Adetin 3. Günü hormon testi

Hayıt macunu icin önerebileceginiz bir marka var mı nereden alabilirim ? Tabiki düzenli kullanıcam sizinde mi hiç gebelik oluşmadı ?

Hayıt macunu icin önerebileceginiz bir marka var mı nereden alabilirim ? Tabiki düzenli kullanıcam sizinde mi hiç gebelik oluşmadı ?
Bunu aktarda yaptırabilirsin..
ya da clifebitkiselkarışım Instagram sitesinden sipariş verebilirsin ikisinide kullandım ben. Clife kullanan bir tanıdığım kullandığı ay hamile kalmıştı.
yumurta gelişimi içinde çok etkili. Eğer klomen çatlatma iğnesi tedavisine başlayacaksan kullanma ama.

Bende hiç hamile kalamadım normalde 2 sene çocukta istemiyordum ama adetlerimin düzeni bozulunca doktora gittim hormonum yüksek çıkınca korktum hamile kalamam diye

Eklentiler

• 4640a63f-3661-4210-81f6-e81354b95186.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 65
Aslında hsg ve spermiyogram testinden sonra direk tüp bebek merkezine başvurmayı düsünüyorum gerçi bilmiyorum bizim isteğimize göre mi yoksa belli başlı öncesinde yapmamiz gereken baska seyler var mı ama artık her ay negatif testi görmeye dayanamıyorum

Mesela size klomen çatlatma iğnesini doktorunuz mu önerdi siz mi istediniz ?

eşinde sıkıntı çıkmazsa bence tüp bebek yapmayın. Senin amh değerin çok iyi. İnşallah eşinin sperm testide güzel gelir. Rahim filmide normal çıkarsa doktordan tedavi iste. Klomen ya da femara versin çatlatma iğnesiyle beraber 6 ay kadar deneyebiliyorsunuz

Mesela size klomen çatlatma iğnesini doktorunuz mu önerdi siz mi istediniz ?
O zaman rahim filmim çekilmemişti. Fsh 10 a düşmüştü ve yumurta rezervim çok iyi diye doktor bi kere Klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim dedi.. klomenden sonra 2 yumurtam gelişti 22 ve 23 mm hatta ikiz bile olabilir falan dedi. Hiç olmayacak gibi konuşmadı kesin olacak gibi konuştu. Ama nasip olmadı.. sonrasında hsg çekimi yapalım sonra tedaviye devam edelim dedi. Şimdi adet olmayı bekliyorum

Evet haklısın hakkımızda hayırlısı olsun. Dediğin gibi inşallah testlerimiz güzel gelirse belki 6 ay daha sabrımda gelir

Eşinde durumlar nasıl test verdi mi ?

Ayy sorma benimkide bin dereden su getiriyor gitmemek için. Çok sükür güzel cıkmıs. Bizde bakalım neler yaşıcaz
İnşallah sıkıntı çıkmazda tek seferde götürür gelirsin yoksa onlarla uğraşmak daha zor gerçekten. Ben 5 6 ayın sonunda eşimi kandırarak ikna ettim

İnşallah canım durumlardan haberdar et beniii
Ederim inşallah sende istediğin zaman mesaj atabilirsin ama içini rahat tut. En önemli şey amh değeri ikimizinde çok iyi. Bazı şeylerin vakti saati var zamanı geldiğinde bizede nasip olucak inşallah.. sakın stres yapma

Sizin fsh kaç ?
Doktorum bana hormon ilacı vermişti 1 ay onu kullanmıştım. Çok kilo aldırdı. Bıraktım ve hayıt macunu kullandım 4 5 ay devamlı . 14.66 dan 8.51 e düştü Şuan
İki ay önce sonucum 11.4 gibi bişey çıkmış. Ama o zaman farklı bir doktora gidiyorum. Herşey normal olmaması için bir sorun yok dedi. Bugün adetin 2. Günü başka bir doktora gittim. Tüm moralim bozuldu. İkinci güne göre rahim duvarın iki kat kalın şimdi kan verirsen sonuçların doğru çıkmaz yarın yeniden gel dedi. İki ay önce FSH 11 çıkmış erken menopoz demek sana bişey demedi mi doktorun dedi. Demedi dedim. Bakalım heyecanlıyım yarın nolacak göreceğim

Merhaba hayıt macunu nedir nasl kullaniyorsunuz ? D vitamini değeriniz kaç çıkmıştı

Herzaman erken menopoz olmuyor. Benimki stresten yükselmişti. Çok yüksek değil fsh değeriniz ama kesinlikle hamile kalmayı engelliyor.
Doktordan amh değerine bakmasını iste.
Çünkü fsh yükseldiği zaman yumurta rezervi azalmaya başlar yani amh düşük çıkar. Yumurta rezervini öğrenmek lazım.
hormon dengelemek için hayıt macunu kullanabilirsin ama çok faydasını gördüm ben. Yukarda attığım tarifi hacamat yaptırdığım bir abla verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…