- 5 Aralık 2022
- 531
- 154
- 33
- 27
Şifasını görürsün inşallah sadece düzenli kullanBen kimyasal kullanmıyorum zaten sırf kimyasal almamak için yilllarca doğum kontrol hapı kullanmak istemedim eşim korundu. Hatta şöyle söyleyeyim ilaç dahi içmeyen bi insandım ben sadece diş için antibiyotik içerdim mecburiyetten.
Bende doğal yöntemler deniyorum şu an da hangisi fayda eder ya da eder mi bilmem ama cabalaycagim
Korkup bırakmıştım fsh yükseldi diye sayfa kullan dedi ama cesaret edemedim daha da yükselir diye korktum o yüzden başka sayfadan alicam tekrarŞifasını görürsün inşallah sadece düzenli kullan
Ben attım sana özelden. Aktardan yaptır hemde bir sorun falan varsa sorarsın aktaraKorkup bırakmıştım fsh yükseldi diye sayfa kullan dedi ama cesaret edemedim daha da yükselir diye korktum o yüzden başka sayfadan alicam tekrar
KadınMerhaba.
adetimin 2.günündeyim hormon testi vermek için iki tane özel kliniğe yazdım. Biri bana hangi testleri vermek istiyorsunuz diye sordu. Muayene olmadan verebilirim değil mi çünkü zaten 1 ay önce olmuştum ve bi sıkıntı yok demişlerdi. Ben şimdi hangilerine baktırmak istediğimi söylesem sonuçlara göre kontrole gitsem mantıklı olmaz mı maddi açıdan biraz sıkıntıdayım. Devletten randevu alamıyorum.
Ve gebelik istemi için hangi değerlerime baktırmalıyım yardımcı olabilecek var mı
Bende 1,5 yıldır uğraşıyorum. İlk başlarda d vitamını sorunum vardı 6 ay kullandım anca düzeldi benim ve hala hergün her sabah yemekle bırlıkte tüketiyorum bu hamılelık için çok gerekli vücudun güçlü kuvvetlı kalması için şart ve kış ayı geliyor güneşten aşamayacağımız için sende uzun süre devam etmelısın tabii dr a sor o zaten sana aynıları diyebilir çünkü düşük diyorsun onu toplaman şart bende hgs ye gitcem ama korku panik var canım yanar mi açaba dıye sen yaptırdıktan sonra yazsana merak edıyorum anestezilimi olucan birdeÇok teşekkür ederim en kısa zamanda baktiricam
Ben geçen hafta hsg çekildim canım evet anestezili oldu ona rağmen hsg gununden sonraki 2 gün dayanılamayacak kadar çok ağrım ve sancım oldu ağri kesicileri arka arkaya attım ama cok sukur atlattım ve temiz cikti tüplerim acikmis hersey normalmis yani önerim kesinlikle anestezili olması . Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bende 1,5 yıldır uğraşıyorum. İlk başlarda d vitamını sorunum vardı 6 ay kullandım anca düzeldi benim ve hala hergün her sabah yemekle bırlıkte tüketiyorum bu hamılelık için çok gerekli vücudun güçlü kuvvetlı kalması için şart ve kış ayı geliyor güneşten aşamayacağımız için sende uzun süre devam etmelısın tabii dr a sor o zaten sana aynıları diyebilir çünkü düşük diyorsun onu toplaman şart bende hgs ye gitcem ama korku panik var canım yanar mi açaba dıye sen yaptırdıktan sonra yazsana merak edıyorum anestezilimi olucan birde
Eğer istanbulda yasıyorsan ULTRA EMAR CERRAHPAŞA cok iyi ve ilgili gayet temiz bir yer dusunebilirsin.Bende 1,5 yıldır uğraşıyorum. İlk başlarda d vitamını sorunum vardı 6 ay kullandım anca düzeldi benim ve hala hergün her sabah yemekle bırlıkte tüketiyorum bu hamılelık için çok gerekli vücudun güçlü kuvvetlı kalması için şart ve kış ayı geliyor güneşten aşamayacağımız için sende uzun süre devam etmelısın tabii dr a sor o zaten sana aynıları diyebilir çünkü düşük diyorsun onu toplaman şart bende hgs ye gitcem ama korku panik var canım yanar mi açaba dıye sen yaptırdıktan sonra yazsana merak edıyorum anestezilimi olucan birde
Amin inşallah bende mecburum yaptırmaya öyle görünüyor çünkü hersey normal bişey bulamıyorlarBen geçen hafta hsg çekildim canım evet anestezili oldu ona rağmen hsg gununden sonraki 2 gün dayanılamayacak kadar çok ağrım ve sancım oldu ağri kesicileri arka arkaya attım ama cok sukur atlattım ve temiz cikti tüplerim acikmis hersey normalmis yani önerim kesinlikle anestezili olması . Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Yok kuzum maalesef turkıyede değilimEğer istanbulda yasıyorsan ULTRA EMAR CERRAHPAŞA cok iyi ve ilgili gayet temiz bir yer dusunebilirsin.
Bence evetKızlar adete 1 hafta kaldı bu ay bası hsg cekildim 3 gün cinsel iliski olmadı sonrasında gün asırı denedik ve 2 gündür sık sık idrara cıkıyorum sol kasığımda da kasılma var hsg sonrasi hamile kalanı cok duydum acaba bende onlardan biri miyimdiir bu durumu yasayan oldu mu ?
Insallah vardır ne olur dua edin banaBence evetbana oyle olmustu.ama beklemekten baska care yok malesef.
Esınızın sperm testıne ne dedı doktor?takvıye fln verdımı?benım esımın testıde hemen hemen aynı merak ettm o yuzden.Insallah vardır ne olur dua edin bana
Gayet iyi dedi takviyeye ihtiyac yok dediEsınızın sperm testıne ne dedı doktor?takvıye fln verdımı?benım esımın testıde hemen hemen aynı merak ettm o yuzden.
Bızede oyle demıstı.inşallah guzel haberlerı alırsın,bence alacaksın ıcıme oyle dogduGayet iyi dedi takviyeye ihtiyac yok dedi
Bende Şubat ayının başında çekildim benimde reglime 1 hafta var inşallah hamiş oluruzKızlar adete 1 hafta kaldı bu ay bası hsg cekildim 3 gün cinsel iliski olmadı sonrasında gün asırı denedik ve 2 gündür sık sık idrara cıkıyorum sol kasığımda da kasılma var hsg sonrasi hamile kalanı cok duydum acaba bende onlardan biri miyimdiir bu durumu yasayan oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?