- Konu Sahibi pinklemonade34
-
Bugün regl günüm. Yumurtlama lekesi de olabilir diye düşündümRegline kaç gün vardı belki yerleşme kanamasidjr takip et yerlesmeyse 1 2 gün sürer ve regl kadar yoğun olmaz az olur
Sağ yumurtalığım çok ağrıdı çünkü çatladığını hissettim resmenBugün regl günüm. Yumurtlama lekesi de olabilir diye düşündüm
Sanmiyorum inşallah yerlesmedir benimde yarın regl günüm hadi güzel haberlerini bekliyorumSağ yumurtalığım çok ağrıdı çünkü çatladığını hissettim resmen
Ay yerleşme hiç aklıma gelmedi vallaSanmiyorum inşallah yerlesmedir benimde yarın regl günüm hadi güzel haberlerini bekliyorum
Ay sen hep umut veriyorsun bana ya yerim seni çok teşekkür ederim herşey içinSanmiyorum inşallah yerlesmedir benimde yarın regl günüm hadi güzel haberlerini bekliyorum
Amin canim insallah ümitsizlik yok ona goreAy sen hep umut veriyorsun bana ya yerim seni çok teşekkür ederim herşey içininşallah bu hamile kalırız ikimizde
Hamilelikte regl ağrıları çok benziyo birbirineAy yerleşme hiç aklıma gelmedi vallaama bu kadar keskin ağrı olur mu ki yerleşmede
Ayy inşallah inşallahAmin canim insallah ümitsizlik yok ona goresenden o kan testinin pozitif halini duyucam bu ay ben inaniyorum
Evet ayırt edemiyoruz benim normalde de lekelenmem olurdu hep adetten önce pcostan kay aklı ama bunun devamı gelmedi henüz ve miktarıda çok azHamilelikte regl ağrıları çok benziyo birbirine
Ay hadi inşallah gelmezEvet ayırt edemiyoruz benim normalde de lekelenmem olurdu hep adetten önce pcostan kay aklı ama bunun devamı gelmedi henüz ve miktarıda çok az
Ay hadi inşallah gelmez
Bide bakiyomusuz ikimizde hamileyizİnşallah inşallah bugün ya evrim ya devrim olacak
nşallahBide bakiyomusuz ikimizde hamileyizçok güzel olur
Ankara canim senAyy i
nşallahhangi şehirdesin sen
Mersindeyim bendeAnkara canim sen
Kızzz ben yumurtluyorum çatlama var pembe akıntı yumurtlama lekesiymiş demekkiAnkara canim sen
AaaaKızzz ben yumurtluyorum çatlama var pembe akıntı yumurtlama lekesiymiş demekki
Ben şoklardayım ilk defa pembe leke yaşıyorum ve ilk defa bu kadar şiddetli ağrı hissettimAaaabenim gibi olmuşsun sende noluyo böyle ya kafam allak bullak iyce
Ya bence bu yaşadıklarımız 2.defa yumurtlama değil bence çünkü regl gününden 1 2 günce yumurtlama sanmiyorum hadi bebisten olsun AllahimBen şoklardayım ilk defa pembe leke yaşıyorum ve ilk defa bu kadar şiddetli ağrı hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?