Adete 4-5 gün kala ovülasyon testi

Ayy hadi bebis geliyor bence yaaaaa çok heyecanli
Ay inşallah ya kendimi kaptırmak istemiyorum ama testler de çok unut veriyor duphaston ilaç kullanıyorum inşallah onun etkisi falan değildir gerçi iğneden beridir kullanıyorum o ilacı onun etkisi olsa iğneden beri hep koyu çıkardı heralde

Ben pek sanmıyorum canim

Ya ben dün biraz araştırdım da regle 3 gün kalasi yumurtlama olmazmış olurda reglide gecikirmis 14 gün sonra olurmuş yani ama benim reglerim hep duzenlidjr hiç bisey anlamadı bu isten
Eğer şuan ikinci yumurtlama yaşadıysan 14 gün beklemelisin adetinin iki hafta gecikmesi lazım yada 14 günden önce adet olursan belki üstüne görme gibi bişey olabilir

Ya ben dün biraz araştırdım da regle 3 gün kalasi yumurtlama olmazmış olurda reglide gecikirmis 14 gün sonra olurmuş yani ama benim reglerim hep duzenlidjr hiç bisey anlamadı bu isten
Lh dalgalanmaları da olabiliyor adete yakın o yüzden de koyu çıkmış olabilir testlerin sen iyisi mi adetinin 4-5 gün gecikmesini bekleyip test yap

Ay ben çok güçsüzüm ya hiç bakim yok yorgunum ve oturup durduk yere ağlıyorum gücüm yok diye ağlamaya yer arıyorum resmen

Ay ben çok güçsüzüm ya hiç bakim yok yorgunum ve oturup durduk yere ağlıyorum gücüm yok diye ağlamaya yer arıyorum resmen
Ayy kız bütün hamilelik hormonları vücuduna yansımış ya hamislikten işte keyfini çıkar eline al bi paket peçete ağla dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…