Adetim gecikti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

defnederenatalay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2025
29
-35
1
23
Öncelikle lütfen yargılamadan hatasız kulun olmadığını göz ardı etmeden soruma yanıt verin. Ben bekar ve bakireyim düzenli olarak adet olurum hiçbir zaman gecikme yaşamadım temmuz ayının 8' inde regl olmuştum ve 5 gün sürdü erkek arkadaşımla onun çıplak benim ise iç çamaşırımla olduğumuz cinsel ilişki olmadan bacak arama boşalması durumunda spermi çamaşırıma bulaştı ve hemen ıslak mendille kuru mendille temizledim eve gidince de yıkanıp bütün kıyafetlerimi değiştirdim ve ağustos ayının 14' ündeyiz hala regl olmadım ve çok korkuyorum lütfen yardımcı olun bilgilerinizi benimle paylaşın...

Kaç günde bir oluyorsunuz regl bu şekilde hamilelik zor gecikmenin nedeni bir çok neden olabilir mevsimsel stres vs kistler pcos vs vs

Kaç günde bir oluyorsunuz regl bu şekilde hamilelik zor gecikmenin nedeni bir çok neden olabilir mevsimsel stres vs kistler pcos vs vs
Her ay düzenli bir şekilde Max. 2 gün oynuyo ya 2 gün önce ya 2 gün sonra oluyorum bı önceki adetime göre ve herhangi bir kist veya pcos da yok.

Yoğun adet sancılarım üzerine yazz (gebelik önleyici) kullandım 3 ay boyunca ve kullandıktan sonra adetlerim azaldı kurumaya başladı ondan dolayı olmuş olabilir mi acaba

Her ay düzenli bir şekilde Max. 2 gün oynuyo ya 2 gün önce ya 2 gün sonra oluyorum bı önceki adetime göre ve herhangi bir kist veya pcos da yok.
Muane oldun mu bu konu da benimde duzenliydi 4 ay olmadım pcos tanısı konuldu ve pcosum regl şuan erken olur gecikme olmaz düzenli regl olman pcos olmayacağı anlamına gelmez etkenler çok ama gebelik değil

Kafana göre doğum kontrol hapı kullanman ne kadar doğru? Dr gidmelisin farklı bir neden olabilir
Kafama göre kullanmadım doktor yazdı ilacı ve ben ne olduğunu dahi bilmiyodum bı ay kullandım sonra araştırdım gebelik önleyici diye çıktı aynı doktora yine randevu alıp gittim dedim bunu niye yazdınız dedi adet gecikmesi için yazılabiliyor ve adet sancılarına iyi geliyo bı sıkıntı yok sonra başka doktora gittim oda sorun yok dedi aile hekimine gittim oda kullanabilirsin sorun yok dedi bende güvenemedim ve bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…