Adetim gecikti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok stres yaptıysan ondan dolayı da gecikmiş olabilir ki bu aralar mevsimden dolayı herkesin bir gecikmesi mevcut kadın doğuma gorunmelisin

Tamam en bakire sensin

ağzın maşallah çen çen çen

Davul sağlam da tokmak vurmuş mu vurmuş
Sırf yorum olsun diye konuşuyor kendinizi ilim bilgi sahibi sanıyorsunuz ama cahilliğiniz göz kamaştırıcı bugün ben veya başka bir kız bunu size sorar yarın sizin kızınız başkalarına sorar kadın kadının düşmanıdır derler de bu kadarı pes gerçekten yukarda da söyledim yardımcı olmayacaksanız bir zahmet o boş ağzınızı yorup da burda çene çalmayın.

Aferinn, dee benim lafım sevismene değil sevismiyormus gibi yapıp bakireyim diye giriş yapmana

Senin yaşın kadar evliyim nerdeyse heralde tecrubeli olucam ama emin ol 20 yaşında da bu ladar cahil değildim
Normaldir bin mislini yaşamışsındır bu bilgi de yaşanmışlıktan geliyo şaşırtıcı olan insanın bir konuda bişey bilmemesi değil şaşırtıcı olan insanın bilip de yine cahil kalmasıdır bu da sana son cevabım olsun gene iyisin son dk sana bı kıyak geçtim sonraki mesajların ben tarafından cevapsız kalacak bu kadar yaşı olup bu kadar tecrübeli olup bı işe yaramayan gereksiz kendimi yoruyor oluşum

İlk defa yaşadım bunu 7-24 yaptığım bişey değil durum böyle iken kızlığım da bozulmamış iken bakire olduğumu niye inkâr edeyim
Hi anladimm herşeyi yaparım ama "zarım" yerinde en bakire benim kafalarındansın. E madem hayatta başarılar

Hi anladimm herşeyi yaparım ama "zarım" yerinde en bakire benim kafalarındansın. E madem hayatta başarılar
Yazık diyorum başka bişey demiyorum. Sizin gibi insanların kızları da bu durumu yaşasın da o zaman bunları kızınıza da söyleyin isterdim de hemcins düşmanı değilim.

Üzücü 23 yaşında hem cahil hem salak hemde azgın bakiresin evlende insan gibi seviş gelip buralarda dondan hamile kaldim diye zırlama boşuna

3 doktor, tam 3 doktor " sorun olmaz" demiş ve sen bu 3 doktora güvenmeyip kullanmayı bırakmışsın. 3 doktora güvenmeyen buradaki yorumlara hiç güvenmemeli.

3 doktor, tam 3 doktor " sorun olmaz" demiş ve sen bu 3 doktora güvenmeyip kullanmayı bırakmışsın. 3 doktora güvenmeyen buradaki yorumlara hiç güvenmemeli.
İlaca devam mı etmeliydim yani eğer bir doktor hakkında bişey biliyorsam ve yine de dediğini yapmam mı gerekiyordu

Yazık diyorum başka bişey demiyorum. Sizin gibi insanların kızları da bu durumu yaşasın da o zaman bunları kızınıza da söyleyin isterdim de hemcins düşmanı değilim.
Kızım yok çocuğumda yok ee şimdi ben yaşattığımı yaşamadan ölecek miyim bana öyle dememişlerdi amaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…