Adetim gecikti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hamile değilsindir eczaneden bir tane test al yap için rahat etsin sisteme falan da işlemez korkma, sadece Yazz'ı niye bıraktın onu anlamadım

hamile değilsindir eczaneden bir tane test al yap için rahat etsin sisteme falan da işlemez korkma, sadece Yazz'ı niye bıraktın onu anlamadım
Bu ilaç yüzünden şuan tanıdığım 2 insan hamile kalamadı eşleriyle doktor doktor hamile kalmak için çare arıyorlar

süzme bebek gebeliği ihtimali çok yüksek..

Süzme bebek gebeligi nedir ?

Süzme bebek gebeliği:
Ic camasirindan süzülerek vajinaya temas eden sperm endişe ile rahim yoluna girerek yumurtayi döller bunun sonucunda oluşan gebeliktir.

bu ilaç yüzünden olduğu kanaatine nasıl vardınız?
Buna ben değil önüne gelen her genç bekar kıza bu ilacı yazan doktorun açığa alınması ve gerçekten ilmi bilgiyi doğru kullanan bilinen doktor kanaatine vardı

Bu ilaç yüzünden şuan tanıdığım 2 insan hamile kalamadı eşleriyle doktor doktor hamile kalmak için çare arıyorlar
Ayyyy tam yaşlı kaynana kafası
2,5 sene yazzla korundum, bıraktığım ay hamile kaldım.
Kocakarı efsanelerine inanıp, donla hamile kalacağını sanıyorsun. Eczane testini kimlikle alacağını sanan insan kadın doğum hapından da korkar tabii. Cehalet düz cehalet.
Kadın doğum hapının doğurganlığa etkisi yoktur. Hadi iyisin bir şey daha öğrendin bugün

Buna ben değil önüne gelen her genç bekar kıza bu ilacı yazan doktorun açığa alınması ve gerçekten ilmi bilgiyi doğru kullanan bilinen doktor kanaatine vardı
komiksin ya, dümdüz komiksin, üstelik hem cahil hem komiksin ve bunun farkında değilsin. kafana yazık.

Ya yazmayayım diyorum da, 10 küsür yıl jinekoloji polikliniğinde hemşirelik yaptım bu ne saçmalıktır? Eğitim durumunuz nedir? Sağlık alanında literatür taradınız mı? Bu engin bilgileri neye dayanarak veriyorsunuz?
İlmi bilgiyi doğru kullanan doktor derken neyden nasıl bu kadar eminsiniz?
Sevişmeyin, doktorları da rahat bırakın. Kendi isteğinizle doktora gidip tıbba kafa tutuyorsunuz, sıfır bilgiyle

Sus cahil sen nerden bileceksin burda basbakire kızımız varken

komiksin ya, dümdüz komiksin, üstelik hem cahil hem komiksin ve bunun farkında değilsin. kafana yazık.
Bunu bana 70 yaş üstü köyden çıkmamış insanlar söylüyordu. 20lerinde bir insanım kaynımın kızı da hamile kalmadı hep haptan diyen insanlara inanması cidden facia

ilim bilgi diyorsunuz ama sizde ilim ve bilim sıfır.
herkes test yap demiş koyotlordo çokor demişsiniz
hamile kalınmaz demişler yo homoloysom demişsiniz
doktor ilaç kullanmanız için yazmış zororlo boroktom demiişsiniz
eee siz herşeyi biliyorsunuz zaten, sevişirkende nasıl hamile kalıp kalmayacağınızı bilseydiniz.
cesaretiniz yoksa teşebbüsünüzde olmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…