Hayıt macunu icin önerebileceginiz bir marka var mı nereden alabilirim ? Tabiki düzenli kullanıcamHayıt macununu devamlı kullanacaksanız başlayın. En az 3 ay devamlı kullanılması gerekiyorD vitaminini bende çok sonradan baktırdım baya da düşük çıktı. Dahiliyeden bütün değerlerinize baktırın düşük olan varsa hamile kalmadan onarın onları. Hamile kaldığınız zaman faydası olur inşallah
Bunu aktarda yaptırabilirsin..Hayıt macunu icin önerebileceginiz bir marka var mı nereden alabilirim ? Tabiki düzenli kullanıcamsizinde mi hiç gebelik oluşmadı ?
Aslında hsg ve spermiyogram testinden sonra direk tüp bebek merkezine başvurmayı düsünüyorum gerçi bilmiyorum bizim isteğimize göre mi yoksa belli başlı öncesinde yapmamiz gereken baska seyler var mı ama artık her ay negatif testi görmeye dayanamıyorumBunu aktarda yaptırabilirsin..
ya da clifebitkiselkarışım Instagram sitesinden sipariş verebilirsin ikisinide kullandım ben. Clife kullanan bir tanıdığım kullandığı ay hamile kalmıştı.
yumurta gelişimi içinde çok etkili. Eğer klomen çatlatma iğnesi tedavisine başlayacaksan kullanma ama.
Bende hiç hamile kalamadım normalde 2 sene çocukta istemiyordum ama adetlerimin düzeni bozulunca doktora gittim hormonum yüksek çıkınca korktum hamile kalamam diye
Mesela size klomen çatlatma iğnesini doktorunuz mu önerdi siz mi istediniz ?Bunu aktarda yaptırabilirsin..
ya da clifebitkiselkarışım Instagram sitesinden sipariş verebilirsin ikisinide kullandım ben. Clife kullanan bir tanıdığım kullandığı ay hamile kalmıştı.
yumurta gelişimi içinde çok etkili. Eğer klomen çatlatma iğnesi tedavisine başlayacaksan kullanma ama.
Bende hiç hamile kalamadım normalde 2 sene çocukta istemiyordum ama adetlerimin düzeni bozulunca doktora gittim hormonum yüksek çıkınca korktum hamile kalamam diye
eşinde sıkıntı çıkmazsa bence tüp bebek yapmayın. Senin amh değerin çok iyi. İnşallah eşinin sperm testide güzel gelir. Rahim filmide normal çıkarsa doktordan tedavi iste. Klomen ya da femara versin çatlatma iğnesiyle beraber 6 ay kadar deneyebiliyorsunuzAslında hsg ve spermiyogram testinden sonra direk tüp bebek merkezine başvurmayı düsünüyorum gerçi bilmiyorum bizim isteğimize göre mi yoksa belli başlı öncesinde yapmamiz gereken baska seyler var mı ama artık her ay negatif testi görmeye dayanamıyorum
O zaman rahim filmim çekilmemişti. Fsh 10 a düşmüştü ve yumurta rezervim çok iyi diye doktor bi kere Klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim dedi.. klomenden sonra 2 yumurtam gelişti 22 ve 23 mm hatta ikiz bile olabilir falan dedi. Hiç olmayacak gibi konuşmadı kesin olacak gibi konuştu. Ama nasip olmadı.. sonrasında hsg çekimi yapalım sonra tedaviye devam edelim dedi. Şimdi adet olmayı bekliyorumMesela size klomen çatlatma iğnesini doktorunuz mu önerdi siz mi istediniz ?
Evet haklısın hakkımızda hayırlısı olsun. Dediğin gibi inşallah testlerimiz güzel gelirse belki 6 ay daha sabrımda gelireşinde sıkıntı çıkmazsa bence tüp bebek yapmayın. Senin amh değerin çok iyi. İnşallah eşinin sperm testide güzel gelir. Rahim filmide normal çıkarsa doktordan tedavi iste. Klomen ya da femara versin çatlatma iğnesiyle beraber 6 ay kadar deneyebiliyorsunuz
Eşinde durumlar nasıl test verdi mi ?O zaman rahim filmim çekilmemişti. Fsh 10 a düşmüştü ve yumurta rezervim çok iyi diye doktor bi kere Klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim dedi.. klomenden sonra 2 yumurtam gelişti 22 ve 23 mm hatta ikiz bile olabilir falan dedi. Hiç olmayacak gibi konuşmadı kesin olacak gibi konuştu. Ama nasip olmadı.. sonrasında hsg çekimi yapalım sonra tedaviye devam edelim dedi. Şimdi adet olmayı bekliyorum
İnşallah güzel gelir Allah gönlünüze göre versin hayırlısı olsunEvet haklısın hakkımızda hayırlısı olsun. Dediğin gibi inşallah testlerimiz güzel gelirse belki 6 ay daha sabrımda gelir
Evet zar zor götürdüm. Kan testi ve sperm testi verdi her şey normal eşimde çok şükürEşinde durumlar nasıl test verdi mi ?
