Adete 4-5 gün kala ovülasyon testi

Aynen 2 saatlik tuttum ve negatife dönmus adetime yakin yumurtlama oluyi demekki benim oglumda o yuzden adetten sonra 10.gun cikiyodu demek ama bi insan 2 kez nasil yumurtlar
İğne etkisiyle küçük yumurtalar sonradan büyüyüp çatlayabiliyormuş bide pcoslular zaten geç yumurtluyor. Ben kendimde öyle olduğunu düşündüm şahsen

İğne etkisiyle küçük yumurtalar sonradan büyüyüp çatlayabiliyormuş bide pcoslular zaten geç yumurtluyor. Ben kendimde öyle olduğunu düşündüm şahsen
Benim pcos yok aslinda chat gbtye sordum 25inde oldugu icin tekrar olmaz diyo ben yinede bugunu degerlendireyim nolur nolmaz

Balla işime gelir o kadar yprgun hissediyorum ki kendimi hiç değerlendiremicem yani
Ya dunu degerlendirmistim Aah yuzume bakti galiba bugunde mecbur nolur nolmazbenim rahmim ters mesa bana denk geldj kadinlarda cift yumurtlama cok cok nadir 2 kez yumurtlama oluyomus oda bana denk geldj galiba

Ya dunu degerlendirmistim Aah yuzume bakti galiba bugunde mecbur nolur nolmazbenim rahmim ters mesa bana denk geldj kadinlarda cift yumurtlama cok cok nadir 2 kez yumurtlama oluyomus oda bana denk geldj galiba
Bende dün ilişki oldu diye rahatim aslında birazda uzun süre olmamış olsaydı belki değerlendirirdim de. Neyse sen bugünü değerlendir canım senin bariz çatlama gibi çünkü geç döllenme falan olur bakarsın ben yarın sabah yine ovülasyon yaparım 6 su zaten adet tarihi ondan sonra gebelik testi yaparım gün aşırı

Aynen artik el mahkum napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…