aşırı gogus agrim basladi 5 gun onceden su an baya dokunmadan agriyor ve kasik agrisi var katlayimca fln mide bulantisi genelde oluyo zaten uff cnm cok sıkkın yaa anlamiyorum keske seker ölçme seyi gibi test yapabilsek kandan hemen ogrensekİnşallah olur..
Benim geçen aylarda belirtim olmazdı hatta hep “belirti olmadan hamilelik” şeklinde yazıları okurdum ama bu ay vücudum bir tuhaf.
Gaz sancısı (midemde bile dolanıyor), sıcak basması ani terleme ani üşüme, kasık batması ( ara sıra), yorgunluk halsizlik uyku hali..
Hahah keşkee.. Aaa bak bu bacaklarını katlayınca ağrı oluyor bende de ama ayakta durunca da oluyor. Bir de hep ıslakmışım gibi hissediyorumHmm ben hic dinlemeye firsatim olmadi kendimo en net iki sey var aşırı gogus agrim basladi 5 gun onceden su an baya dokunmadan agriyor ve kasik agrisi var katlayimca fln mide bulantisi genelde oluyo zaten uff cnm cok sıkkın yaa anlamiyorum keske seker ölçme seyi gibi test yapabilsek kandan hemen ogrensek
Walla akintiya bakmadim 1 haftadir kosturuyorum çünkü kendimi dinlemedim sadece gogus ve kasik en net fark ettigimHahah keşkee.. Aaa bak bu bacaklarını katlayınca ağrı oluyor bende de ama ayakta durunca da oluyor. Bir de hep ıslakmışım gibi hissediyorum
Insallah sende hamilesindir burdan müjdenizi bekliyorumMerhaba ne guzel birbirinize destek olmuşsunuz insallah sonu guzel olur benimde koyulasma oldu ovulasyon da cuma cumartesi adet gunum sizin kadar degil tabi ama normalde de cok koyu olmaz pik günlerim heycan yapmistim sizi okurken insallah mujdeyi verirsiniz de umut olur bu ay rahim filmi cekildigim icin umudum var haziranda yine tup bebek insallah dogal yolla oluruz hepimizin hamileligi. Erken gebelik testi denediniz mi hic? Belirtileriniz varmi her aydan farkli olan merak ettim.
Benim geçen ay feci baş dönmem ve acayip mide bulantısı olmuştu dedim evet kesin hamileyim eşim dalga geciyodu ama sonuç negatif benim kaç senedir hatta akintim olmaz bu ay feci akintim var biraz oyuzden umutlandimİnşallah olur..
Benim geçen aylarda belirtim olmazdı hatta hep “belirti olmadan hamilelik” şeklinde yazıları okurdum ama bu ay vücudum bir tuhaf.
Gaz sancısı (midemde bile dolanıyor), sıcak basması ani terleme ani üşüme, kasık batması ( ara sıra), yorgunluk halsizlik uyku hali..
Insallah insallahInsallah sende hamilesindir burdan müjdenizi bekliyorumben yumurtlamanin 9.gunu yaptım ama çıkmadı regli bekliyorum ona göre kan verecegim
Leeke sende degildi dimi?Benim geçen ay feci baş dönmem ve acayip mide bulantısı olmuştu dedim evet kesin hamileyim eşim dalga geciyodu ama sonuç negatif benim kaç senedir hatta akintim olmaz bu ay feci akintim var biraz oyuzden umutlandimgogus sızlamasi geçen ayda vardı bu ay ekstra bek agrisida var
Hangi marka test denemistinInsallah insallah
Yaa ben test yaptim aslinda ama golge gibi cikti snradan kurumasida var ama bilemiyorum iki gun sonrada ayni oldu koyulasma olmadi demekki kimyasal yada bana ole geldi dedim ovulasyom ve belirtiler beynimi yakiyo iste hic olmayan seyler yarin erken gebelik denicem bakalim.
laboquick diye bi marka toplu almıştımHangi marka test denemistin
Leke yok canım ama hem şeffaf bazen beyaz sanki tam regl olacakmışım gibi oluyo ama akinti oluyo bayağı uşaklık oluyo yaniLeeke sende degildi dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?