Ayy sorma benimkide bin dereden su getiriyor gitmemek için. Çok sükür güzel cıkmıs. Bizde bakalım neler yaşıcazEvet zar zor götürdüm. Kan testi ve sperm testi verdi her şey normal eşimde çok şükür
Merhaba FSH i nasil düşündünüz. Şuan benim sorunum da oFsh 8 ve altına düşerse daha iyi olur.. benimki yükselmişti 10 a düşürdük amh 3.7 çıkmıştı ama hamile kalamadım. Birde d vitamininize baktırdınız mı
İnşallah sıkıntı çıkmazda tek seferde götürür gelirsin yoksa onlarla uğraşmak daha zor gerçekten. Ben 5 6 ayın sonunda eşimi kandırarak ikna ettimAyy sorma benimkide bin dereden su getiriyor gitmemek için. Çok sükür güzel cıkmıs. Bizde bakalım neler yaşıcaz
Sizin fsh kaç ?Merhaba FSH i nasil düşündünüz. Şuan benim sorunum da o
İnşallah canım durumlardan haberdar et beniiiİnşallah sıkıntı çıkmazda tek seferde götürür gelirsin yoksa onlarla uğraşmak daha zor gerçekten. Ben 5 6 ayın sonunda eşimi kandırarak ikna ettim
Polipi nasl anladi doktorunuzPolip vs olabilir ya da rahimde şekil bozukluğu onlar da engel olabiliyor sonucunuza çok dikkatli baktirin benim polip olduğunu ilk doktor farketmemişti
Ederim inşallah sende istediğin zaman mesaj atabilirsin ama içini rahat tut. En önemli şey amh değeri ikimizinde çok iyi. Bazı şeylerin vakti saati var zamanı geldiğinde bizede nasip olucak inşallah.. sakın stres yapmaİnşallah canım durumlardan haberdar et beniii
İki ay önce sonucum 11.4 gibi bişey çıkmış. Ama o zaman farklı bir doktora gidiyorum. Herşey normal olmaması için bir sorun yok dedi. Bugün adetin 2. Günü başka bir doktora gittim. Tüm moralim bozuldu. İkinci güne göre rahim duvarın iki kat kalın şimdi kan verirsen sonuçların doğru çıkmaz yarın yeniden gel dedi. İki ay önce FSH 11 çıkmış erken menopoz demek sana bişey demedi mi doktorun dedi. Demedi dedim. Bakalım heyecanlıyım yarın nolacak göreceğimSizin fsh kaç ?
Doktorum bana hormon ilacı vermişti 1 ay onu kullanmıştım. Çok kilo aldırdı. Bıraktım ve hayıt macunu kullandım 4 5 ay devamlı . 14.66 dan 8.51 e düştü Şuan
Merhaba hayıt macunu nedir nasl kullaniyorsunuz ? D vitamini değeriniz kaç çıkmıştıHayıt macununu devamlı kullanacaksanız başlayın. En az 3 ay devamlı kullanılması gerekiyorD vitaminini bende çok sonradan baktırdım baya da düşük çıktı. Dahiliyeden bütün değerlerinize baktırın düşük olan varsa hamile kalmadan onarın onları. Hamile kaldığınız zaman faydası olur inşallah
Herzaman erken menopoz olmuyor. Benimki stresten yükselmişti. Çok yüksek değil fsh değeriniz ama kesinlikle hamile kalmayı engelliyor.İki ay önce sonucum 11.4 gibi bişey çıkmış. Ama o zaman farklı bir doktora gidiyorum. Herşey normal olmaması için bir sorun yok dedi. Bugün adetin 2. Günü başka bir doktora gittim. Tüm moralim bozuldu. İkinci güne göre rahim duvarın iki kat kalın şimdi kan verirsen sonuçların doğru çıkmaz yarın yeniden gel dedi. İki ay önce FSH 11 çıkmış erken menopoz demek sana bişey demedi mi doktorun dedi. Demedi dedim. Bakalım heyecanlıyım yarın nolacak göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?