Pkos yok dimi ? Eşim çarşamba günü test vericek ama doktorum bana rahim filmini de görelim dediDeğerlerinin iyi gibi eşiniz spermiogram testi versin 3sene çok uzun sadece sizin değerler değil eşinizin değerlerde önemli sağlıklı sonuçlarımız olsun
Pcos olup olmadığını doktorun usg yaparken söylemiş olması lazım pcos görünümü var falan demediyse yoktur muhtemelen eşinizin sonuçlarına çıksın gerekirse onuda çektir Rabbım yar ve yardımcımız olsunPkos yok dimi ? Eşim çarşamba günü test vericek ama doktorum bana rahim filmini de görelim dedi
Fsh 8 ve altına düşerse daha iyi olur.. benimki yükselmişti 10 a düşürdük amh 3.7 çıkmıştı ama hamile kalamadım. Birde d vitamininize baktırdınız mıHormon testiyle ilgili bilgisi olanlar toplanıınnn !
Amh ; 3.85
Fsh ; 9.29
Lh ; 7.90
Prolaktin ; 20.73
YAŞIM 25
3 SENELİK EVLIYIM HIC GEBELIK OLUSMADI KIMYASAL BILE! Ne olur yardim ....
Hsg cektirdiniz miHormon testiyle ilgili bilgisi olanlar toplanıınnn !
Amh ; 3.85
Fsh ; 9.29
Lh ; 7.90
Prolaktin ; 20.73
YAŞIM 25
3 SENELİK EVLIYIM HIC GEBELIK OLUSMADI KIMYASAL BILE! Ne olur yardim ....
Merhaba fsh nasıl düsürebilirim ?Fsh 8 ve altına düşerse daha iyi olur.. benimki yükselmişti 10 a düşürdük amh 3.7 çıkmıştı ama hamile kalamadım. Birde d vitamininize baktırdınız mı
Çarşamba günü anestezili şekilde çektiricem insallah aynı gün esiminde spermiyogram testi icin randevusu varHsg cektirdiniz mi
Polip vs olabilir ya da rahimde şekil bozukluğu onlar da engel olabiliyor sonucunuza çok dikkatli baktirin benim polip olduğunu ilk doktor farketmemiştiÇarşamba günü anestezili şekilde çektiricem insallah aynı gün esiminde spermiyogram testi icin randevusu var
Bana herhangi bir ilaç önermedi normal deyip gönderdi. Bu arada sizin sorununuz ne kaç yasındasınız ve kaç yıllık evlisiniz ?Cyclo prognova vermişti doktor bana onu kullandım. Sonrasında hayıt macunu kullanmıştım. Macundan sonra 8.51 e düştü.
Bizim amh değerimiz çok iyi eğer eşinizde de problem yoksa demekki vakti saati var nasip olması için
Haklısınız hayırlısı bakalım umarım herşey yolundadır ve en kısa zamanda bebegıme kavusabilirimPolip vs olabilir ya da rahimde şekil bozukluğu onlar da engel olabiliyor sonucunuza çok dikkatli baktirin benim polip olduğunu ilk doktor farketmemişti
Insallah.D vitamininize de baktirin o da etkiliyorHaklısınız hayırlısı bakalım umarım herşey yolundadır ve en kısa zamanda bebegıme kavusabilirim
Evet doğru da işte erkekleri bu konuda ikna etmek biraz zor. Inşallah sen hamile kalabilmişsindir ?Değerlerin normal yaşıtız 26 yaşım benimde HSG kontrolünden geçin bir deneyin birde erkek faktörü de önemli spermler eğer canlı değilse ve sayısı az sa gebeliğin olmaması da normal herzaman kadında değil problem
Ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim.Bana herhangi bir ilaç önermedi normal deyip gönderdi. Bu arada sizin sorununuz ne kaç yasındasınız ve kaç yıllık evlisiniz ?
Hayıt macununu denicem ama d vitaminine bakılması gerektiğini ilk defa duydumBen 25 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim.
1 seneden fazla oldu çocuk istiyoruz.
Fsh değerim 14.66 ydı. Doktor normal yolla gebe kalamazsın dedi.
2 kere doktor değiştirdim. Hormon ilacı kullandım 10 a düştü. Klomen çatlatma iğnesi verdi o ay hamile kalamadım. Hayıt macunu kullandım 8 e kadar düşürdüm. Aralıkta rahim filmi çekildim her şey normal. Eşimin testleri normal. Bir tek d vitaminim çok düşük çıktı o da etkiliyormuş hamile kalmayı
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda baktiricamInsallah.D vitamininize de baktirin o da etkiliyor
Hayıt macununu devamlı kullanacaksanız başlayın. En az 3 ay devamlı kullanılması gerekiyorHayıt macununu denicem ama d vitaminine bakılması gerektiğini ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?