- Konu Sahibi pinklemonade34
-
Sonucunuz ne oldu?Kızlar elimde gebelik testi olmadığı için öylesine yaptım sizce olabilir mi yoksa böyle çıkması normal miEki Görüntüle 3582491
Vallahi ben tekrar yaptim test ve siliklesti tekrar yumurtlama oluyo şoklardayimValla yoruldum artık gerçekten olacaksa olsun yeter
Aynen 2 saatlik tuttum ve negatife dönmus adetime yakin yumurtlama oluyi demekki benim oglumda o yuzden adetten sonra 10.gun cikiyodu demek ama bi insan 2 kez nasil yumurtlarSıvı alma bakalım o saate kadar ne çıkacak
Ayy n’oluyoVallahi ben tekrar yaptim test ve siliklesti tekrar yumurtlama oluyo şoklardayim
İğne etkisiyle küçük yumurtalar sonradan büyüyüp çatlayabiliyormuş bide pcoslular zaten geç yumurtluyor. Ben kendimde öyle olduğunu düşündüm şahsenAynen 2 saatlik tuttum ve negatife dönmus adetime yakin yumurtlama oluyi demekki benim oglumda o yuzden adetten sonra 10.gun cikiyodu demek ama bi insan 2 kez nasil yumurtlar
Bende test yapacak şimdi tekrardan 10 dk içinde çıkan sonuca bakacamAynen 2 saatlik tuttum ve negatife dönmus adetime yakin yumurtlama oluyi demekki benim oglumda o yuzden adetten sonra 10.gun cikiyodu demek ama bi insan 2 kez nasil yumurtlar
Benim pcos yok aslinda chat gbtye sordum 25inde oldugu icin tekrar olmaz diyo ben yinede bugunu degerlendireyim nolur nolmazİğne etkisiyle küçük yumurtalar sonradan büyüyüp çatlayabiliyormuş bide pcoslular zaten geç yumurtluyor. Ben kendimde öyle olduğunu düşündüm şahsen
Fotosu var mı testlerininVallahi ben tekrar yaptim test ve siliklesti tekrar yumurtlama oluyo şoklardayim
Pcos yoksa iyi canım yumurtlamayı net gördüysen sıkıntı yok zaten garantilemişsin ama bunu da değerlendir tabi belli olmaz bu işlerBenim pcos yok aslinda chat gbtye sordum 25inde oldugu icin tekrar olmaz diyo ben yinede bugunu degerlendireyim nolur nolmaz
Yine koyu gibi ya çok silik değilBenim pcos yok aslinda chat gbtye sordum 25inde oldugu icin tekrar olmaz diyo ben yinede bugunu degerlendireyim nolur nolmaz
Bak bunu az once yaptim dun yaptigim piktiFotosu var mı testlerinin
Evet seninki gayet koyu duruyoYine koyu gibi ya çok silik değil
Senin baya silik ya benimki koyu yineBak bunu az once yaptim dun yaptigim pikti
Balla işime gelir o kadar yprgun hissediyorum ki kendimiEvet seninki gayet koyu duruyo
indaSenin baya silik ya benimki koyu yine
Ya dunu degerlendirmistim Aah yuzume bakti galiba bugunde mecbur nolur nolmazBalla işime gelir o kadar yprgun hissediyorum ki kendimihiç değerlendiremicem yani
Bende dün ilişki oldu diye rahatim aslında birazda uzun süre olmamış olsaydı belki değerlendirirdim de. Neyse sen bugünü değerlendir canım senin bariz çatlama gibi çünkü geç döllenme falan olur bakarsınYa dunu degerlendirmistim Aah yuzume bakti galiba bugunde mecbur nolur nolmazbenim rahmim ters mesa bana denk geldj kadinlarda cift yumurtlama cok cok nadir 2 kez yumurtlama oluyomus oda bana denk geldj galiba
Aynen artik el mahkum napalimBende dün ilişki oldu diye rahatim aslında birazda uzun süre olmamış olsaydı belki değerlendirirdim de. Neyse sen bugünü değerlendir canım senin bariz çatlama gibi çünkü geç döllenme falan olur bakarsınben yarın sabah yine ovülasyon yaparım 6 su zaten adet tarihi ondan sonra gebelik testi yaparım gün aşırı
Yarın yine haberleşelimAynen artik el mahkum napalim
Benim yine koyuAynen artik el mahkum napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?