- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.041
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi defnederenatalay
-
Herkesin başına gelecek birşey değil biraz aklı çalışan insan dondan hamile kalmıyacağını eczaneden gebelik testi alınca sistemde görünmiceni bilirDalga geçilecek birşey olduğunu düşünmüyorum herkesin başına gelebilecek bişey bu
anlamıyor musun dalga mı geçiyorsun? idrar testi yap deniliyor sana kan testi değil.Gebelik testi sistemde gözükür
Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır hanımefendi bende burda öğrenmeye çalışıyorum her gün aldığım veya yaptırdığım bişey değil sonuçta bilmem normal değil miKonudan da anlıyacağımız üzere biraz çalışmıyor galiba kafanız şaka mı yapıyorsun?
Almıyorlar, git gebelik testi alacağım de verirlerKimlik almıyorlar mı eczaneden
Yardımcı olmayacak bu şekilde konuşmaya devam edecekseniz siz ve sizin gibiler cevap vermesin daha iyiHerkesin başına gelecek birşey değil biraz aklı çalışan insan dondan hamile kalmıyacağını eczaneden gebelik testi alınca sistemde görünmiceni bilir
Tamam teşekkür ederimAlmıyorlar, git gebelik testi alacağım de verirler
Bu bilgisizlikle inşallah hamile kalmamışsınızdır zaten dalga geçmiyorum yanlış anlamayın ama lütfen biraz araştırınKimlik almıyorlar mı eczaneden
İlk defa böyle bişey yaşadım ve ilk defa bu sorulara bu cevaplara mecbur kaldımBu bilgisizlikle inşallah hamile kalmamışsınızdır zaten dalga geçmiyorum yanlış anlamayın ama lütfen biraz araştırın
Birde herşeyi yaşayıp sonra bakireyim vs gibi söylemler çok saçma geliyorBu bilgisizlikle inşallah hamile kalmamışsınızdır zaten dalga geçmiyorum yanlış anlamayın ama lütfen biraz araştırın
Zaten herkes hergün yaşamıyor, eczaneye gidip reçetesiz ağrı kesici alırken sisteme düşmüyor da bu mu düşecek?İlk defa böyle bişey yaşadım ve ilk defa bu sorulara bu cevaplara mecbur kaldım
Herşeyi fln yaşamadım bakireliğim bozulmamışken ilk mesajımı düzgün okusaydınız şuan bunu diyor olmazdınız bakire değilim mı diyecem ne diyosun senBirde herşeyi yaşayıp sonra bakireyim vs gibi söylemler çok saçma geliyor
Hayır canım gidiosun gebelik testi diyorsun veriyorlar parayı verip çıkıyorsunKimlik almıyorlar mı eczaneden
Tamam teşekkür ederimZaten herkes hergün yaşamıyor, eczaneye gidip reçetesiz ağrı kesici alırken sisteme düşmüyor da bu mu düşecek?
Valla senin için söylüyorum 23 yaşında yazıyor profilde, böyle olmaz. Gebe mebe değilsin zaten de git bir test al için rahat etsin. Daha da bulaşma bu sürtünme işlerine
Yani bir ilişkiye girmemişsiniz işte onu diyorumHerşeyi fln yaşamadım bakireliğim bozulmamışken ilk mesajımı düzgün okusaydınız şuan bunu diyor olmazdınız bakire değilim mı diyecem ne diyosun sen
Evet yaşamadım ve hayatımda ilk defa da erkek arkadaşımla böyle bişey yaşadımYani bir ilişkiye girmemişsiniz işte onu diyorum
Soyagacınızı isterler . E devletten çıkartın yanınızda bulunsunKimlik almıyorlar mı eczaneden
Şaşırıyorum sizin gibi insanlara benim bilgisizliğim olabilir bu konuda ama siz gibi okumuş bilmiş cahil insanlar varken zor gerçektenSoyagacınızı isterler . E devletten çıkartın yanınızda bulunsun
Ne kadar bu şekilde bakıyor olsanız da bakireyim ve 10 yıldır konuştuğum ciddi düşündüğüm çocukla evleniyor olmam da buna yeterli bir cevaptır bazıları gibi herkese mavi boncuk dağıtıp her yerde fing atanlarla kendimi bir tutmuyorum.Sonra ben basbakire deyince gülüyorsunuz, alın işte yine basbakire bı kızımız.
ağzın maşallah çen çen çenŞaşırıyorum sizin gibi insanlara benim bilgisizliğim olabilir bu konuda ama siz gibi okumuş bilmiş cahil insanlar varken zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?